2015. június 12., péntek

Latorkészülődés a “békére” Donbasszban!

A Minszk 2.0 “megállapodás” értelmében az olyan tüzérségi eszközöket, mint a “Grad” sorozatvetők, 50 kilométer távolságra kell(ene) a frontvonaltól visszavonva tartani.
Valcmanék bérgyilkoshordája a déli frontszakaszra történt sorozatvető-ütegek felvonultatása után Donbassz északi fertályára is elkezdték ma a “Grad” vetőgépek telepítését.
Amint azt Igor Jascsenko a Luhanszki Népköztársaság miliciájának helyettes vezérkari főnöke ma jelentette, Sztanyica Luhanszka térségében fedezték fel a “Grad” csoportosulást
Eduard Baszurin a Donyecki Népköztársaság fegyveres erőinek szóvivője pedig arról számolt be, hogy a kijevi latrok mobil krematóriumokat telepítgetnek a frontvonal közelébe. (Pontosan ilyen készülődés előzte meg a latorhad részéről az ilovajszki majd pedig a debalcevoi harcokat.
Íme a csodálatos, újdonságszámba menő mobil krematórium.
Bemutató előadás.
Elemzők már korábban megállapították, hogy a kijevi junta ilyen mobil krematóriumokban égeti el a Donbasszban elhullott martalócait, és nyilvánítja őket “eltűntekké”! Takarékossági megfontolásokból. Amíg ugyanis latortetem-nincs zsoldfizetés és fájdalomdíj kifizetése a hozzátartozóknak.
https://balrad.wordpress.com/2015/06/12/latorkeszulodes-a-bekere-donbasszban/


Donbasszban a hétvége előtt még egy kicsit ráerősített a valcmanista ordashad.
Ma délután Avgyejevkából elkezdték bőszen ágyúzni Donyecket. Terítéken a város Kijev, Putyilov, és Szpartak-kerületei.
A repülőteret egyre hevesebben bombázza a latortüzérség.
Gorlovka folyamatos ágyútűz alatt áll.
Krasznyij Oktyrjabszk falut rakéta sorozatvetőkkel lőtték ma délután.
Marjinka ellen délután három órakor indítottak ismét rohamot Valcman martalócai. Tucatnyi lator mehet is a hevítőbe. Marjinka pedig továbbra is a milicistáké.
Sirokino környékén is szorgoskodik a pribékhorda
https://balrad.wordpress.com/2015/06/12/hetvege-elott-donbassz/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése