2014. december 15., hétfő

Megy a vonat…

Ezt a videot már láthattuk. Litvániában készült, öt nappal ezelőtt.


De az alábbi videon látható amerikai technika mintha ismerős lenne. Bizony – bizony! Tegnap már Lembergnél járt. És Rovno felé haladt!
Donbasszban egyébként eléggé visszafogott a “csendes üzemmód” – ami a háborút illeti.
A Donyecki repülőtérre ma délután beküldött néhány gránátot a valcmanista latortüzérség. A milicisták ebből megtudhatták, hogy Valcman zsoldosai még mindig a közelben vannak.
Donyeck “Kijev” – kerülete is “értesítve” lett újfent ma kora délután.
Prisib mellett viszont a népköztársaságiak hozták a pribékhorda tudomására: tudjuk hol vagytok!
roncs
Olhovata térségében az oda – vissza üzengetésnél több is történt. Nyalókakirály bűnbandája valami komolyabb “akciózgatásra” készülhetett, mert két tank, három “Ural” és három BMP felvonultatásával indultak volna valahová. De útjukat állta a milícia. A tizenkilenc kitikkasztott lator között hét “gyanúsan sötét” figura volt.
útl1 útl2 útl3 útl4 útl5 útl6 útl7
A technika sem bírta a megpróbáltatásokat. Ugyanakkor két milicista megsebesült. Na meg Olhovata négy lakóháza is megsínylette a találkozót.
Mariupol külvárosaiban – körkörösen – serény aknamező telepítési munkálatokba kezdett ma reggel a latorhorda. Vad iramban munkálkodnak.
Ma késő délelőtt elindult Noginszkból a “Fehér Konvoj X.” A hírre Szemjon Szemjoncsenko latorzászlóalj (“Azov”) egyeztetett jobbszektoros puszipajtásával – Jarossal. Megállapodtak, hogy martalócaik nem fogják Donbassz területére engedni a segélyszállítmányt! (Nekünk valami pedig azt súgja, hogy a két latorvezér akarata ellenére is célba fognak érkezni.)

https://balrad.wordpress.com/2014/12/15/megy-a-vonat/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése