Már tegnap ötszáz elégedetlenkedő Nemzeti Gárdista vonult Nyalókakirály trónterméhez – fegyvertelenül – hogy morogjanak egy kicsit a donbasszi gyilkolászgatásért járó zsold elmaradása, meg egyebek miatt.
kij1
Zúgolódtak egy kicsit, de Őfelsége nem volt hajlandó velük szót váltani. Elmentek hát vissza szálláshelyeikre, és ma délelőtt megint összeverődtek a fővárosban. Tovább morgolódni.
kij2
De a dolog rossz irányt vett!
kij3
Mintegy félezer jobbszektoros is csatlakozott a dicstelen donbasszi hordához, akik pedig még bőszebb oroszirtást szorgalmaztak. Meg több hatalmat – önmaguknak!
kij4
Nyalókakirály a látványtól nem lett nyugodtabb. Amúgy is kuszált idegeit csak tovább borzolta a személye iránt nem túl barátságos társulás. Még tán’ a februári buli is eszébe jutott, amikor Ukrajna elnökének lenni nem volt életbiztosítás! Meg hát Nuland lotyó februári látogatásakor is igen nagy volt a fölfordulás Kijevben! Nuland lotyó meg a minap jár épp Ukrajna fővárosában! Ki tudja, nem – e megint kiforralt már valamit? Aminek ez az összeröffenet az ő trónterme előtt előjátéka lehet!
kij5
Riasztotta is belügyérét: csendet! – rendet! – akarok! A belügyér – amúgy Avakovnak hívják – riasztotta akit kellett!
kij6
Elő is kerültek a kabátkák alól a bseballütők, meg egyéb testápolók.
Egyszóval beindult a csihi – puhi! Egymásnak ugrottak a hiénák! Azóta is tart a marakodás. Telnek a klinikák szépen. A Nemzeti Gárda zsoldosai ijedzen szétszaladtak, helyükre viszont megérkezett a “Kijev – 1″ latorzászlóalj Donbasszban soha nem járt, és kimondottan neonáci majdanovcikból verbuválódott hordája.
kij7
A tudósítás begépelésekor még igen nagy a zsivaly – lárma – füst a Rada környékén. Törnek az ablaküvegek meg a csontok. Durrognak a petárdák is rendesen!
Néhány rémült kijevi lövéseket is hallott, de ezek csak képzelődések.
Viszont nehogy azt gondolják kedves Bal-Rad – olvasók, hogy szociális elégedetlenség miatt hőbörögnek most az egykori harcostársak! Egy fenét! A ZSÁKMÁNYON MARAKODNAK!

Edzenek a választásokra!
(Mi már azon sem lepődnénk meg, ha elmaradnának! A “feszült” kijevi helyzet miatt!)

http://balrad.wordpress.com/2014/10/14/diszko-van-kijevben/