Holnap délután egykor temetik Etyeken Váradi Andrást, az Alcsúti Juhászt. Az Orbán Rezsim Őt már többszörösen meggyilkolta, mielőtt halálra gázolták. Életével és halálával sokszázezernyi honfitársunk Jelképe, akiket Orbán megsemmisülésre ítélt.

A fizikai halálnál van rosszabb is: a lélek lassú és módszeres meggyilkolása. És Orbán ennek a nagymestere, így teszi tönkre társadalmunkat, szorít a kisemmizettek reménytelenségébe mindahányunkat, ha hagyjuk. A cigányság, a rokkantak, az amúgyis legkiszolgáltatottabbak módszeres ellehetetlenítése ipari méretekben, előre megtervezetten folyik, tele van az országunk olyan emberekkel, akiktől már mindenüket elvették, megölve a múltjukat, értelmetlenné téve a jövőjüket. A lelkükben már meggyilkoltak neveit nem ismerjük, Váradi András Alcsúti Juhászét viszont igen. Mikor temetésének napját, október 18-át Orbán Áldozatainak Napjává tesszük, nem teszünk mást, mint megszemélyesítjük az ismeretlen áldozatokat, és sorsukat soha többé nem hagyjuk a felejtés ködébe veszni. Váradi András, és általa jelképezett sokszázezer sorstársa, sorstársunk megérdemli, hogy bekerüljön a történelmünkbe, Orbán Viktor pedig megérdemli, hogy ily módon Ő is: mint tömegek életét tönkretevő gazember. Ál lítsunk örök emléket a Jónak és a Rossznak, hogy mikor a Felcsúti Bandita végül a politika szemétdombjára kerül, ne menekülhessen el a társadalom történelmi igazságtétele elől.

Holnap mindannyiunknak, akiknek erre lehetősége van, délután egykor Etyeken, a temetésen a helyünk. Leróni a tiszteletünket Váradi Andrásnak, a Családjának, és annak a rettenthetetlen bátorságnak, amiről Ők az elmúlt években tanúbizonyságot tettek. Ott leszünk, hogy az özvegynek és a gyerekeinek megmutassuk: nincsenek egyedül, és nem hagyjuk magukra Őket később sem. Kaptam visszajelzést tőlük, hogy az Alcsúti Juhász halálának másnapján írt cikkemet olvasták, és erőt adott Nekik. Tudnak arról, hogy az OGYM Kossuth téri téli sátrát Váradi Andrásról neveztük el, és arról is, hogy ott azóta örökmécses világít. Mi pedig vállaljuk, hogy egy percre sem engedjük feledésbe merülni Őt, Őket, mert épp Orbánnak köszönhetően társadalmunk hajlamossá vált a gyors, önfelmentő feledékenységre. De ha ezt engedjük, akkor soha nem fogjuk tudni felébreszteni a Népünket, és akkor az Alcsúti Juhász hősies helytállása és mártíromsága értelmetlenné válik. És ha ez megtörténik, akkor mi is bűnt kö vetünk el: minden tettét a példamutatás motiválta, ugyanazt akarta mint mi: fölébreszteni az országot a tetszhalálból, megértetni mindenkivel, hogy ellen kell állni a mindenhová beszivárgó diktatúrának, kerüljön az akár az életünkbe is.

Majd mindenki magában eldönti, részt kíván-e venni, és ha igen, milyen módon Váradi András Jelképpé tételében: én azt tudom elmondani, hogy mit teszünk mi, az Ország Gyűlése Mozgalom ennek érdekében. Szokásos szombatonkénti Kossuth téri Demokrata Seregszemlénket holnap nem tartjuk meg, mindenkit arra kérek, ha teheti az etyeki temetésre jöjjön el holnap 13 órára. Aki ezt nem tudja megtenni, álljon meg egy percre ugyanekkor, bárhol is van éppen, és gondoljon az Alcsúti Juhászra. Minden év október 18-át mostantól Orbán Áldozatainak Napjaként egész napos demonstrációval fogjuk emlékezetessé tenni. Minden hónap 18-án egy órás díszőrséget fogunk adni a sírnál. Fekete, Váradi András nevével hímzett karszalagot hordunk mindaddig, míg Orbán hatalmon van, és az OGYM címere is mindaddig gyászszalagot visel. Váradi András életnagyságú fényképét a Kossuth téren a Róla elnevezett sátrunk bejáratánál a Parlament felé fordítva fölállítjuk, emlékeztetve a bentlévőket minden pillanatban t etteik súlyára és következményeire. Folyamatosan gyűjtjük és az Özvegyhez eljuttatjuk azok aláírását, akik kegyeletüket le kívánják róni, de lehetőségük csak a Kossuth téri Erődünkbe való ellátogatásra van.

Holnap találkozunk Etyeken.

Kapcsolódó:
Ők mentek el Váradi András temetésére
Több százan kísérték utolsó útjára Váradi Andrást
Eltemették Váradi Andrást, az "igazmondó juhászt"
Gyűjtést szerveznek Váradi András családjának
Orbán & Mészáros Co. - A felcsúti polgármester milliárdos gyarapodása
Minden arannyá válik Mészáros Lőrinc kezében