Amerika és az EU Törökországot támadja a Putyinnal való újabb kapcsolatok miatt, s erre fölhasználtak egy vén USA-ügynököt. Ezt a hírt persze nálunk ellhallgatják, mert szoros köze van a magyar helyzethez, az USA-val kapcsolatban.

USA ÜGYNÖK TÁMADJA A TÖRÖK ELNÖKÖT
Az alábbi hírt és képet a zsidóbérenc DW német oldalról vettük, azért mert nagyon fontos az ügy, s ez abból is látszik, hogy nálunk ezt a hírt elhallgatják. Erdogan korábban miniszterelnök volt, Amerika már akkor is ügynökein keresztül lázadásokat szított ellene. Legutóbb Erdogan megnyerte az elnökválasztást, s ez még jobban piszkálja a cionisták véres csőrét. Erdogant támadják ahol csak lehet. A cikk ugyan nem írja, de pár nappal ezelőtt éppen Putyin elnököt fogadta a török elnök, a képen is látható hatalmas, több száz szobás palotájában, amely a török és a modern stílust próbálta ötvözni, nem nagy szerencsével. Volt egy nyugatbérenc politikus, akinek korábban nem sikerült az elnökséget megnyerni és ezért bosszút áll, mindenféle módon. Most a törököket nagyon hasonló címszavakkal vádolják, mint amiket velünk csinál Amerika. Eltiporják a sajtószabadságot és hasonlók...A cikk lényege, aki uszít most Erdogan ellen: A 73 éves muszlim prédikátor 1999 óta él száműzetésben az amerikai Pennsylvania államban. A"Süddeutsche Zeitung"-ban szombaton egy interjúban Gülen kijelentette, hogy Erdogan Törökországban "pártállamot csinál” ami valójában őróla szól. Ennek eredményeként elveszítik a külföldi befektetőket, s "minden nap presztízsveszteség" éri Törökországot. Az Egyesült Államok aggodalmát fejezte ki. Azt kérték, Törökországtól, amely "mint barátja és szövetségese Amerikának", hogy biztosíták a sajtószabadságot és az igazságszolgáltatás függetlenségét - mondta a külügyminisztérium szóvivője Jen Psaki Washingtonban.(DW részlet és kép)
Nálunk meg Orbán Viktort fasisztázzák és diktátorozzák...Ma reggel Orbán egy nagyon jó nyilatkozatot tett, amiben a kezdőmondat volt a legjobb. Ebben kifejtette, hogy Amerika és a győztes nagyhatalmak, amikor 1945-ben odadobtak bennünket Jaltában a szovjet rémnek, akkor nem pofáztak a „fékek és ellensúlyok” arányáról...

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/usa-eu-t%C3%A1madja-t%C3%B6r%C3%B6k-eln%C3%B6k%C3%B6t