Néhány száz tüntető gyűlt össze pénteken, Budapesten a Demokratikus Koalíció holdudvarához tartozó álcivil szerveződések által meghirdetett tüntetésre. A demonstrációra tízezer embert vártak, de ennek nagy része inkább máshol töltötte a péntek estét.
A megmozdulást ezúttal nem egy volt MSZP-s képviselő által alapított Facebook-csoport hirdette meg, viszont az MSZP-s Hiszékeny Dezső, illetve az LMP-s Schiffer és Szél Bernadett részt vett rajta, valamint a rendezvényen többek közt egy volt LMP-s politikus (Vágó Gábor) is felszólalt. Emellett ilyen plakátokat lehetett látni:
Hídfő.net.ru | Gyurcsány, a demokraták vezéreGyurcsány Ferenc a demokraták vezére.
Tehát alapvetően egy néhány száz fős, Gyurcsány-párti tüntetést sikerült összehozniuk Budapesten. A demokrata vezérkultusz megnyilvánulásai mellett később megjelentek egyéb dolgok is, melyek kiválóan mutatják, hogy a tiltakozók valójában külpolitikai motivációból tüntetnek, az Orbán-kormány belpolitikája csak ürügy, amire hivatkozva utcára hívták az embereket. Megjelent egy "EU-NEM" feliratú zászló is, amit a rendezők következetesen eltávolítottak a csoportból (tömegnek mégse nevezhetünk néhány száz főt). Elvégre ez egy radikális atlantista tüntetés volt, amin a magyar kormányfőn kívül az orosz államfő ellen is tüntettek, amiért az ő országából még nem sikerült ipar nélküli felvásárló-piacot csinálni.
Tehát, összegezve a történéseket: Gyurcsány a demokraták vezére, ha valaki eddig nem tudta volna. A megmozduláson felszólaló egyik nyugati ügynök egyébként támogatási felhívást fogalmazott meg. Feltehetőleg ez összefügg azzal, hogy Washington a közelmúltban kormányzati forrásokat különített el saját kelet-európai civiljeinek támogatására. Reméljük, a hatóságok teszik majd a dolgukat, és az illető minél hamarabb be kell majd regisztrálja magát idegen ügynökként.
Hídfő.net.ru | Ne higgyetek a szemeteknekNe higgyetek a szemeteknek - nem civilek.

http://www.hidfo.net.ru/2015/01/03/ne-higgyetek-szemeteknek

Nohát ez is megvolt! Az Operaház előtti poltikai évadnyitó. Ami jeladás volt: AZ ORSZÁGÉPÍTÉS MEGKEZDŐDÖTT! MostMI! Márminthogy MostŐk fogják ezentúl ezt a műveletet dirigálni. Az országépítést. Szándékaik szerint! Megmondták!
sziv1
Buzisállal a nyakukban ŐK-az irányítók-, vörös közmunkászászlók alatt vonuló építőbrigádokkal. Az Európai Unió direktívái szerint!
sziv3
Aki tegnap este látta az operaházi elszántságot, az komolyan elkezdhet aggódni. Narancshordatagként pedig vigasztalódni!
Az aggódók érzéseinek okát talán nem kell ecsetelgetni, végigmustrálva a szónokok abszolút “képben nem létét”! Ők ugyanis olyat akarnak, ami kivitelezhetlen. Mert ahogy ŐK akarják, az több okból is aggályos. VELÜK? NINCSBŐL? Az EU-val?
A narancshordások meg röhöghetnek! EZEK AKARNAK VALAMIT? Legfeljebb a Gulyás Gergelyt szidhatják: mi a francért lengette be ezt a gyülekezési törvény szigorító baromságot? Hiszen amíg EZEK cirkuszolnak a pesti belvárosban, legalább a politikai kabarénak van témája!
Döbrögink is hátradőlhet! Angéla látogatásáig még van hátra egy hónap! EGY HÓNAP NYUGALOM! Ha a dolgok így mennek még egy hónapig?-át lehet még nyugodtan gondolni a tennivalókat!
A tegnap esti pesti liberális handabandázás komoly tanulsággal persze szolgálhat minden olyan hazánkfiának, akiknek már tényleg tele van a hócipője a RENDSZERREL!
EZEKKEL NEM! EZEKKEL SEM!
sziv2
Sem az Operaház előtti hat-nyolc-tízezerrel, sem pedig a regnáló – parlamenti politikai maffiacsaládokkal!
Márpedig valamihez kezdeni kell de sürgősen!

https://balrad.wordpress.com/2015/01/03/buzisal-es-alvoros-zaszlo/