Tegnap estére is a pesti József nádor térre szólította “partyzni” a netadó ürügyén felheccelt belvár polgárságot Orbán Viktor ellen a pesti belső kerületek neoliberális felforgató csürhéje.
netadó1
A hat órára meghirdetett “afterparty” – mert hiszen az volt, ugyanis Orbán tegnap reggel bejelentette az internetadó visszavonását – elég nyögvenyelősen indult. Meglehetősen sok törzsgárdatag ugyanis valószínűleg a friss beszerzésű negyedmillió forintos ketyeréjének vásárlási fáradalmait pihenhette kifelé, vagy éppen játszadozott valahol a csodakészülékkel, mert a tér igencsak foghíjasan telt meg! Persze azért voltak szép számmal! Az atv is totál fölkészült volt megint. Élő – egyenesben közvetítette a – reményeik és a szervezők reményei szerint is – kormányváltó demonstrációsorozat legújabb epizódját. A külsőségek most is megvoltak persze. EU – zászlók, szép – kék ponyvás nagy sátor, Orbán lemondását követelő transzparensek és tablicák, meg fölháborodott ezer. Ami azért a korábbiakhoz képest lényeges létszámapadás, de hát péntek este lévén, a belvár ifjak inkább a romkocsmákat meg a buliclubokat részesítették most előnyben.
Majd a jövő héten! – hétköznap este. Az a maffiaváltást követelő igazi időszak.
netadó2
A jelenlévő – és zömmel idősebb évjáratú “polgárság” azért kitett magáért. Rendesen “orbántakaroggyoztak” a szervezkedés fő szónokainak nagy megelégedettségére!
Gulyás Balázs, Várady Zsolt és Füzessi Károly rendesen adták alájuk a lovat. A maszopos delnő Gurmai – kölke – Gulyás tüntetés fő szervezőjeként kicsit megvárakoztatta nehezen összeverbuválódó közönségét. Csak negyed 7 után pár perccel kezdte uszítani a sok szőrös ábrázatú netrajongót. Akik aztán átszellemült ábrázattal ordították a “monnyonle” rigmust!
netadó3
Füzessi Károly, a Humán Platform képviseletében arról kuruttyolt a felheccelt eunionista russzofób lázongóknak, hogy “közös sikerük, hogy nem lesz netadó, végre újra büszkék lehetnek magukra, de itt még nincs vége a feladatnak!”
netadó4
Váratlan fordulattal ezután Füzessi a “négymillió nyomorgó magyar” húrjait kezdte pengetni, ám ez a része már szemmel láthatóan nem érdekelte az atlantista híveket. Látva aztán a téma iránti fogadókészség hiányát, a vezéruszítók rábeszélték az összeröffenteket, hogy nemzeti színezetet is adva a bulinak, énekeljék már el a Himnuszt!
netadó5
Komoly erőfeszítések árán – és nem nagy lelkesedéssel – de ennek is eleget tett a polgárság.
Ami után pedig a fölfurdulás szervezői bejelentették: a mára rendelt fölfordulásnak ezennel vége, menjetek bulizni! Majd a jövő héten ismét szólunk, hogy mikor lesz a következő – esedékes dúlás! Aminek a témája hittétel az USA – NATO – EU – latorszövetség mellett, jó kis “ruszkikhazázással” megspékelve, új Keresztapa személyének és maffiacsaládjának a megfuttatása lesz! Merthogy kérem hatalomváltás kell ide mostmár!
Aztán alig félóra elteltével a didergősre váltott hatalomváltó népség széjjel is széledt! Fölszívták őket a romkocsmák meg a zsinagógák.
Az atv törzsnézői pedig kénytelenek voltak beérni a kedvenc “vitaműsoraik” nézésével. Semmi lángoló Pest, semmi aszfaltfelbontás! Még a Hir TV stábját se fenyegette meg senki! Dögunalom!
Persze senki ne vegye úgy, hogy Orbán Viktor tegnap reggeli bejelentésével a netadó visszavonását illetően – lerendeződtek a dolgok! Nagyon nem rendeződtek le! Sőt! Most kezdődnek majd csak az igazi balhék!
MEGMONDTÁK! HATALOMVÁLTÁST AKARNAK!
Brüsszelből is megjött a bátorítás! Az új EU – kormány már regnál a mai naptól, és végre lesz már idejük ránk is szentelni egy kis figyelmet!
El Qro és az ő maffiája pedig felkészül!


http://balrad.wordpress.com/2014/11/01/ez-is-megvolt-mar-a-himnuszt-is-szajukra-vettek/