Kevin Appleby, az amerikai katolikus konferencia migrációpolitikai igazgatója szerint a szeptember végén a legfőbb latorállam USA-ba látogató Ferenc pápa várhatóan sürgetni fogja, hogy a Világ Vezető Latorállama váltsa valóra az általa a menedéknyújtó országként hirdetett meséit. Az amerikai katolikus klérus régóta sürgeti, hogy több, akár 100 ezer szíriai menekültet fogadjanak be. Ő már ötvözné bőszen a félholdat a kereszttel!
A mostani gyakorlat szerint a legfőbb latorállamba áttelepülni vágyókat előzetes válogatás után az ENSZ menekültügyi főbiztosának hivatala válogatja ki. Eddig 16 ezer 300 ilyen személyt terjesztett fel az USA-nak. Őket amerikai konzuli és biztonsági szervek tisztségviselői szűrik meg, mielőtt megengednék nekik, hogy az USA-ba tartó repülőgépekre szálljanak.
Májusban 14 demokrata szenátor sürgette, hogy Obamaki adminisztrációja 65 ezer szíriait telepítsen be a latorállamba. Michael McCaul, a képviselőház belbiztonsági bizottságának republikánus elnöke már az ötlettől hideglelést kapott. Ezért aztán júniusban – az iszlamista terroristáknak az arab országban való példátlan koncentrációjára és a biztonsági átvilágítás tökéletlenségére hivatkozva – levélben tiltakozott a még az idén betelepítendő csaknem kétezer szíriai befogadása ellen is.
Hiszen a TERV nem arról szól, hogy a saját nyakukra szabadítsanak tízezernyi terroristát, hanem Európát kell etnikailag felhígítani, genetikailag gyengíteni, az ellenszegülőket pedig a lehető leggyorsabban kivonni a forgalomból. Úgyhog a migránsok menjenek csak Európába, és zavarogjanak ott!


https://balrad.wordpress.com/2015/09/08/amerika-fazik-a-kozel-keleti-migransoktol/