2014. december 6., szombat

Donbassz ma hajnalra

boj
Donbasszban mára virradóan a háború egyik pillanatról a másikra átváltott “Mikulásvárós” hangulatúra. Persze nem a Gyed Maróz érkeztét várták – ami egyébként lenne a normális dolog – hanem CSAK átváltott a háború a “hétvégi üzemmódra”! Ahogy azt már megszokhattuk.
Kissebb szekatúrákról kaptunk híreket, de szerencséra civilek halálát követelő komolyabb tüzérségi belövésekről nem.
varrás
Beszámolók azt feltételezik, hogy máról – holnapra virradó éjjel Nyalókakirály zsoldossereglete megpróbálja lerohanni Donyecket. Donbassz fővárosa körül ügyanis olyan latorerő – struktúrák összevonása zajlik, amiből a népköztársaságiak szerint egy akár órákon belül bekövetkező, átfogó valcmanista támadás is kikerkedhet Donyeck ellen.
A DNR hírszerzési információi szerint kétségbeesett kijevi kísérlet fog bekövetkezni a donyecki szénmedence megkaparintására.
Dr Elizabet Glinki – Donyeck vezető főorvosa – tegnap – egészen rémisztő statisztikát közölt. Csak Donyeckben az utóbbi egy hónap folyamán 280 civil halt meg a kijevi latorhatalom Donbasszra küldött bérgyilkosbandáinak terrorja “eredményeként”! Köztük nyolc gyermek.
Az alábbi videokon Kirovszk, a szomorúság városa
https://balrad.wordpress.com/2014/12/06/donbassz-ma-hajnalra-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B4%D0%B5%D0%B4-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B7-mikulas-nelkul/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése