2015. január 5., hétfő

Indul Maradék-Ukrajnában a “Mob.IV. és Valcman francia Mistralt kapott!

Donyeck “Petrovszkij” kerülete ma ismét a valcmanista latortüzérség terítékén van. Reggel óta ostrom alatt áll a városrész.
A donbasszi főváros repülőterére továbbra is erőszakoskodnának befelé Valcman latorjai, ám a kísérleteik sorra lepattannak a miliciák ekéggé magabiztos ténykedése miatt.
Peszkinél továbbra is dúlnak a csatározások, ráadásul viszonylag hosszú idő után (Авдеевкa)Avgyejevka pribékjei ismét részesülnek a népköztársaságiak tüzérségének “ajándékaiból”. De hogy örömük felhőtlen legyen, ma dél tájban önvédelmis rohamcsapatok is meglátogatták őket.
Gorlovka bombázásának hevessége csökkent ugyan, de azért ma is több alkalommal tüzérségi tüzet lőtek a valcmanisták a városra.
(Александровкa)Alekszandrovka és (Трудовka)Trudovka, valamint (Красногоровкa)Krasznogorovka-(Старомихайловкa)Sztaromihajlovka környékén frontális összecsapások vannak.
(Новолуганск)NOvoluhanszk környékén, valamint (Майорск)Majorszk és (Шумы)Sumi vidékén igen nagy a martalócok mozgolódása.
(Никишино)Nyikisinonál állandósulni látszik Nyalókakirály pribékjeinek távozási hangulata. De a domboldalakon felállított népköztársasági aknavetőkkel nem bírnak.
Kijevben egyesek már nagyon készülnek az EU-s pravoszláv Karácsonyra
kjv
Egy kis oroszos képhumor:
negyedik
Nyalókakirály udvartartása elrendelte a negyedik mozgósítást!
mistral
Valcman flottája pedig megkapta a franciáktól az első Mistralt

https://balrad.wordpress.com/2015/01/05/indul-maradek-ukrajnaban-a-mob-iv-es-valcman-francia-mistralt-kapott/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése