2015. január 9., péntek

Jatszenjuk alapítvány

Jác, ahogy az amcsi barátai hívják ezt a volt bankárt.
A NATO, az USA sponzorálja alapítványát, amit orwelli kifordított nyelvezettel "Open Ukraine"-nak nevez. Én ezt úgy értelmezem, hogy megnyította Ukrajna kapuit a rablókapitalizmus számára.

Jác nem rég Berlinben járt, hogy az oroszellenes politikáját megbeszélje, miután rávette az ukrán parlamentet, hogy Ukrajna katonai blokmentességét feladja. Ezzel szabad útat nyított a NATO-ba való belépésnek.
Ezen a látogatáson, teljesen nyilvánosan a német közszolgálati tévében a fő műsoridőben azt állította, hogy Szovjetunió rohanta le Németországot.

Tudni kell, hogy Németországban, aki a gázkamrákot megkérdőjelezi szigorúan börtönbe kerül, ez a takonypolc meg Auschwitz felszabadítóit 80 millió ember előtt megszállóknak nevezi. Hogy a zsidó származású politikus a holokauszt még élő áldozatait ezzel pofán vágta, úgy látszik nem zavarja Izraelt. Még ennél is jobban milyen perverz politikus tudná kifordítani a világot?

Az orosz kormány felszóllítására, hogy ezt ítélje el a német vezetés, nem jött még semmi válasz. Az USA kutyái most lapulnak a szégyentől, gerincet mútatni képtelenek. Ilyen megalázott állapotba még nem került a 2. vh. után Németország.
[url]
http://europaobje...n_516.html
http://openukrain...t/partners

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése