Moszkvában a közeljövőben “meghallgatják” az illetékes igazságügyi szervek a “Dnyepr” magán-latorzászlóalj néhány egyedét! (Most ne firtassuk hogyan kerültek Moszkvába ezek a Kolomojszkij által abrakolt bérgyilkosok!)
Ez a féreghorda rengeteg háborús bűncselekményt követett el, többek között öregeket, gyereket, nőket gyilkoltak Donbasszban. Már folyamatban van a sakálok pszichológiai és pszichiátriai vizsgálata, amelyet súlyos bűncseleknmények elkövetőin az orosz törvények értelmében kötelezően el kell végezni, megállapitani büntethetőségüket.
Erről a tényről a TASSZ-t Vlagyimir Markin az Orosz Föderáció eseti bizottságának (amely a donbasszi bűncselekmények kivizsgálására hivatott) elnöke tájékoztatta ma.
Markin szerint az eljárás során arról is meg kell győződni, hogy Kolomojszkij milyen formában apanázsolta a fertelmes bűnöző csürhét.
Az ez év szeptember 10 – én már az ukrán főügyész is “besokallt” az “Ajdar” az “Azov” a “Donbassz” a “Dnyepr” és más egyéb, Kolomojszkijhoz köthető pribékhordák donbasszi rémtettei miatt. Vitalij Jarema akkor vizsgálattal riogatta a fenevadakat – de hát vizsgálatnak nyoma sincs.
A jelek szerint viszont Moszkvában nem csak igértek, de tesznek is az ügy érdekében.
Nem akarunk jóslásokba bocsátkozni. De ha Oroszország minden kétséget kizáróan megállapitja Kolomojszkij keze nyomát a bűntettek mogött, a Jóisten legyen irgalmas Kolomojszkij és Jaros lelkéhez!
http://balrad.wordpress.com/2014/10/01/nehany-kolomojszkij-lator-moszkvaba-erkezett-eloadast-tartani/