2014. október 14., kedd

Gubarjev állapota lassan javul, Donbasszé stabilan rossz!

Jekatyerina Gubarjeva tegnap esti közleménye szerint férje állapota stabil, és az orvosok véleménye szerint jó esély van a gyors javulására.
Pavel Gubarjev felesége megköszönte a rengeteg baráti aggodalmat, jókívánságot és támogatást.
Donbasszban az este óta viszonylagos nyugalom honol.
Kora este a valcmanista latortüzérség Bajracski falut lőtte – ahol emberemlékezet óta “partizánt” nem láttak.
Fascsovka, Redkodub, Kruglika szintén a latortüzérség belövéseitől szenvedett mára virradóan.
Gorodiscse térségében rajtavesztett alaposan a pribékbanda. Megpróbálkoztak a településre behatolni, ám vesztükre a kozákokba futottak. Közel három tucat bérgyilkos már nem kért vacsorát az este. Nyolcat a népköztársaságiak “láttak vendégül”! Hat polgári személy is meghalt Gorodiscsében. Elesett két milicista is.
A Kozák Gárda parancsnoki Tanácsa mára virradóan úgy értékelte, hogy nem tűrhető tovább a valcmanisták pofátlansága. Akik a “tűzszünetet” kihasználva folyamatosan orvtámadásokat indítanak a népfelkelők ellen.
A donyecki repülőtéren tegnap délután kirobbant összecsapásban kivérzett a támadó latorbanda. Nyolcxvannégy egyed pusztult el a teljesen fölösleges erőlködésben, és kilencen a népköztársaságiak vendégszeretetét élvezik.
A donbasszi frontok eddig zajos szakaszai mára virradóan csendesek voltak.
Nyikisino és Liszicsanszk is teljes csendben töltötte az éjszakát.
Avgyejevkába az este “ellátogattak” Motoroláék. A bérgyilkosok között pánik tört ki, de a látogatás csak rövid idejű volt.
Makejevka is nyugodt lehetett volna, de az este folyamán a pribékek szétágyúzták az egyik poliklinika épületét.
A tegnapi adok – kapok után éjszakára Mariupol is elcsendesedett. A város lakóinak jelentős része pincékben töltötte az éjszakát. Az ott fészkelő “Dnyepr – 1″ latorzászlóalj a tegnapi összecsapásokban igen komoly veszteségeket szenvedett mind élőerőben, mind pedig technikában.

http://balrad.wordpress.com/2014/10/14/gubarjev-allapota-lassan-javul-donbassze-stabilan-rossz/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése