pacsi
Karácsony elmúltával “kezd az erő visszatérni” Donbasszban a népköztársaságiak csapartaiba. Ma már a térség több helyén is tudtára adták a folyamatosan provokáló megszálló hordának, hogy vége a büntetlen lövöldözgetésnek.
kül
(Néhány hónappal ezelőtt a Népszabadság felhánytorgatta a Bal-Rad-nak, hogy “háborús tudósításokkal hergeli a magyar közvéleményt”! Nos Donbasszban-sajnos -háború dúl, amiről a magyar közvéleménynek fogalma sincs! Legalábbis a honi “fősodratúból” nem értesül. Franciaországban lelőttek 15 embert. Ma Donbasszban legkevesebb harminc ember halt meg! MA!)
A mai nap folyamán négy “Grad”-sorozatot lőtt ki Donyeckre a valcmanista latortüzérség. A polgári célpontok ellen nemzetközi egyezményekben tiltott sorozatvető támadásoknak a város “Kujbisev” és “Kijev”-kerületeiben a polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint rendkívül sok polgári halálos áldozata van. A DNR ma délutáni jelentése azt is megemlíti, hogy Donyeck északnyugati lakóterületeit harckocsitüzérséggel is pusztította a valcmanista bérgyilkoskorda.
kház
A repülőteret Peszkiből és Avgyejevkából ágyúzták a valcmanisták. A mintegy két hónappal ezelőtt több találatot is kapott “Volvo-Center”-ami a repülőtér szomszédságában volt-ma délután már csak VOLT! A földdel lett egyenlő.
(Сокольники)Szokolnyikit (Крымское)Krimszkojeból ágyúzták a valcmanisták.
Az (“Октябрьская”)”Oktyrjabszkaja” bányaüzem területén ma kora délután a népköztársaságiak csapdájába futott négy, Peszki felől érkezett latortank. Jól működtek a távirányitós tankelhárító rakéták.
(Николаевк)Nyikolajevka és (Новотроицкое)Novotroickoje környékéről a latortüzérség (Докучаевск)Dokucsajevszket lőtte.
rom
(Богдановкa)Bogdanovkából pedi (Стыла)Sztila lakóházait bombázta a barbár horda.
Megélénkült viszont a népköztársasáégiak tüzérsége ma délelőttől. (Солнцево)Szolnycevo, (Петровск)Petrovsz, (Ясное)Jasznoje, és (Еленовкa)Jelenovka melletti ütegeikkel a (Гранитное)Granyitnoje és (Волновахa)Volnovaha-környéki pribékgyülekezeteknek okoztak nem kevés gyötrelmet és veszteséget.
(Красногоровкa)Krasznogorovka és (Невельское)Nyevelszkoje banditáinak sem sok örömben volt részük ma.
A jelentések szerint a népköztársasági erők négy katonája esett el a mai harcok során.
https://balrad.wordpress.com/2015/01/09/elmult-a-karacsony-donbasszban/