A “Кибер-беркут-Kiber-Berkut” nevű hackercsoport ismét “belenyúlt” Valcmanék boszorkányüstjébe, és kiemelt a főzetből egy összetevőt. Nyalókakirályék vélhetőleg nem újjonganak örömükben.
kibber
A “Kiber-Berkut” ugyanis most a kijevi külügyminisztérium Nemzetközi Biztonság Tanszéke helyettes vezetőjének internetes levelezését törte fel, és a megkaparintott anyagokat kirakta közhasznosítás céljából a saját oldalára.
A közzétett levélből kiderül, hogy április 12-től május 6-ig egy meglehetősen népes “oktatógárda” fog majd ügyeskedni Maradék-Ukrajna területén, tudnivalókat átadni a kijevi junta martalóchadának, amit Donbasszban nagyszerűen tudnak majd hasznosítani. Ki más, mint a Legfőbb Latorállam USA által koordinált oktatási program keretében Lengyelország, USA, Finnország, Észtország, Törökország, Norvégia, Franciaország, Lettország, Spanyolország, Ausztria, Dánia, Albánia, Horvátország, Portugália, Izland, Szlovákia és Németország szakavatott specialistái fogják plántálni a rengeteg hasznos tudnivalót a valcmanista pribékfejekbe.
A közzétett levél felszólítja a belügyi és a biztonsági szerveket, valamint a helyi hatóságok tótumfaktumait, hogy minden rendelkezésükre álló eszközzel és módon járjanak a tanítók kedvében, elősegítve ezáltal is a képzési program sikerét!
Hogy tizenhét delegáló ország “tanítómesterei” egyidejűleg mire fogják tanítani Donbassz határán Valcman martalócait egy hónapon keresztül?-ez még nagy rejtély! Hiszen egy hónap leforgása alatt még alakizniu is nehéz megtanulni, bár azon a tanoncok már valószínűleg átestek.
Viszont meglehet párszáz bérgyilkos jól jön az elkövetkező egy hónap során Donbassz környékén. Valcmanéknak!

https://balrad.wordpress.com/2015/04/14/akciozott-a-kiber-berkut/