2014. szeptember 23., kedd

Oroszország megkezdte a végső gazdasági csapás kimérését a latorállamokra.

tározó
Azok az országok, amelyek amerikai sugallmazásra gazdasági agressziót követtk el Oroszország ellen – most megfizetnek a latormódszerért. Rubelban lesznek kénytelenek fizetni beteges hajlamaik miatt.
A “Gazprom Nyefty” a földgázt és a kőolajat ezen túl csak rubelért hajlandó eladni az Oroszországgal szemben gazdasági szankciókat kiforralt és bevezetett vásárlóinak. Ezzel párhuzamosan az ázsiai vásárlók kinai yüanban is fizethetnek a leszállított orosz földgázért és kőolajért.
Alekszandr Djukov a “Gazprom Nyefty” vezetője tegnap este a “Rosszija 24″ televiziós csatornában elmondta, hogy már szinte valamennyi ügyfelükkel megkötötték a kiegészitő megállapodásokat, amelyek egyébként bizonyos vonatkozásokban lehetővé teszik az euro – alapú elszámolást is, de csak átmeneti időtartamra.
Ezen túlmenően saját tőzsdét hoznak létre, az árak képzésére – rubelban és yüanban. Ez egyúttal segitené is a vásárolni szándékozókat, hogy orosz rubelhoz jussanak.
A Bal-Rad véleménye szerint nyilvánvaló, hogy ez a lépés akár már rövidebb távon is alapvető változásokat eredményezhet a világgazdaságban.
Ha pedig ehhez még azt is hozzáadjuk, hogy Oroszország a jövőben nem kíván a latorállamoktól – elsősorban is a főlator USA – tól államkötvényeket vásárolni, nyugodtan kijelenthetjük: MEGKEZDŐDÖTT A VISSZAVÁGÁS KORSZAKA!
A Nyugatnak orosz rubelra lesz égetően nagy szüksége! Hamarosan!


http://balrad.wordpress.com/2014/09/23/orosz-rubelt-vennenk-kinek-van-elado-orosz-rubelje/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése