A Nyugat gyakorlatilag polgárháborúban áll, ahogy az összeesküvés uralmának összeomlása folytatódik. Ez egy pénzügyi, információs és katonai háború, mely a frakciók között dúl, és amely túllép a nemzeti határokon. És ez éri el a csúcspontját.

A fő csatatér katonai értelemben véve a Közel-Kelet, Ukrajna és Líbia. Amit látunk minden egyes helyen, hogy a nácionista frakció elszántan harcol a túlélésért. Líbiában és a Közel-Keleten azért harcolnak, hogy megkaparintsák a szükséges olajforrásokat, hogy elhárítsák a csődöt. Ukrajnában a nácionisták ráadásul gázt is keresnek, és azért küzdenek, hogy létrehozzanak maguknak egy új hazát, az Izraelből és az Egyesült Államokból várható kiutasításuk után.

Pénzügyi fronton az Európai Unió azért harcol, hogy megakadályozza az új görög kormány fogadalmának bekövetkeztét, hogy törlik az adósságukat, hogy ezzel tönkretegyék az EU pénzügyi rendszerét. Az Egyesült Államokban a vállalati kormány kétségbeesetten próbálja összekaparni a túlélőpénzt február 17-e előtt, azon időpontig, amíg haladékot adtak számukra, hogy megtalálják a forrásokat, miután elmulasztották a január 31-i határidőt.

Sok hasonló esemény zajlik szerte a világon, melyek kapcsolatban állnak a folyamatban lévő harccal, hogy véget vessenek a babiloni adósrabszolgaságnak, és felszabadítsák az emberiséget.

Vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogy mi történik Ukrajnában. Az orosz hírszerzés szerint az ukrán elnök Petro Porosenko valódi neve Valshman. Hivatkozva New York-i bírósági jegyzőkönyvekre, az oroszok azt mondják, hogy ő egy román származású kettős izraeli amerikai állampolgár, aki felvette a felesége nevét, hogy ukránnak tűnjön. A hatalomba egy nácionista zsoldos sereg ültette, részeként egy Askenáz zsidó frakció projektnek, mely arra törekszik, hogy visszaszerezzék a Kazár hazájukat. A Times of Israel szerint:

"Egy kitüntetett tudósokból álló csapat vezető kutatóintézetekből és múzeumokból nemrég egy titkos jelentést adott ki a kormány részére, elismerve, hogy az európai Zsidók valójában Kazárok."
timesofisrael.com

Sok európai származású Zsidó ébred arra a felismerésre, hogy Izrael soha nem volt a hazája, együtt azzal a lehangoló önálló túlélési kilátással az agymosott fegyveres gyarmat számára, ami elvezetett a folyamatban lévő projekt, a "Kazária 2.0" létrehozásához Ukrajnában.

Ez elvezet bennünket egy rejtélyes tűzesethez a múlt héten, ahol értékes ősi szláv dokumentumokat őriztek egy orosz raktárban. Vajon ennek a gyújtogatásnak a célja az volt, hogy megsemmisítsék a történelmi bizonyítékokat, ami alátámasztaná a szlávok követeléseit Ukrajnában?

Mindenesetre a terv, hogy létrehozzanak egy új Kazáriát, nem megy jól. Egyrészt a Kazárokért (nem tévesztendő össze Kazahsztán modern nemzetállammal) nem nagyon akarnak harcolni a külföldi zsoldosok olyan emberek ellen, akik a saját hazájuk megvédéséért küzdenek. Másrészt a nyugati olajtársaságok, amelyek forrásai voltak a zsoldos hadsereg finanszírozásának, egyre rémültebbnek tűnnek. A Chevron, az Exxon Mobil, a Marathon és az Eni mindegyike a közelmúltban jelentette be, hogy elhagyják a régiót. Ha én szerencsejátékos lennék, nem fogadnék Kazária 2.0-ra.

A helyzet a Közel-Keleten szintén zordnak tűnik Izrael és az ISIS zsoldos sereg számára. Ami az ISIS-el történik a Közel-Keleten, az valójában egy amerikai megbízásból folyó polgárháború. Egyrészt a Pentagon küzd az ISIS ellen. Másrészt az ISIS toborzóit elfogták Pakisztánban és máshol, akik elmondták, hogy finanszírozásukat az Egyesült Államokból kapják. ISIS harcosokat kezelnek izraeli kórházakban, és Jeruzsálemen keresztül küldik szét a világba az ISIS propagandát, a brit hírszerzés szerint.

Itt vannak tehát a Pentagon csapatok, melyek az amerika által finanszírozott zsoldos sereg ellen harcolnak amerikai fegyverekkel, élükön "El Bhaghdadi"-val, aki valójában Simon Elliot Moszad ügynök. Ha ez nem megbízásból folyó polgárháború, akkor micsoda?

Ennek az egyik tiszta jele, amit láthatunk a vállalati médiában, a keserű szakadás a Pentagon szóvivője Barack Obama, és a legfelső szintű nácionista Benjamin Netanjahu között. Netanjahu egy beszédet mondana az amerikai kongresszusként és szenátusként ismert megvesztegetett színésztársulat előtt márciusban. Obama viszont azt mondja Netanjahunak, hogy nem szívesen látja. CIA források eközben azt mondják, hogy Netanjahut a saját népe fogja megölni.

Ma már az is egyre nyilvánvalóbb, hogy a kongresszusban és a szenátusban lévő szajháknak már nem ajánlják fel a fasiszta biztonsági jelenlétet, amihez hozzászoktak. Vessünk egy pillantást erre a széles körben sugárzott videóra, hogy mire is gondolok.
democracynow.org
ujvilagtudat.blogspot.hu

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=yP9In2fNs84

Egy ilyenfajta esemény egy kormányzati tárgyalás közben pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. Sok tüntető, aki Henry Kissingert háborús bűnösnek nevezte, mellesleg Zsidó, állítja egy washingtoni székhelyű forrás, aki velük dolgozik.

Eközben az Obamát támogató amerikai vállalatirányítási frakció is bajban van. Az ázsiai vének megtagadták, hogy tovább görgessék az amerikai vállalati adósságot, ami január 31-én volt esedékes kínai kormányzati források szerint. Ezért az Obama rezsim egy sor drasztikus adóemeléssel, melyeket tévesen "Obamacare"-nek jelölnek, igyekszik finanszírozni magát. Obama azt is bejelentette, hogy lefoglalják az amerikai társaságok által tengerentúlon szerzett vagy tartott pénzt.

Az amerikai dollár arany fedezete szintén bánatot okoz az Egyesült Államokban. mert egy erős dollár nagyon rossz az amerikai gazdaság számára. Januárban az amerikai cégek 87 százaléka csökkentette jövedelmi várakozását az erős dollár hatása miatt.
zerohedge.com

Ezek fájnak, mert nem tudnak versenyképesen exportálni a dollár jelenlegi árfolyamán. Ahogy a múltban már annyiszor említettük, a nemzetközi dollár és az amerikai gazdaság érdekei ellentmondanak. Az amerikai dollár most össze van kötve az arannyal, a kínai jüannal, az angol fonttal és a svájci frankkal. Ez nem egy amerikai valuta. Az amerikaiaknak ki kell adniuk a saját független valutájukat.

A pénzügyi helyzet Európában még rosszabb, mint az Egyesült Államoké. Kiderült, hogy mi az oka, hogy az EU nem hajlandó csökkenteni a görög államadósságot, mivel egy több mint 100 trillió dollár értékű származék omlana össze, ha a görög kötvényeket kihúznák alulról. Az új görög kormánynak azonban eltökélt szándéka, hogy megállítja a görög gazdaság kifosztását, ami eddig a bankárokat támogatta.

Az új görög miniszterelnök Aléxisz Cíprasz első szimbolikus lépése az volt, hogy virágokat helyezett arra a helyre, ahol a nácik a görög ellenállás több tagját gyilkolták meg a 2. Világháború alatt. Azt állítja, hogy Németország még mindig tartozik Görögországnak 160 milliárd euró kártérítéssel a náci háborús bűnök miatt. Círpasz mellé az orosz különleges erők katonái lettek kirendelve, hogy megakadályozzák a meggyilkolását, az amerikai haditengerészet hírszerzése szerint.
whatdoesitmean.com

Most a francia, a spanyol és az olasz kormány mindegyike támogatja a görög államadósság eltörlését. Ez azért van, mert ők is összetörnek az adósságteher alatt.

Egy másik jel, hogy a nyugati babiloni adósrabszolgaság bajban van az a tény, hogy a kibocsátott államkötvények 16 százaléka jelenleg negatív kamatot kínál. Dánia is elkezdett kibocsátani jelzáloghiteleket mínusz 0,3%-os kamatlábbal. Ez úgy hangzik, mint egy alku, amíg rájössz, hogy mindaz, amit a bank tesz, hogy számokat üt be a számítógépbe azt mondván, hogy 20 vagy 30 évre joga van a jelzálogtulajdonosok nehezen megkeresett jövedelmének nagy százalékára. Az emberek mostanra egyre nagyobb számban kezdi követelni az adósrabszolgaság eltörlését.

Van egy kis szünet a folyamatban lévő titkos nyomozásban az összeesküvés nukleáris terror incidenseivel kapcsolatban, mint például a japán 311, a brit MI5 hírszerzés szerint. Az Egyesült Királyság miniszterelnökét David Cameront "már kapcsolatba hozták fegyver üzletekkel a Konzervatív Központi Hivatalban, első munkahelyén. Ez közvetítői tevékenységet jelentett hat nukleáris robbanófej legyártásában egy közös dél-afrikai-izraeli projekt során az 1970-es - 80-as években John Brendenkampon keresztül. Az izraeli Netanjahut is részletesen letapogatta a Pentagon és mások, mivel köze volt nukleáris terror incidensekhez, többek között 311-hez. Ezeknek az embereknek hamarosan nem lesz hová elbújniuk, és senki sem fogja megvédeni őket.

Egy japán újságíró ISIS általi "állítólagos lefejezése" a múlt héten újabb fordulópontjához érkezett. A japánok tudják, hogy ki áll valójában az ISIS mögött, és bosszút fognak állni.
Végül volt egy nagyon ígéretes csipetnyi információ, melyet Zsidó kabbalisták küldtek e sorok írójának a múlt héten. Azt állítják, hogy a legutóbbi hamis terrorcselekmény Franciaországban, mely a Charlie Hebdo magazin újságíróinak feltételezett meggyilkolását érinti, egy titkos üzenet volt. Szerintük a Hebdo hetet jelent (görögül hepta), és nem csak a Sabbatot szimbolizálja, hanem egy hétévenkénti föld jubileumot, vagy adósságelengedést, és az eszközök újraelosztását. Deuterenomy könyvéből: "Minden hetedik év végén meg kell ünnepelni az elengedés évét. Az elengedés évének elképzelése az, hogy minden hitelező elengedi minden tartozását a szomszédjának és testvérének, amikor az Isteni elengedés éve eljön." Arról is beszéltek, hogy 7-szer 7 évente (49) nem csak a követeléseket engedték el, hanem a földet is újraosztották. Úgy hangzik, mintha a megadásról próbálnának tárgyalni.

ujvilagtudat.blog