…”Annyi jogunk van kis hazánkban, amennyit kiharcolunk magunknak, mert ingyen nem adják még a hatályos törvények betartását sem…”

“Elmaradt a kilakoltatás, mely aug. 14-én, szerdán, 10 órakor Kőbányán a Tóvirág utca 14. V/24 szám alatt lett volna megtartva” -írják az otthonvédők.

“Ezt a csatát egyetlen lövés nélkül nyertük meg! A végrehajtó, aki előzőleg még hajthatatlannak tűnt, később úgy döntött, hogy aug. 14-én 10 órakor nem fog végrehajtani!

A végrehajtónak fölhívtuk a figyelmét a bejelentett demonstrációra – és mivel a bíróság még mindig a határozat meghozatalán szöszölt – a végrehajtó saját maga döntött úgy, hogy a kilakoltatáson nem akar a tiltakozók nézni! – Ebből is látszik, hogy csak annyi jogunk van kis hazánkban, amennyit kiharcolunk magunknak, mert ingyen nem adják még a hatályos törvények betartását sem.”

Végezetül megköszönik mindenkinek, aki erre a napra szabaddá tette magát, (bár a végén nem nem volt szükség a tiltakozó demonstrációra), – megköszönik nekik kiállásukat honfitársukért.

“Kérem, hogy tartsátok szárazon a “puskaport!” – fejezték be üzenetüket az otthonvédők.

Wáczek Frigyes – Póka László/Nem adom a házamat Mozgalom – Fb oldalai