Telefonon “körbeérdeklődtük” Újoroszország neuralgikus pontjait. A tűzszünet – úgy fest – ma délelőtt valóban tűzszünet.

Informátoraink elmondásai szerint itt – ott hallatszott csak egy – egy kósza durranás, de azokra már szinte a varjak sem reagálnak.

Érdekes hir, hogy – meg nem nevezett helyen – a már jószerével “kivérzett Ajdar” zászlóaljból fél tucatnyian dezertáltak a népfelkelőkhöz, és “érdekes hireket” hoztak a készülődésekről. A miliciák igy meg tudtak hiúsitani egy komolyabb átcsoportositást.

Jacenyjuk kishiéna Kijevben ma bejelentette: elkészültek a tervek, és kivitelezési szakaszbába lépett az Ukrán Nagy Fal épitkezése. A műtárgy hivatott szolgálni Maradék – Ukrajna területi biztonságát – Misától! Az ambiciózus gigaberuházást erőltetett ütemben kivánja Nyalókakirály Udvara megvalósitani.

A Fekete – tenger északnyugati medencéjében igen nagy nyüzsgés támadt. Forr a viz az amerikai hadihajók tömegétől, amelyek a valcmanista “haditengerészetet” okitják.

Németország és Finnország pedig szinte egyidejűleg jelentette be, hogy nem áll szándékukban Nyalókakirály birodalmának fegyvereket szállitani. (A Bal-Rad véleménye szerint anyagi megfontolások állhatnak a két ország durcáskodása mögött. Azaz: Valcmanék valószinűleg nem tudnának fizetni a portékáért.)

http://balrad.wordpress.com/2014/09/08/amerikai-izmozas-a-fekete-tengeren-es-fegyverszunet-donbasszban/