Már harmadszor esett meg a briganti horda vezérkarával, hogy szinte ugyanabba a katlanba bemeneteltek! Józan ésszel fel nem fogható, hogy a Szaur-Mogil által uralt, és a milicia által körülvett területre két katasztrófa után miért vezényeltek oda harmadszor is – mindegy hogy milyen erőt!

A latorcsoport felszámolása után CSAK ROMMÁ LŐTT HARCKOCSIBÓL negyvenet számoltak össze a milicisták!

CSAK TANKBÓL NEGYVENET!

Önmagában a tűzcsapás mindössze ÖT PERCIG (!) tartott!

Több mint négyszáz lator hagyta ott a fogát!

Persze ez Valcmant és udvartartását nem hatotta meg. Ők újra feltöltik a darálót!

Meg nem erősitett hirek szerint a már kinyikkant, vagy vélhetőleg hamarosan a párájukat kilehelő bérgyilkosoktól a mobiltelefonjaikat összegyűjtik a “bajtársak”, és leadják.
Egy egész stáb foglalkozik a megnyugtató SMS-ek küldözgetésével!

https://balrad.wordpress.com/2014/08/15/20179/



Felszerelkezik a milicia!

A “Bazler” Csoport ma délelőtt rajtaütött Verhnyjja Krinyka mellett – Donyecktől nem messze – a valcmanisták egyik mit sem sejtő banditacsapatán.

A latrok, látva tucatnyi cimbora gyors kimúlását, megadták magukat. De nem ez volt a fő fogás!

A milicisták “csorgó nyállal” vetették magukat a megkaparintott technikára. Elrekvioráltak ugyanis Valcman zsoldosaitól egy 240mm-es nehéz, önjáró löveget, ami a katonai zsargonban “Tulipán” névre van keresztelve.

Рейд бойцов Игоря Безлера: захвачены установки залпового огня «Ураган», гаубицы Д-30, тяжелый самоходный миномет «Тюльпан» | Русская весна

De zsákmányuk lett nyolc darab D-80-as löveg, három darab “Uragan” sorozatvető, és hihetetlen mennyiségű munició ezekhez a szerszámokhoz.

A lefegyverzett banditákat útnak inditották – néhány nagyobb lator kivételével – a szerzeményekkel meg bevonultak a bázisukra, és lelkesen tanulgatják a kezelésüket. Néhány nap múlva ezek a szerszámok már Nyalókakirály zsiványbandáit fogják kalapálni!

Az alábbi videon pedig a Donyecket ért egyik belövés eredményit nézhetik végi az erősebb idegzetűek.

https://balrad.wordpress.com/2014/08/15/felszerelkezik-a-milicia/