rom
A kijevi latorhatalom összetákolt ladikja hullhat elemeire Donbassz viharában, amennyiben VALAMI nem állítja meg Újoroszország fegyveres erőinek tegnapelőtt indított offenzíváját.
elem
A pillanatnyi fő célja a két Népköztársaság fegyveres erőinek, hogy seregeik Északon egyesülni tudjanak. Ez már akár ma bekövetkezhet, hiszen csapást-csapás után mérnek a kijevi junta egyre inkább megrogyó latorhadára.
Alekszander Zsukovszkij miliciaparancsnok nyilatkozata szerint a latortüzérség munkálkodásának tegnap legalább százötven civil áldozata volt Donbasszban. A népköztársasági erők mintegy nyolcvan harcosa esett el tegnap és a mára virradó éjszaka harcaiban. Bár hozzátette, hogy mindezek dacára “általában véve is jól alakulnak a dolgok…”
A ma reggeli jelentés szerint a tegnapi donyecki mészárlás egyik elkövetőjét elfogták. Ezt Vlagyimir KoKononov, a DNR védelmi minisztere is megerősítette. Ugyanakkor az EBESZ-jelentése északnyugati irányból kilőtt tüzérségi gránátot valószínűsít, mint gyilkos eszközt. (Az pedig szintén csak valcmanista mű lehet!)
úton
Donyeckben egyébként mára virradóan érezhetően csökkent a fenyegetettség, hiszen már csak Avgyejevkától érheti el a latortüzérség a várost. De az avgyejevkai pribékeknek most egyéb gondjaik is vannak, mint Donyeck bombázásával bíbelődni. Az irhájukat igyekeznek menteni. Avgyejevkában ugyanis utcáról-utcára, házról-házra tartó harcok dúlnak. Ritkul a jobbszektoros hiénaállomány pazar módon.
A légikikötő területén a latorhullák begyűjtése és eltakarítása zajlik. Hihetelen mennyiségű tetemet kell eltakarítani. A DNR értesíti a hozzátartozókat. Nagyjából ezres nagyságrenddel kalkulálnak, ami viszont Nyalókakirályék számára komoly társadalmi veszélyforrás. A latortetemeket egyébként a hozzátartozók értesítése után vagy elföldelik, vagy átadják a hozzátartozóknak! Ha azok vállalják a helyi átvételt. Hírek szerint sok család kételkedik, mert állítólag az lehetetlen, hogy… Mert a tévében…
Peszkiben a népköztársaságiak a településtől nyugatra építik ki az állásaikat.
Avgyejevkában kegyetlen harcok dúlnak. A kinyikkantott jarosista hiénákkal sokat nem vacakolnak. Gödröket robbantanak nekik, és oda földelik el őket.
(Красный партизан)Krasznyij Partitan késő estére a miliciák stabil ellenőrzése alá került.
(Верхнеторецкое)Verhnyetrojeckoje, (Майорск)Majorszk, (Артемово)Artyamovo és (Шумам)Sumam birtokbavételéért egész éjjel “kényelmes” birkózást csinált a milicia. Nem nagyon kockáztattak az éjjel, majd napvilágnál véglegesítik a történteket.
(Троицкоe)Troickoje és (Крымское)Krimszkoje térségeiben viszont keményen kellett dolgozniuk a sarokba szorított latorhordákkal. Egész éjjel heves harcok voltak mára virradóan.
(Попаснaя)Popasznajanál, a 28. és a 37. valcmanista blokkposztokat és a köztes védelmi vonalat megroppantották a népfelkelők.
(Дебальцево)Gyjebalcsevo-pontosabban a katlanba zárt valcmanista hordák sorsa-ha csak valami NAGY DOLOG nem történik, vasárnap estig el is intéződhet. A népköztársasági tüzérség egész éjjel fűtötte a katlant. A benne lévők pedig egymást is irtják. Fordulni látszik a kocka a gyebalcsevoi katlanban. A reguláris és önkéntes valcmanisták már kimondottan vadásszák a jobbszektorosokat. Hírek szerint már csak a gyanú elég-és már végzik is ki a delikvenst.
A Gorlovkától nem messze lévő (Озеряновка)Ozerjanovkát mára virradóan is több alkalommal “Uragan” rakétavetőkkel lőtte a valcmanista latortüzérség. A falu szinte teljesen megsemmisült. Rengeteg lehet a civil áldozat.
grl
Gorlovka is megkapta a maga “szokásos” rakétaadagját az éjszaka folyamán.
Tegnap este Nyalókakirály összeröffentette az udvari válságstábot Kijevben. Valcman utasításba adta nyaloncainak egy “cselekvési terv” kidolgozását arra az esetre, ha a “terroristák nem hajlandók eleget tenni a “béketervében” foglaltaknak!
EN_01119646_1789
“Olyan kemény diót dobunk az ellenség elé, amibe beletörik a foga!”-őrjöngött Maradék-Ukrajna élet-halál ura. Mad elröfögte, hogy minden tartalékot mozgósítani kell Donbassz ellen!
https://balrad.wordpress.com/2015/01/23/forro-lett-a-talaj-donbasszban-a-latorhorda-talpa-alatt/