Megérkezett Kijevbe az “első fecske”! Egyenesen Párizsból repült Maradék – Ukrajna fővárosába, hogy Nyalókakirály udvartartásának oszlopos tagjaként szolgálatba állhasson – mint belügyminiszter – helyettes.
eka
Eka Zguladze pályázott és nyert az udvari állásbörzén. Ezen pályázati kiírás alapján vállalhatják “megbízható országok” állampolgárai Nyalókakirály és az atlantizmus szolgálatát a kijevi udvarnál. (Tanárok, kalauzok pl. csak szigorúan ukrán nemzetiségűek lehetnek. Vagy állami hivatalban titkárnők. Miniszter az lehet lengyel, német, grúz, amerikai, francia – szóval VALAKI más nemzetiségű és állampolgárságú)
Érkeztekor a repülőtéren a MIÉRT? – re ki is böffentette gyorsan a választ: “Van egy közös ellenségünk”!
Aztán utalt Oroszországra, a szovjet átkos múltra, és az ezek miatti olthatatlan vágyára a közös munka iránt a kijevi kollégákkal. Őfelsége Nyalókakirály Kormányában természetesen!
Vajon melyik szakterület felelőse lesz? A fizimiskáját elnézve leginkább a vallatás számára a leg testhez állóbb meló. (Persze Donbasszban is általános borzadályt lenne képes kelteni a milicisták között!)

https://balrad.wordpress.com/2014/12/02/megerkezett-kijevbe-az-elso-fecske/


Törvényesítik a megszállást: külföldieket neveztek ki az ukrán minisztériumok élére

Petro Porosenko ukrán elnök döntést hozott arról, hogy idegen állampolgárokat von be az ország irányításába. Kormánypozíciókat kapnak amerikai, litván, grúz állampolgárok, amivel az atlantista kormány nyíltan kifejezésre juttatja, hogy az ország idegen irányítás alá került.
Kedden az ukrán parlament pedig elfogadta az idegen állampolgárok kinevezését. A pénzügyminisztérium élére Natalia Jaskot nevezték ki, aki ugyan ukrán származású, de amerikai, - az Egyesült Államokban született, végezte tanulmányait, és most amerikai állampolgárként lesz ukrán pénzügyminiszter. Gazdasági fejlesztési miniszternek a litván Aivaras Abromaviciust nevezték ki, egészségügyi miniszternek pedig a grúz Alexander Kvitasvilit.
Az ukrán kormány nyíltan elismeri, hogy az ország idegen irányítás alá került. Már nem is próbálják leplezni, tehát nem neveznek ki egy olyan pénzügyminisztert, aki előtte neves nyugati iskolában végzett, majd hazatért a "lemaradott országba" terjeszteni a "felvilágosultságot", de egyébként ukrán állampolgár és ukrán születés. Ilyen színjátékra már nem maradt idő.
Hídfő.net.ru | EU zászlóAz Európai Unió zászlaja - a gyarmatosítás szimbóluma
Másrészt ez a nyugati imperializmus jól látható megnyilvánulása: az ukrán állampolgárokat barbárnak tartja a nyugat, a "barbárok országát" pedig "civilizált nyugatiaknak" kell irányítania. Ami nem a nyugat, az nem civilizált - így gondolják ők. Hiába, lehet szó egy 40 milliós lakosságú országról, színvonalas oktatásról, képzett szakemberek hadáról, - a nyugataiknak egyik sem megfelelő, mert nem a nyugathoz kötődnek.
Ugyanezt a törekvést láthatjuk a Gyurcsány féle Demokratikus Koalíció esetében. Külföldi irányítás alá akarják vonni az országot. A legkülönbözőbb, civil látszatú tüntetéseket szervezik, majd nyíltan az Európai Unió kezébe adnák az ország irányítását. Ha Ukrajnában újabb szabadságharc kezdődik, az nem a nyugat szolgái, kollaboránsai ellen fog kezdődni, hanem amiatt, hogy nyugati politikusok, idegen országok irányítják Ukrajnát, tehát kijelenthető, hogy az ország hivatalosan is megszállás alatt van.
Még a NATO csapatokat hívhatnák be a személyi védelmükre, hogy egyértelműbb legyen a helyzet. De vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel: amikor Alexej Puskov, az orosz Állami Duma külügyi bizottságának feje cinikusan azt mondta, hogy "nevezzétek ki Szaakasvilit valamelyik ukrán minisztérium élére", még senki nem gondolta volna, hogy az atlantisták tényleg ennyire egyértelművé tehetik Kijev külföldi irányítás alá vonását.

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/03/torvenyesitik-megszallast-kulfoldieket-neveztek-ki-az-ukran-miniszteriumok-elere