Miközben Orbán “szabadságát tölti” valahol Svájcban, lezajlott a netadó ürügyén szervezett neoliberális felforgatási buli második menete is Budapesten, meg még tucatnyi vidéki helyszínen.
net1
Londoni és prágai csoportok is “szimpatizáltak” az üggyel, az atv pedig élő egyenes adásban dagonyázott a szőröspofájúak “ruszkikhazázós” USA-NATO-EU latorszövetségpárti, maffiaváltást követelő banzájban.
zsé
“Azt hittem, az ilyen buliknak az anyáméknál már vége volt, most meg itt vagyunk.
Kár, hogy már nincs nálam a tesztre kapott iPhone 6, egy 300 ezer forintos telefonnal lenne igazi egy 700 forintos adó ellen tüntetni.” – lelkendezett egy “Z” – nemzedékes “tiltakozó”.
net5
A vasárnapi (és egyéb más alkalmakkor jeleskedő) fölfordulás egyik főszervezője – a zsidrákifjonc Rózsa – is szabadult a jeles akció kezdetére, így aztán össze is állhatott kezdésre az irányítótörzs.
net3
A jelenlegi ellenmaffia jónéhány jelese is föltűnt az egyes becslések szerint a százezerhez közelített tömegben. Gréczy Zsolt El Qro bandájából, Ungár Klára Fodor Gabriellácska színes társulatából, Demszky – vélhetőleg helyettesítette most a távolmaradó Goodfriend Bandikát is, és ott terebélyesedett Schmuck Pufi is a szépkorúakat képviselve. Várady Zsolt iwiw-alapító, Gulyás Balázs főszervező, Füzesi Károly vezérlázító egy teherautó színpaddá átalakított platójáról hergelte Nyugati orientációra az alant hömpölygő tömeget, és Orbán rendszerének megdöntésére. Mondván, hogy az internetadóból ennek egyenesen kell következnie.
Megint az Európába vezető útra lépés szükségességét hangoztatták! Amiről Orbán Viktor – állítólag – leterelte Magyarországot, és Oroszország felé irányítgatja!
lényeg
“DE MI EZT NEM HAGYJUK” – adták ki a jelszót, mire a sok – sok okostelefonnal felszerelkezett, megvezetett tömeg lelkesen skandálni kezdett: “Nem hagyjuk”! Elhangzott az első bátortalan “Ruszkik, haza!”
Egy ideig skandálta a tömeg egy része, de aztán visszatértek a népszerűbb “Orbán takarodjra”.
Miután pedig rendesen fölvilágosították a tömeget a követendő célról, Füzesi ki is adta a feladatot: Mivelhogy a kormány a november 17-i héten akarja megszavazni a netadót – Ezt nem hagyjuk! – skandálta a tömeg – legkésőbb a szavazás napján újra találkozni kell, hogy folytathassák a maffiaváltó fölfordulást! “Akkorra mindenki tegye magát szabaddá” – adta ki a verdiktet a szőrös ábrázatú. A “Z – nemzedék” pedig lelkesen meg is ígérte! Véleményünk szerint ugyan visszavonja a netadót ötletét a kormány, de meglesz az a “harmadik forduló”! Meg még több is! Félúton nem fog leállni az ellenmaffia!
net2
Aztán elkezdtek menetelni! Ki is tartott a vonulás este 11 – ig! A sok szőrösképű ripacs pedig meg lehet elégedve! Sikerült rátelepedniük egy hülye orbáni ötlet keltette népi elégedetlenségre, és most a demokrácia élharcosaiként ismét sikerült rávenniük pártízezer megvezetettet: MI TUDJUK A JÓ IRÁNYT! A kóservágó felé menjetek!
10644841_1510875225821493_2750158881189287860_n
A nép jó része pedig Istent lát bennük – és megy a “jó irányba!” A kóservágóra! Nem látják az uniós firhangtól amit látniuk kellene!
Orbán pedig kivette éves rendes szabadságának esedékes részét! Még Magyarországon sem tartózkodik. Svájcban “soppingol” élete párjával! Miközben az ország maradékát koncolják éppen!

http://balrad.wordpress.com/2014/10/29/megvolt-a-masodik-menet-is/