2015. január 23., péntek

Donbassz ma!

térkép
Bevallották a népköztársaságiak, hogy kissé korán örültek a győzelemnek néhány helyen. Nem kis megleptésükre (Углегорск)Uglegorszk és (Дзержинск)Dzserzsinszk széjjelvert latorjai fölötti örömükben nem vették észre, hogy az éjszaka latorbandák lopakodtak be a vert hordaát megerősítendő. Így aztán kezdhetik elölről a melót. De csinálják becsülettel! Úgyhogy a friss latorerők is megtapasztalhatták a front örömeit.
megálló
Én nem vagyok Charlie! Én Donyeck vagyok!
Donyeckbe még ma délelőtt is csapódott be latorgránát, de nagy kárt szerencsére nem okozott.
Luhanszkban (tegnap) eltemették a 31. blokkposzt elfoglalásánál főszerepet játszó népköztársasági harckocsiegység parancsnokát. Vlagyimir Lipeckij  ezredes tegnapelőtt esett el Szlavjanoszerbszknél.

Avgyejevkábab küzdenek derekasan a szerb önkéntesek. Ma kora délután már segítséget is kaptak a “helyiektől”-de így is komoly a feladat. A jobbszektoros fenevadak bár nagyon pusztulnak, de elkeseredetten harcolnak! Tudják jól, hogy ők onnan csak lábbal előre fognak távozni.
(Стаханов)Sztahanovot ma délelőtt ismét “Uragan” rakétákkal lőtte a valcmanista latortüzérség. Nyolc civil halt bele.
Gorlovka ma délelőtt sem kerülhette el a latortüzérség csapásait.
krá
(Попаснaя)Popasznaja és (Дебальцево)Gyjebalcsevo valcmanistáinak aprítása jó ütemben, a tervek szerint halad.

(Троицкое)Troickojéban megjelentek a népköztársasági tankok. A valcmanisták mindenfelé menekülnek. Sok esélyük nincs.
(Крымскоe)Krimszkoje mellett ismét heves csata bontakozott ki. Nyalókakirály pribékjei nehezen akarnak megbékélni a sorsukkal-keményen ellenállnak.
(Комсомольск)Komszomolszk mellett a déli órákban a népköztársaságiak megsemmisítették a (Петровское)Petrovszkojét és (Белaя Каменкa)Bjelaja Kamenykát fenyegető latorhordákat. Itt a valcmanisták igencsak sok egyede harapott fűbe.
tüzér
(Миус)Miusznál és (Чернухино)Csjernuhinonál a népköztársaság erők gépesített alakulatai ritkítják a latorhordát.
(Станица Луганска)Sztanyica Luhanszka és (Счастья)Szcsasztyje térségében elkezdtek “dolgozni” a kozák zászlóalj alegységei.
(Красногоровкa)Krasznogorovkánál reggel óta heves összecsapások vannak. (Гранитноe)Granyitnoje térségéből rombol a latortüzérség.
https://balrad.wordpress.com/2015/01/23/donbassz-ma-13/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése