André Goodfriend az internetadó elleni tüntetésen 21041026
André Goodfriend az internetadó elleni tüntetésen
André Goodfriend, az Amerikai Egyesült Államok budapesti ideiglenes ügyvivője is részt vett azon a kormányellenes liberális megmozduláson, – melyen elvileg a bevezetendő internetadó ellen tiltakoztak a pesti belváros lakói.
A demonstráció aztán természetesen elfajult, s a Fidesz székház rongálásába csapott át, – melyre aztán kitűzték az Európai Unió zászlóját is a tüntetők.
Később a tüntetés szervezői a Facebookon mosták kezeiket, s állították, hogy, idézzük; “A tüntetést a Hősök terén lezártuk. Ezután provokátorok eltérítették a békés tömeg egy kisebb részét. – Kérjük a rendőrséget hogy szűrje ki a provokátorokat, és védje meg a békés tüntetőket.”
A Pesti Majdan Uniós zászló a Fidesz székházon 10.26
A Pesti Majdan. – Uniós zászló a Fidesz székházon 10.26.
Eléggé átlátszó védekezés békés tüntetőkként megjeleníteni az agresszív liberális, túlnyomórészt belvárosi tömeget, – a Kijevi Majdan is így kezdődött. – Ott is a “békés” tüntetők láncokkal simogatták a rendőrsorfalat.
De tehették, hiszen ott áll mögöttük Amerika és a Nyugat, – miközben a velük szemben álló ‘Berkut’ rendfenntartó egységeit pedig visszafogták, s még rendes fegyverük sem volt.
Számtalan nyugati diplomata támogatta viszont személyes jelenlétével a felkelést, például az Unió külügyi biztosa; Catherine Ashton, a német külügyminiszter, vagy Viktória Nuland, az USA külügyi államtitkára, – aki cukorkát is osztogatott a kijevi népnek, – meg szemtelenkedett a rendőrökkel.
A forgatókönyvekből ítélve, nagyon úgy néz ki, hogy importálni akarják Kijevből Pestre a Majdant, – erőteljes nyugati segítséggel.
nuland112way
Nuland cukorkát osztogat a Majdanon
Nem véletlenül volt ott a tüntetésen Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivő, – aki a nagykövetet helyettesíti. – Igaz, civilben, nem hivatalos minőségben volt ott, – de Nuland sem a hivatalos minőségében osztogatta a cukorkát a Majdanon.
Kíváncsiak vagyunk, lesznek-e üveggyöngyök?
“Goodfriend egyedül, szabadidő-ruhában, hátizsákkal ment ki a tüntetésre. Hagyta, hogy fényképezzék és ő is fényképezett a tömegbe” – írta a NOL, akinek élelmes fotósa; Hárs Kata, le is kapta a jenki diplomatát. (Lásd legfelső kép).
Érdekességként megemlíthető még; akkora a remény a liberális oldalon, hogy az eddig többnyire külföldön bujkáló Demszky Gábor is megjelent a tüntetésen, – s fotózott, s fotózkodott úgyszintén.
Demszky az internetadó elleni tüntetésen 20141026
Demszky az internetadó elleni tüntetésen
Neki inkább tojásokat tudnánk ajánlani, mert úgy látszik már elfelejtette a szagukat.
Budaházy pedig, Demszky ősellensége, aki őt záptojással néhány évvel ezelőtt megdobálta, – most nem ért rá, – mert éppen a Szovjet Emlékmű ellen visel hősiesen hadat. – Miközben a magyarság valódi ellenségei; a liberálisok, – viháncolnak, szemtelenkednek, sőt törnek zúznak a városban.
És kedden este folytatják.
B-R/SzRTI
A Demokratikus Koalíció országos aláírásgyűjtésbe kezd az internetadó ellen, jelentette be sajtótájékoztatóján a párt elnöke. Gyurcsány Ferenc a lehető legszélesebb körű nemzeti ellenállásra szólított fel valamennyi magyart állampolgárt Orbán rendszerével szemben.
Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: Orbán Viktor keleti fordulata történelmi zsákutcába viszi Magyarországot, a miniszterelnök kitaszítja az országot a nyugati demokráciák közösségéből és kivezeti az Európai Unióból. Úgy értékelte, hogy bár az internetadó bevezetése elleni vasárnapi tüntetés apropóját az internetadó adta, a demonstráció az Orbán-rendszer egészének kritikáját jelentette.
A tüntetésről kérdésre válaszolva azt mondta, amit a televízióban látott, annak túlnyomó része szép volt és felemelő volt, véleményét nem változtatta meg az az atrocitás sem, ami a végén történt. Szerinte ez egy igazi fordulat kezdete lehet, sokak szeme nyílt és nyílik ki, ezért arra biztatott minden magyar polgárt, hogy vegye kezébe a sorsát.
Azt viszont leszögezte, hogy az ellenállásnak békésnek kell lennie. Hangsúlyozta, hogy mindenfajta erőszakot elfogadhatatlannak tart. Vasárnap több tízezren békésen fejezték ki véleményüket, kár pár rendzavarónak ezt elrontania – jegyezte meg.
Gyurcsány Ferenc bátorította a civileket az ellenállás folyatására. Kitért arra, hogy ezen a héten külföldi újságírókkal, nyugati nagykövetekkel, diplomatákkal találkozik, hogy elmondja nekik, hogyan lehet kivezetni Magyarországot ebből a történelmi zsákutcából, és hogy megerősítsék a nyugati demokráciákhoz fűződő viszonyukat. A diplomatákkal arról is konzultálni szeretne, hogy ők hogyan látják a magyar helyzetet, mi a kormányuk álláspontja az ügyben – mondta.
[MTI/cink]
Bal-Rad komm: “…ezen a héten külföldi újságírókkal, nyugati nagykövetekkel, diplomatákkal találkozik, hogy elmondja nekik, hogyan lehet kivezetni Magyarországot ebből a történelmi zsákutcából, és hogy megerősítsék a nyugati demokráciákhoz fűződő viszonyukat. A diplomatákkal arról is konzultálni szeretne, hogy ők hogyan látják a magyar helyzetet, mi a kormányuk álláspontja az ügyben…” – ez a beszéd Fleto!
Nem is próbálja leplezni, hogy honmegmentő programját “természetes barátaink és szövetségeseink” kormányainak ukáza alapján, azok jóváhagyásával FOGJA KIVITELEZNI! (Lehet már egyeztetett is Szíjjártóval Cukros Viki elkvártélyozásáról.)
Megkezdődött Orbán számára a visszaszámlálás! Az önnön nagyszerűségébe és csalhatatlanságába beleszerelmetesedett Orbánnak semmiféle veszélyérzete nincs! Józan itélőképessége teljesen elhagyta!
A fene bánná! – ha nem mi – MAGYAROK – mennénk rá! Immáron teljesen, és visszavonhatatlanul!
http://balrad.wordpress.com/2014/10/27/orban-csak-a-futballbiro-sipjat-hallja-veszcsengoet-nem/