2015. április 29., szerda

Donbassz mára virradóan

tork

Egyre nyugtalanabb a helyzet Donbassz középső frontszakaszán, a Gorlovka-Donyeck-Peszki íven.
Dzserzsinszkből mára virradóan egész éjszakás támadás vitt véghez Gorlovka ellen a valcmanista latortüzérség. Annyi biztosra vehető, hogy a város “Komszomolec” kerületében legkevesebb tucatnyi civil életét követelte az ékszakai terror. A “Sztroityel”, “Besszarábia” és “Golma” kerületek is rengeteg belövést kaptak az éjjel. A város tőszomszédságában lévő Pobjeda-falucska szinte teljesen megsemmisült. Az itteni áldozatok számáról nincs értesülésünk. A szintén közeli “Juzsnaja” bányaüzem és Sumi falu úgyszintén a martalóctüzérség célpontja volt.

Donyecket mára virradóan nem lőtték a banditák, viszont jelentések szerint “százával repkednek” a város fölött az aprócska latordrónok.
Az EBESZ ma reggeli tájékoztatása szerint a donyecki repülőtérre CSAK MA ÉJJEL 550 tüzérségi gránátot lőtt ki a valcmanista latortüzérség.
Peszkiben éjszakára sem csitultak az összecsapások.
“Minden jó családban kell egy rossznak lenni”! Sajnos igaz ez a mondás a népköztársasági miliciákra is.
Donyeckben fosztogatáson kaptak egy “kollégát” a milicisták. 24 órás pellengérre állítás volt többek között a büntetése. Ez alatt számtalan “dicséretben” részesítették a helybéliek.
marodermaroder
“Rabló vagyok! Megvertem és kiraboltam a földijeimet!”

https://balrad.wordpress.com/2015/04/29/donbassz-mara-virradoan-7/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése