Imran N. Hosein sejk közismert író, filozófus, az iszlám vallás szakértője, több egyetemen végzett tanulmányokat, amerikai és kanadai egyetemeken oktatott. Számos könyve megjelent. Fejtegetése a kommunizmusról, Putyinról, Ukrajnáról, cionizmusról, a "nagy tervről".

1907-ben Nagy-Britannia és Franciaország felkarolta Oroszországot. Mézesmadzagot húztak el előtte. Gyere hármas szövetségünkbe. Nagy-Britannia, Franciaország és Oroszország. A mézesmadzag egy ígéret volt: ha megnyerjük a háborút, amit az ottomán birodalommal fogunk vívni, megkapjátok Konstantinápolyt. Mert azt akarta Oroszország.
De miközben az egyik kézben odaígértek valamit Oroszországnak, a másik kézzel visszavették. Ahogyan az arabokkal tették. Ezek az emberek félrevezetésből doktoráltak (lásd Orbán Viktor és társai - KJ). Ha azt mondják, süt a nap, ne hidd el nekik! Menj ki, és nézz fel az égre, nézd meg, hogy süt-e a nap!
Amikor az orosz hadsereg az 1. világháborúban harcolt, óriási veszteségeket szenvedett, a legtöbb áldozat orosz volt. És bár győzelemre állt és az ottomán birodalom pedig már szép lassan omlott össze, az orosz hadsereg puskalövésnyire volt Konstantinápolytól, de ők nem akarták, hogy Oroszország megkapja Konstantinápolyt. Nem ám!
Mit csináltak tehát? Orosz zsidók szervezték meg és hajtották végre a bolsevik forradalmat. Ezzel megdöntötték az orosz monarchiát. Megölték a cárt, az egész családot. Megbuktatták a kormányt. Ezzel pedig kivonták Oroszországot a háborúból. Az orosz hadseregnek meg kellett állnia, vissza kellett vonulnia, tehát nem tudott Konstantinápolyba jutni. Úgy is mondhatnánk, hogy az orosz zsidók hátba döfték Oroszországot.
Ennél is többet tettek. Elhozták a kommunizmust. A kommunizmus nem azonos Oroszországgal? Ezek az ostobák nem értik meg. A kommunizmust azért hozták létre, hogy megsemmisítsék Oroszországot. Miért nem értik meg ezt ezek az ostobák? A kommunizmus nem azonos Oroszországgal. A kommunizmust azért hozták létre, hogy megsemmisítsék Oroszországot. Megsemmisítsék az orosz ortodox egyházat. Ezért hát létrehozták a kommunizmust és a Szovjetuniót.
A következő hatvan-hetven évben pedig a cionisták által létrehozott Szovjetunió hadat üzent a vallásnak. Hadat üzent az orosz ortodox egyháznak, megölték a papokat, lezárták a monostorokat, templomokat és így tovább. 60-70 éven keresztül.
Amikor pedig eljött a megfelelő idő, és létrehozták Izraelt, ugyanez a Szovjetunió több millió orosz zsidó előtt nyitotta meg kapuit, és megengedte, hogy Izraelbe vándoroljanak. Ha valaki ma Izraelbe megy, azt hihetné, hogy Oroszországban van. Olyan sokan beszélnek oroszul. Ezek orosz zsidók.
Aztán 6 évvel Izrael létrejötte után a Szovjetunió furcsa különös dolgot tett. A Krím-félsziget orosz terület, a Krím-félsziget Oroszország része. A Szovjetunió úgy döntött, hogy odaajándékozza a Krím-félszigetet Ukrajnának. Miért tették ezt? A történészek nem árulják el. Ezért most Imran elárulja.
Azért adták a Krím-félszigetet Ukrajnának, hogy ismét hátba döfjék Oroszországot. Mert ha Oroszország elveszíti a Krím-félszigetet, az Izrael biztonságát növeli. A Krím-félsziget az orosz haditengerészet bázisa. Egyenes összeköttetés van a Krím-félsziget és Konstantinápoly között. Ahhoz, hogy a Fekete-tengerről a Földközi-tengerre jussunk, át kell haladnunk a Boszporuszon. Konstantinápoly városa pedig rögtön ott van a Boszporusz mellett.
Szóval odaajándékozták a Krímet Ukrajnának. Sohasem törődtek azzal, hogy megkérdezzék Krím népét és beleegyezésüket kérjék. Nem ám! Sohasem törődtek azzal, hogy az orosz nép engedélyét kérjék. Nem ám! De erről nem akar Washington hallani.
Az ostoba ember, aki most az USA Fehér Házában ül. Az az ostoba ember, aki bölcs embernek szeretné mutatni magát. Nem akar erről hallani. De mi van az orosz nép jogaival? Nem sértik meg őket? Nincs joguk arra, hogy egyezkedjenek Iránnal? És arra, hogy a területeiket rendezzék? Amelyeket jogtalanul vettek el tőlük? Izrael beleegyezésével. Obama nem akar erről hallani. Kellemetlen számára. De ezen az imahelyen mi mindezt elmondjuk, akár kellemetlen, akár nem.
Ennél is többet tettek. Nemcsak hogy a Krímet adták oda Ukrajnának. Odaadták Kelet-Ukrajnát is, a mostani Kelet-Ukrajna keleti része orosz volt. Orosz terület volt. A Szovjetunió pedig ajándékként odaadta Ukrajnának. Miért adták Ukrajnának?
A válasz: ekkor jött el a megfelelő pillanat, amikor ugyanazok, akik a Szovjetuniót létrehozták, most egy olyan eszközt kapjanak, amivel az összeomlását tudják okozni. Azt az eszközt, amit most Venezuelában is használnak. A tömeges tüntetések. Ezt csinálták Egyiptomban, ezt csinálták Tunéziában. Mesterei ennek.
Ezt tették a Szovjetunióval. Azt hittem, hogy a Szovjetunió Allah akaratából omlott össze. Allah jóságából. De tévedtem. Egy cionista volt az, aki a Szovjetuniót megdöntötte. Mert már nem volt rá szükségük. Ahogyan holnap rátok sem lesz többé szükségük, Szaúd-Arábia. És ahogyan rátok sem lesz többé szükségük, Iszlámábád. Mikor fogjátok ezt megérteni? Odavetnek benneteket a kutyáknak. Már épp eleget szolgáltatok.
Ezért hát megdöntötték a Szovjetuniót. Miért? Azért, hogy Ukrajna létrejöhessen független államként. Ez veszélyt jelent Oroszország számára. Előkészítették az utat. És most létrejön Ukrajna független államként. A kötél tehát szorul Oroszország nyaka körül. És attól a naptól kezdve, amikor a Szovjetunió összeomlott, egészen tegnapid Oroszország és Ukrajna közötti viszony mindig zavaros volt.
Az ukrán népnek azonban mégis kiváló érzéke és bölcsessége volt ahhoz, hogy oroszbarát kormányt válasszon. A cionisták úgy döntöttek, itt az ideje, hogy utcai tüntetéseket vessenek be. És tavaly októberben, novemberben, decemberben az egész világ láthatta. Aztán ugyanez történt Caracasban is.
Végül pedig a cionisták megkapták, amit akartak. Van rá pénz, küldhetik embereiket. Mesterlövészeket a gyilkolásra. És így tovább. Molotov-koktéllal és más módon. Végül pedig megkapták, amit akartak. Sikerült pusztítást véghezvinniük. Allah védje ettől Malajziát. Ámen! Ámen!
Az ukrán elnök pedig elmenekült. Demokratikus módon választották meg az Ön módszerével, Mr. Obama. Az Ön szisztémája szerint. Ukrajna törvényesen megválasztott elnöke. És menekülnie kellett.
Ezek a washingtoni, londoni és párizsi (és persze a budapesti - KJ) képmutatók azt akarják, hogy elhiggyük, milyen tisztességesek. Pedig nem azok. Ahelyett, hogy a törvényesen megválasztott elnök oldalára állnának, és a jogállamiságot védenék, kimutatták foguk fehérjét. Azt, hogy képmutatók. Mert azonnal elismerték az új ukrán kormányt.
Az új ukrán kormány oroszellenes. Ezt akarták éppen, ezért döntötték meg a Szovjetuniót. Hogy létrehozzák Ukrajnát független államként. Aztán végül oroszellenes kormányt szerezzenek Ukrajnának.
Ha Allah kegye folytán Putyin nem avatkozott volna be, és nem lett volna olyan látványosan sikeres, ez lett volna a terv. Az új ukrán kormány belépett volna a NATO-ba. Oroszország pedig nem állíthatta volna meg. Amikor pedig az új ukrán kormány belép a NATO-ba, a NATO fegyveres erőket küldene Ukrajnába. Akár atomfegyvereket.
Aztán Ukrajna felveszi a harcot Oroszországgal, ráadásul Oroszországnak el kell hagynia a Krímet. (NATO-csúcs: Oroszország adja vissza a Krímet) Bezárhatjátok a haditengerészeti bázisotokat. A kötél most már szorul a nyakatok körül. Oroszországnak be kell húznia a farkát a lába közé. És vissza kell vonnia a flottáját. A Fekete-tengeri flottát a Krímből. Oroszország már nem haditengerészeti nagyhatalom. Ripsz-ripsz, végetek van. Izrael pedig ünnepelhet, ez volt a nagy terv.
De Allahnak is volt terve, és Allah terve sikerült. Ideje, hogy a muszlim világ felismerje és belássa: nem tudom kormányainkat befolyásolni. Mit tehetek akkor? Nem számít, hogy mennyi időt pazaroltok a kormányokra (lásd "magyar" kormányok 1990 óta! - KJ) De az emberek megértik, hogy ez volt Allah terve. Ők terveztek, az ellenség tervezett olyan sokáig. Az utolsó pillanatban pedig Allah közbelépett.
Putyin pedig rá tudta venni Krím népét, hogy népszavazást tartsanak. Ők pedig 90,70%-os arányban szavaztak arra, hogy visszacsatlakozzanak Oroszországhoz, mert annak részei voltak. Vissza akarnak csatlakozni Oroszországhoz. Putyin tehát sikerrel mérte az első csapást a cionista mozgalomra, amit az valaha is elszenvedett. Jelentős veszteség. A több mint 100 év során, amióta a cionista mozgalom létezik. Ha ez nem Allah jele volt, akkor ideje, hogy felébredjetek!
Putyin most már Kelet-Ukrajnában is sikeres. Mert azok a washingtoni, londoni és párizsi kutyák ugatnak. Ugatnak. "Oroszország csinálja ezt, Oroszország csinálja azt, ők csinálják ezt Kelet-Ukrajnában." De amikor az ukrán kormány fegyveres erőket küldött Kelet-Ukrajnába, azok nem akartak harcolni. Azt mondják, hogy nem akarnak saját népük ellen harcolni. Megtagadták a harcot.
Az ukrán kormány tehát csak úgy tudja a kelet-ukrajnai felkelést, a tömeges ellenállást leverni, ha Washington segítségét kéri. Gyertek, küldjétek tengerészeiteket! Aztán mit fog Putyin csinálni? Az orosz fegyveres erők az ukrán határon táboroznak.
Az ukrán katonák tehát megtagadják, hogy saját népük ellen harcoljanak. Két okból. Az egyik ok: Miért csináljuk meg helyettetek a piszkos munkát? Nem fogunk saját népünk ellen harcolni. Mert ez nem a lelkünk szerint való. A másik ok: Ha elkövetjük a hibát és fegyverrel fordulunk az oroszul beszélő ukránok ellen, mit fog velünk tenni holnap az orosz hadsereg? Ők pedig már mondták is. Putyin már mondta: "közbelépünk és megvédjük a népünket." Nemrégiben mondta.
Ott az írás a falon. Putyin győzelmet aratott a Krímben. Akár tetszik ez a kormányoknak, akár nem, akár így szavaznak vagy úgy, nem számít már, mert mindannyian tudjuk, hogy úgy kell szavazniuk, ahogy a fegyveres erők diktálják.
Putyin második ukrán győzelméhez vezető úton halad. Ők pedig nem szenvedhetnek egymás után több vereséget. Tehát ott az írás a falon. Pontosan úgy, ahogy Mohamed próféta mondta: A milhama, a nagy háború felé haladunk. Meddig fog tartani? Nem tudom, ti sem tudjátok. De jön a nagy háború.

Sevaster nyomán begépelte KJ