Illuminati és Új Világrend szimbólumok fényei Bolognában 2014.12.13-án, mely képek hamar bejárták a világot mivel nem egy jelentéktelen helyen, hanem az egyik leghírhedtebb terrortámadás helyszínénél gyúltak ki most!
A Via Matteotti hídon a hírhedt Központi Pályaudvarnál, ahol 1980-ban a máig tisztázatlan, 85 halálos áldozatot követelő bombamerénylet történt.

Rómában a Szent Péter Bazilika teljes sötétségben?
(2014.12.12-én.) A Vatikán legfőbb székesegyházának kupolája és a tér teljes sötétségbe burkolózva


Az már csak érdekesség, hogy a fények bekapcsolásának időpontja : 12-13-14
Lekapcsolásuk pedig : 1-31-15
Az okkult szabadkőműves 13-as számot látjuk a központban és tükörképét a másikban, amely mindig fontos erővel bír, amikor ezekről az erőkről beszélünk. úgy mondják :"végy egy számot, egy szót, egy szimbólumot, egy dalt és fordítsd meg, hogy megszerezd az ellentétét." "As Above So Below" - "Amint fent, úgy lent is". Az alkímia és az okkult világ legősibb mondása, ami még a "mi atyánkban" is visszaköszön....
Magának a Pápának a megválasztása is egyébként e szerint történt: 3-13-13 (természetesen tudom, hogy erre bármikor rá lehet mondani, hogy belemagyarázás.. - SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Nem karácsonyi fények, hanem egy mindent látó szem piramisban, egy üres háromszög és egy különálló szem dominálja teljesen a hidat.

Sokan egyértelműnek gondolják a városban, hogy a máig uralkodó P2 szabadkőműves páholyra utalnak (Propaganda Due)...; ugyanazokra, akik feltehetően az 1980-as merényletért és az áldozatokért is felelősek.

Hiszen ma már tény, hogy Licio Gelli, a P2 alapítóját akkor elítélték együtt másokkal, mint Francesca Mambro, Valerio Fioravanti, ésPietro Musumeci, a SISMI (Katonai Titkosszolgálathoz) tartozott. A merénylet dátuma augusztus másodika.

A pályaudvaron egy táskába elhelyezett 23 kilót (5 kiló tritol, 18 kiló nitroglicerin) nyomó bomba, a földtől 50 centiméternyi magasságra volt elhelyezve egy kis asztalon. A katonai készítésűnek mondott robbanószer az állomás egyik oldalát teljesen romokba döntötte, az pedig ráesett, a vágányon várakozó, amúgy Ancona-Chiasso között közlekedő vonatra.
"A SAKÁL" - a mindenki által ismert terrorista - Carlos, alias Ilich Ramirez Sánchez a Moszadhoz és CIA-hoz kötötte a robbantást, mondván, hogy így akarták a nevezettek jelezni, hogy Olaszország túl közel engedte magához a palesztinok ügyét.

A hírhedt Carlos = "Sakál" vallomásai között szerepel, hogy a bolognai pályaudvaron 1980. augusztus 2-án elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő pokolgépes merénylet nem a Vörös Brigádok műve volt, még csak nem is az olasz szélsőjobboldalé, hanem az amerikai és izraeli titkosszolgálaté, amelyet a NATO, valamint az olasz katonai hírszerzés félkatonai háttérszervezete, a Gladio (Kard) közreműködésével hajtottak végre, hogy aztán a palesztinokat tegyék érte felelőssé.
A 28 évvel ezelőtti vérfürdő körülményei ugyanúgy a mai napig nem tisztázottak, mint az Aldo Moro-gyilkosság valódi háttere. A bolognai merénylethez használt fegyverek egy olasz parlamenti vizsgálóbizottság szerint viszont a Gladio raktáraiból kerültek elő.

A két évtizeddel ezelőtti olasz terrorizmus gyökereit kutatva lépten-nyomon szörnyű furcsaságokba botlunk. Ezt erősíti az itáliai kémelhárítás ex-tábornokának, Gianadelio Malettinek a nyilatkozata is, hiszen ő úgy véli:
"a CIA senkitől sem zavartatva cselekedett, amikor bombamerényleteket készített elő az elmúlt évtizedekben Olaszországban, miközben a helyi politikusok és titkosszolgálatok ölbe tett kézzel nézték az amerikaiak akcióit."

Maletti tagja volt annak a P2 szabadkőműves páholynak, amely a háború utáni olasz történelem egyik legvitatottabb, és mind a mai napig feltáratlan fejezetét jelenti. (index.hu)

A P2-botrány kitörése, és egyes tagjainak - például Malettinek - elítélése után azonban arról szóltak a híresztelések, hogy a páholy még ma is folytatja informális működését, de legalábbis hatást gyakorol az olasz és a latin-amerikai politikai életre.

Gianadelio Maletti - akit 1971-ben neveztek ki az olasz katonai kémelhárítás egyik főosztályának élére - szerint a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években elkövetett merényletekhez használt robbanószerkezeteket a CIA küldte Németországon keresztül Olaszországba. Hozzátette: az ügynökségnek az volt a feladata, hogy tartsa a kapcsolatot a különböző olasz és német szélsőjobboldali csoportok között.

A SID nevű (akkori) olasz titkosszolgálat a tábornok szerint nem tehetett semmit a CIA ellen. Maletti azt állítja, hogy a CIA Németországban és Olaszországban egyaránt azon dolgozott, hogy háttérbe szorítsa a baloldali erőket, és ebben a tevékenységében a szélsőjobboldalra is támaszkodott.

Az amerikai titkosszolgálat állítólag beépült olyan olasz szélsőjobboldali szervezetekbe, mint az Ordine Nuovo (Új Rend), amelynek a Szent-Gotthárd hágón át, Németországból szállítottak robbanóanyagokat.

A P2 "lebukása"

A Gladio lelepleződése után tíz évvel, 1980-ban az olasz rendőrség egy Licio Gelli nevű férfi kapcsolatait akarta felderíteni, többek között azt, hogy milyen viszonyban volt Michele Sindonával, a maffia egyik vezérével.

Ekkor azonban egy olyan listára bukkantak, amely megrengette az itáliai közéletet:

a Propaganda Due (P2) nevű szabadkőműves páholy 962 névből álló tagnévsorát találták meg, amelyen ötven tábornok és admirális, két miniszter, 36 magas rangú rendőrtiszt, valamint számos újságíró és popsztár szerepelt.

Más források szerint mindhárom olasz titkosszolgálat főnöke, négy kormánytag, 48 parlamenti képviselő, 160 katonatiszt és a hadsereg vezérkari főnöke volt rajta a listán, bankárok, iparmágnások és diplomaták mellett. Van, aki szerint ez egy valódi árnyékkormányt jelentett a hivatalos kabinet mellett.
A P2 páholy nagymestere, szervezője, s az itt kialakult kapcsolatok egyik legfőbb haszonélvezője Licio Gelli volt.

Gelli és a CIA

A CIA olaszországi második embere, Ted Shackleton, állítólag Licio Gellit 1970-ben mutatta be Alexander Haignek, aki akkor Nixon amerikai elnök kabinetfőnöke volt, később a NATO főparancsnoka, majd Reagan elnök idején külügyminiszter lett.

A P2 vezéralakja a nácikkal kollaboráló, s a partizánok által életre-halálra keresett Gelli volt, akit 1945 után a CIA szervezte be, majd 1950-ban a SIFAR nevű olasz titkosszolgálatnak is tagja lett. A SIFAR főnöke, de Lorenzo tábornok azonban 1964-ben puccsot szervezett, és ennek felderítésekor feloszlatták ezt a szervezetet. A puccs célja Aldo Moro miniszterelnök meggyilkolása lett volna. Morót 1978-ban elrabolták, és végül valóban megölték.

Bilderberg-csoport, Gladio - művelet és szabadkőműves páholyok a felforgató tevékenységek és merényletek mögött

Az is érdekesség még, hogy az Olasz Legfelsőbb Bíróság tiszteletbeli elnöke és korábbi nyomozóbíró Ferdinando Imposimato, aki a II. János Pál Pápa elleni merénylet ügyében vádat emelt, Ő azzal vádolta meg a Bilderberg csoportot, hogy ők állnak az európai terrortámadások mögött.

Imposimato, aki részt vett az egykori volt olasz miniszterelnök Aldo Moro elrablását és meggyilkolását érintő nyomozásban azt mondta, hogy "egy megdöbbentő dokumentumot találtam", mely összefüggésbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo szélsőjobboldali szervezettel terrortámadások elkövetésében.

Az olaszországi megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatban és ezen dokumentum birtokában Imposimato kijelentette, "Mikor a mészárláshoz ér, szintén a Bilderberg csoportról beszél. Én elhiszem ,ami ebben a dokumentumban áll. Elvégeztem néhány vizsgálatot, és azt mondhatom, hogy a feszültségek és a mészárlások stratégiája mögött szintén a Bilderberg csoport áll egyfajta Nagy Testvérként a manőverezések, a terroristák használata és a szabadkőművesek fölött."

A "feszültség stratégiája" a Gladio Művelet égisze alatt működött, egy NATO hidegháborús "maradj a háttérben" projekt pedig arra törekedett, hogy létrehozzon egy célszerű politikai légkört Európában, melynek ügynökei terrortámadásokat hajtottak végre, melyekért azután mind a baloldali, mind a szélsőjobboldali politikai csoportokat hibáztatni lehetett.

A Gladiot úgy tervezték, hogy démonizálja a politikai ellenzéket, és a "közvélemény ereje arra kényszerítse a kormányt, hogy teremtsen nagyobb biztonságot." - az egykori Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra vallomása szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsgálat megállapította, hogy az 1980-as bolognai bombamerényletet, amely megölt 85 embert, "olasz állami belső intézmények emberei és az Egyesült Államok hírszerzéséhez köthető emberek követték el."

"Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától" - mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy korábbi Ordine Nuovo terroristától kapta. Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul "Új Rend") számos halálos terrorista támadásban vettek részt, köztük az 1969-es Piazza Fontanai bombatámadásban, az 1974-es Róma-Messina vonat támadásban, a Piazza della Loggia 1974-es bombatámadásban és az Italicus Express 1974-es bombamerényletben.

"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"- Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'

Egy korábbi VilagHelyzete cikkemből idézek:

Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.
RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.

Dr. Daniele Ganser: - "A Northwoods műveletről és a Gladio hadművelet bizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. "

"Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk."
RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: "a feszültség stratégiája". Mit jelent ez ?

- "A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége."

Ezek után vannak még valakinek kétségei, hogy a napjainkban 2014-2015-ben zajló Gladio felforgató tevékenységek Ukrajnában, Kelet-Európában, Közel-Keleten nem ugyanezen elvek alapján zajlanak...? Költői kérdés... ( SBG Buddha - VilagHelyzete.com )
vilaghelyzete.blog

Kapcsolódó cikkek:
Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából!
Miért van Pentagramma Kazahsztánban? Nézd meg az Illuminati fővárosát Astanát és megérted!