2014. szeptember 2., kedd

Az Iszlám Állam vezetője megfenyegette Szerbiát

baghdadi

Térképükön Magyarország is szerepel – Figyelemre méltó a cigányok csatlakozása is az iszlám terroristákhoz

- Hírek, kommentárok -
Délhír: “Videoüzenetben fenyegette meg Szerbiát Abu Bakr al-Baghdadi, az Iszlám Állam vezetője.”
“A terroristavezér üzenetében közölte: hét napon belül ürítsék ki a damaszkuszi szerb nagykövetséget és rendeljék haza az összes diplomatát, különben mindenkivel végeznek.
Ivica Dačić szerb kormányfő az újságíróknak elmondta, hogy a fenyegetés komoly, és vélhetően annak tudható be, hogy a szerb rendőrség felderítette az ország középső részén alakult iszlám terroristákat toborzó bázist, és napokon belül átfogó akcióba kezd ellenük.
A belgrádi Politika írása szerint a szerb rendőrök hónapok óta nyomoznak az európai dzsihádista sejt után, melynek egyik főhadiszállása a koszo­vói Kaçaniku városkában van, a másik pedig Szerbiában.
“Szerb állampolgárságú, iszlám vallású alvó ügynökök szervezték meg a kiképzőtábort, ahol már közel ezer terrorista várja a parancsot, hogy Európa országaiban bevetésre küldjék őket. Többségük bosnyák és albán, de egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk” – nyilatkozta a lapnak belügyi forrása.
Mint elmondta, a felderítés szigorúan titkos volt, ám mielőtt a rendőrséget bevetették volna, kiszivárgott az akció híre, s ennek következménye lehet a Szíriából küldött durva fenyegetés.”
Bal-Rad komm: Nem szabad elfeledni, hogy az Iszlám Állam Világhódító térképén Magyarország is szerepel.
A Világhódító Iszlám Állam térképe
És déli határainktól nem messze ott van Koszovó, jelentős iszlám jelenléttel, vagy Albánia és Bosznia-Hercegovina.
Ha a fenti hírnek csak a fele igaz, az is elég aggasztó és elképzelhető, hogy mi is legalább akkora katyvaszban ülünk, akárcsak Nagy-Britannia, – amely most tiltotta ki területéről azon saját állampolgárait, akik részt vettek a Iszlám Állam hadműveleteiben. – Amivel persze, csak olajat önt a tűzre. – Ám a Brit iszlám radikálisoknak a céljuk a Saría bevezetése Nagy-Britanniában.
Figyelemre méltó a cigányok csatlakozása is az iszlám terroristákhoz. “Egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk…” – várja szintén ezek szerint, hogy bevetésre küldjék őket.
Egy azonban biztos: Magyarország 150 év alatt sem lett törökké. Hazánkban még egyszer nem fog teret nyerni az iszlám hódítás. És, ha az új évezred ezt hozza számunkra, – akkor a magyarok ismét küzdeni fognak az iszlám hadak ellen (is).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése