2015. április 16., csütörtök

Így működik a kijevi cenzúra

Tegnap este Kijevben meggyilkolták az antifasiszta Oleg Kalasnyikov donyecki származású újságírót.
kali
Kalasnyikovot, aki éppen a “Győzelem Napja” kijevi megemlékezéseinek szervezésén dolgozott, saját lakásának ajtajában végezték ki négy lövéssel. Holttestének arcát ezt követően saját vérével kimaszkírozták gyilkosai, majd dolguk végeztével komotósan elballagtak.
kali
Oleg Kalasnyikov a donbasszi Népköztársaságok nagy pártolója volt, és már régóta szúrta a Jobb Szektor szemét. Több alkalommal is életveszélyesen megfenyegette a neonáci horda.
kali
Tegnap beváltották a fenyegetésüket. Maradék-Ukrajna rendőrsége “nagy erőkkel” bottal üti a tettesek nyomát.

https://balrad.wordpress.com/2015/04/16/igy-mukodik-a-kijevi-cenzura/


Ma dél körüli időtájban Kijevben négy lövéssel végeztek lakásának bejárata előtt Olesz Buzina újságíróval IS!
olesz
A Kalasnyikov-gyilkossághoz hasonlóan itt is négy lövéssel végeztek a “Rosszija 1″ és a “Rosszija-24″ orosz televíziós csatornáknak dolgozó újságíróval. További egyezés még az is, hogy Buzina IS kiállt Donbassz szabadságharca mellett, és szemben állt a Majdannal és annak “eredményeivel”!
Kivégzői-tekintettel a fényes nappali időszakra-őt nem maszkírozták ki saját vérével, hanem elsiettek a gyilkosság helyszínéről.
Buzina lemészárlása is igencsak beleillik Valcmanék sajtómegregulázási elképzeléseibe. Talán még az EU-támogatását is elnyeri, hiszen a Nagytiszteletű Bizottság felhatalmazta Federica Mogerini Külügyi Biztost, hogy bármi áron-de vessen véget a tűrhetetlen orosz propagandának, amely állandóan áprehendálja a derék kijevi helytartóságot.
A rendőrség ez esetben is nagy erőkkel üti bottal a gyilkosok nyomát. Lett, vagy belorusz rendszámú autót kerestetnek most a kijevi taxisokkal.
Mindezzel együtt is van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan “kézre kerülnek az elkövetők”! Mert egy “demokráciában” nem tűrhető az ilyesmi! Márpedig Maradék-Ukrajnában “demokrácia” van! Ezt Valcmanék be is fogják bizonyítani.
Talán nem is olyan sokára érkezik a hír: a rendőrség rajtaütött a tetteseken, és rövis ideig tartó heves tűzharcban egyet-kettőt meg is ölt! DE EGY LEGALÁBB ÉLVE kerül rendőrkézre majd!
Az meg mindent elmond! “Orosz provokció volt ez kérem!”

https://balrad.wordpress.com/2015/04/16/mukodik-a-valcmanista-elhallgattato-kulonitmeny/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése