A valcmanista bérgyikoshad kétségbeesett erőfeszitéseket tesz Luhansz megkaparintásáért.

Kijevben augusztus 24.-én ugyanis katonai parádét akarnak tartani. “Ezerrel” gyakorolják a disszemlét a kijelölt alakulatok, amelyek a “Függetlenség Napja” ünnepén fognak parádézni Nyalókakirály és udvartartása előtt. Ám ezen a napon győzelmi parádét is rendeznének, a Donbassz és az oroszok fölött aratott diadal jegyében.

(Ez utóbbi esemény alighanem kitolódik, de arra is jó esély mutatkozik, hogy teljesen elmarad!)

Pedig a kijevi udvar mindent elkövet – pl. Luhanszknál – hogy jussanak már végre valamire, hogy legalább a hőn áhitott célhoz közelebb kerüljenek. Legalább a “Fehér Konvoj” célját – ha mást nem – idejét múlttá sikerüljön tenni. Hogy mennyire elszánta magát Valcman Nyalókakirály és az udvari nyaloncsereglet, mi sem jellemzi legjobban, hogy a már három hete blokád alá vont Luhansz ellen rohamra vezényelték valamennyi, a térségben még hadra fogható latorhordáikat. Ám minden erőfeszitéseik sorra borulni látszanak. Olyannyira, hogy megbizható banditacsapataikat sorra morzsolják fel a miliciák Luhanszk környékén, és egyre inkább ropogtatják a régióközpont köré vont ostromgyűrűt. A kétségbeesetten védekező latorcsapatok egyre kilátástalanabb helyzetét és a város teljes lerombolásával való megkaparintását könnyitendő, Őfelsége Nyalókakirály elrendelte Luhanszk földig rombolását, az ott lévőkkel együtt.

Hogy ezt mennyire komolyan gondolja, arra a legjobb példa a tegnapi. Bevetette a kijevi udvar az egyik leghatékonyabb tömegpusztitó fegyverét, a “Tocska-U” ballisztikus rakétákat is! Az sem számit már Valcmannak, hogy a rakétacsapásokkal saját latorjait is pusztulásba küldi! Pusztuljon Luhanszk! – pusztuljon Donbassz! – pusztuljanak az oroszok!

Rakétát nekik!

Csakhogy!

Az első Luhanszkra küldött rakétára felfigyelt a milicia is! Pontosabban a becsapódására. Nem is lehetett rá nem felfigyelni. A pusztitása rettenetes volt. A népfelkelők pedig úgy gondolták, hogy ennek már a fele sem tréfa!

Gyorsan ki kell hát találni valamit a “Tocska” ellen. Amit nagyon nem is kellett kitalálni, csak elő kellett venni! Hát elővették!

A második rakéta már nem érkezett! Érkezett volna az, hiszen elinditották Luhanszk ellen.

Nyalókakirály első rakéta becsapódása fölötti örömét azonban lelohaszthatta a rémisztő hir: (már ha eljutott füleihez, ha el merték neki mondani a nyaloncok a rettenetet) A MÁSODIK RAKÉTÁT MÁR LELŐTTE A MILICIA!

Ami azért nem semmi! Mert a jelek szerint Donbassz képes rá, hogy a királyi rakéták ellen hatékonyan védekezzen. Amihez azért eszközre, és némi tudásra is szükség van. Márpedig – a jelek szerint – van mindkettő! És még ki tudja mi van a népfelkelők eszköztárában? Amiket már – esetleg – kezdenek kicsomagolni! (Megtakaritani konzerváló zsirtól, kosztól, stb.)

Силовики обстреляли Луганск баллистическими ракетами "Точка-У"

Valcman Nyalókakirálynak sok oka az örömre nincs! Sőt! Semmi oka Valcman Nyalókakirálynak az örömre!

Sőt! Valcman Nyalókakirálynak nyomós oka van az aggodalomra!

Minőségi változás állott be Donbassz önvédelmi erőinél!

Ez pedig rettenetes hir Valcman Nyalókakirály számára! És hát “természetes barátai és szövetségesei “- no meg a Megbizó – számára.

Lehet, hogy Kijevben augusztus 24.-én kimarad a “Győzelmi Jelentés”?


Павел ГУБАРЕВ 17 08 2014 Обращение к Киеву и Порошенко Украина
https://balrad.wordpress.com/2014/08/17/nyalokakiraly-ujabb-keserve-lehet-hogy-kijevben-augusztus-24-en-kimarad-a-gyozelmi-jelentes/