2014. szeptember 5., péntek

Haladunk"

Kedves Putyin elnök és az orosz emberek,

Elnézését kérjük a viselkedését a kormányok és a média. Nyugati nemzetek, élén az Egyesült Államokban, úgy tűnik, elhatározta, hogy indul a háború Oroszországgal. Egy épeszű ember felismeri a szörnyű következményekkel is jár a háború, és nem minden tőlük telhetőt, hogy elkerüljék azt. Valójában úgy tűnik, hogy ez pontosan, hogy mit csinálsz. Az arca egy végtelen folyam a hazugság és provokációk még sikerült tartani Oroszországot, hogy húzott egy nukleáris háború. 1. , 2.

Körüli események háború Ukrajnában csavart, hogy képviselje, mint egy agresszor, ha a tények világosan mutatják egyébként. Neo-náci banda atrocitásokat állampolgáraival szemben Novorussia naponta, és kapnak politikai és pénzügyi támogatást a nyugati kormányok. Az ukrán hadsereg megtámadta az orosz ellenőrzőpontok és a városok, valamint rendszeresen bombák menekült próbál elmenekülni az országból. Oroszország hibáztatták a megsemmisítése malajziai Airlines járat MH17, annak ellenére, hogy a bizonyítékok arra utalnak, hogy a repülés lőtték le az ukrán hadsereg. Ön kínálnak humanitárius segítséget az emberek Luhansk, és azzal vádolják, csempészet fegyvereket Ukrajnában. 3.

Miért van a cél ezeknek a hazugságok és a provokációk? Kóros bűnözők a Nyugat törekednek a háború Oroszországgal, mert szükség van egy külső ellenség. Mindaddig, amíg az emberek elsősorban a "orosz agresszió" maradnak tisztában azok valóban felelős a csökkenés az amerikai gazdaság és a szociális rendszer. Európában, a maga története brutális háborúk felkeltette arrogancia és a kapzsiság, az európai vezetők átesett a teljes erkölcsi összeomlás, és naivan esett vonal mögött az USA politikája birodalmi agresszió. Az utolsó nagy elnöke az Egyesült Államok, John F. Kennedy, le a közös ellenség 1961-ben:

Mi ellenezzük a világ egy monolitikus és könyörtelen összeesküvés, amely támaszkodik a rejtett eszközöket bővíti befolyási-on beszivárgás helyett invázió, a felforgatás helyett választások, a megfélemlítés helyett szabad választás, a gerillák éjszaka helyett hadseregek nap.

Ez egy olyan rendszer, amely a sorozott hatalmas emberi és anyagi erőforrásokat az épület egy szorosan összefonódott, nagyon hatékony készülék, amely egyesíti a katonai, diplomáciai, hírszerzési, gazdasági, tudományos és politikai műveleteket ... A készítményeket a rejtett, nem tették közzé. A hibák vannak eltemetve nem címlapokra. A másként gondolkodók elhallgatnak, nem dicsérte. No kiadások megkérdőjelezhető, nincs pletyka van nyomtatva, nem titok kiderült. 4

Azóta a kormány, az Egyesült Államok és más nyugati országok is beszivárgott ez a "kegyetlen összeesküvés". Bár nem feltétlenül egységes hiszünk abban, hogy a vezetők gondolkodnak és cselekszenek nélkül a teher egy normális emberi lelkiismeret. Ez az oka annak, hogy hajlandó feláldozni az életét több millió vagy milliárd ember. A kínálat Izrael fegyvereket használt a tömeges lemészárlása a több ezer palesztint. Ezek militarizál rendőrség olyan helyeken, mint Ferguson, MO védelme és erősítése a hatalmat a nép felett. Hazudnak kezdeni háborúk vegye az életét emberek millióinak, hogy növeljék a politikai hatalom. Ezek aljas. 5. , 6.

Mint JFK van egy katonai háttérrel, így köti egyfajta kötelessége, hogy megvédje és szolgálja az emberek Oroszországban. Úgy tűnik, hogy mint neki, hogy felismerte az őrület a nukleáris háború, és fordult a béke felé. 7. Nem hajlandó támogatni az amerikai birodalom, és azon dolgoznak, hogy aláássa a hatalom nélkül folytatott közvetlen katonai konfliktus. Ehelyett Oroszország fejlesztett szorosabb kapcsolatokat számos országban a szervezetek, mint a BRICS, megbocsátott régi adósságok és dolgozott a partnereivel, hogy megfelelő célokat szolgáló nép érdekeit. Ötlete nemzetközi partnerségek nevezték többpólusú megközelítés, és szöges ellentétben áll az unipoláris, imperialista politika az Egyesült Államokban, ahol minden ország forrásait ellenőrzött javát egy erős pár-és rovására Mi az Emberek.

Elutasítjuk a kapzsiság, gyűlölet és hatalomvágy által megjelenített a "vezetők". Mi vagyunk háborodva, és elborzadt a gyilkos több millió ártatlan ember a szabadság nevében és önvédelem. Azt akarjuk, hogy a béke és az igazságosság minden ember számára. Akarunk egy igazi és tartós béke, az a fajta béke JFK egyszer beszélt:

Milyen béke nem keresünk? Nem Pax Americana végre a világ az amerikai háborús fegyverként. Nem a béke, a súlyos vagy a biztonságát a rabszolga. Beszélek valódi béke, az a fajta béke, ami a földi élet érdemes élni, az a fajta, amely lehetővé teszi az emberek és a nemzetek, hogy nő, és a remény, és egy jobb életet a gyermekek, nem pusztán békét az amerikaiak, hanem a békét minden férfiak és nők nem csupán a béke a mi időnkben, de a béke minden alkalommal. 8

Az igazi béke és igazságosság lehetetlen mindaddig, amíg a "kegyetlen összeesküvés" uralja az Egyesült Államok és más országok az árnyékból. Azért imádkozunk, hogy a mi közös erőfeszítések mi lehet legyőzni a hataloméhes és könyörtelen bűnözők, akik igyekeznek leigázni minket. Azért imádkozunk, hogy ehelyett elő valódi békét, ami a földi életet érdemes élni.

Tisztelettel,

Írja alá a levelet!

Wolchonov Alla - Németország
Tom Holland - Egyesült Államok
Sergej wilhelm - Németország
Steve Smith - Egyesült Királyság
Gennadi Kojevnikov - Németország
Brent Smylski - Kanada
Udo Jahnke - Németország
Ashley Hills - Nagy-Britannia
Kevin Breen - Egyesült Királyság
Sonia Bagato - Olaszország
Киця Махно - Ukrajna
Enrico Netzel - Németország
Kiwi Foster - Kanada
Astrov Vladimir - Oroszország
Adam Charron - Kanada
Fernando Liorti - Kanada
Юю Юю - Oroszország
Anna R - Egyesült Államok
Lydia Pauls - Németország
Sven Heindl - Németország
Bertil Ebker - Németország
Indrek Tamm - Észtország
Aleksandr Levtsenko - Botswana
Bruno Zanetti - Olaszország
Olga Faitelson - Németország
Ольга Степанова - Egyesült Királyság

Eddig 4260 ember írta alá a levelet.
http://dearputin.com/ A BRICS tagállamok összes embere és a tisztán látók aláírhatná, attól a Folyamat az folyamat, és a háború elindult. Putyin is ugyan úgy tisztában van , hogy ez nem a nemzetek háborúja, hanem a hatalmasságoké és a hatalom átrendeződéséről szol. Én kis pont vagyok, de ha itt az idő, akkor jó nagy Pontokat akarok ütni.
Üdv: Alex



A cionista háttérhatalom nem fogja feladni. Vesztésre állnak és tudjuk jól, hogyan viselkedik a sarokba szorított patkány. Mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy ne hagyják kialudni a gyűlölet lángját kelet-Ukrajnában. Nem hülyeségből hoztak át hozzánk is 7000 amcsi zsoldost. Nem vagyok se hülye, se süket, úgy hogy tisztán hallom szinte minden egyes nap azt a nehéz zúgó hangot a községünk felett, hol éjjel, hol nappal, ami oly jellemző a katonai csapatszállító gépekre. Nem vagyok bennfentes, de annyira még én is tisztában vagyok a dolgokkal, hogy mint azt már régebben is írtam, hazánk megint egy kiinduló pont lesz és félek, hogy a zsoldos csapatok után hamarosan a bombázók és vadászgépek, harckocsik és egyéb harci járművek is megérkeznek Gyarmatország területére. Nagyon is tisztában vagyok vele és az ellenségeink is tisztában vannak vele, hogy ez az ország már teljesen a hatalmukban van és azt csinálnak itt, amit csak akarnak. Vagy lett valami baja Bajnainak, mikor átrepkedett, sőt le is szállt nálunk az a két izraeli kémrepülő és ő mint a ma született bárány a nép pofájába hazudta, hogy ő semmit se tud erről. És ez csak egy példa. Más országokban már fellázadt volna a nép, de itt akár a gyomrunkon is ugrálhatnának, akkor se történne semmi se. Teljesen le vagyunk fegyverezve. A nép mélyen bealtatva, és mondhatja rám bárki, hogy túlságosa is pesszimista a hozzáállásom én még is semmi jobban nem reménykedem.
Persze lehet ezen vitatkozni mennyire van, vagy éppen nincs igazam. Szomorú, hogy az egész írásból csak annyi jött le legtöbbünknek, hogy mégis milyen himnuszon pityeredet el Putyin. s_*_:el
mormota1968

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése