2014. szeptember 7., vasárnap

Háborús állapotok a franciaországi Calais kikötővárosban


Nem tetszik a fehér francia srácoknak, hogy az afrikai négerek elözönlik hazájukat.

Szélsőjobboldalinak nevezik őket a hatóságok és a hivatalos média is, mert tenni próbálnak valamit a fekete áradat ellen. A fenti videón, többek közt a francia kikötővárosban, Calais-ban történt összecsapás látható, – ahol a rendőrség természetesen nem igazán a négerek ellen lép fel, – hanem inkább az ellenük tüntető a tüntető francia ifjak ellen.
Persze tüntettek a feketék is, bizton tudván, hogy nekik itt már jogaik vannak.
A kikötő lett minden probléma központja. A “menekültek” (sic! – mióta nevezik a gazdasági okokból hazájukat elhagyókat menekülteknek? – a szerk.) – a calais-i kikötőkből próbálnak meg Angliába átjutni.
Ám közben kifejezetten tolakodók a helyi francia őslakossággal, – zaklatják őket, verekednek, randalíroznak.
Nemrégiben pedig nagy tömegben rohamoztak meg egy komphajót, hogy elfoglalják és így jussanak át az Egyesült Királyságba.
Calais polgármestere azt nyilatkozta a sajtónak, hogy az afrikaiak szó szerint túszul ejtették a várost. Kérte, hogy a francia rendőrökön kívül, a britek is segítsenek a rend fenntartásában.
Persze a britek szerint a franciáknak kell gondoskodniuk a kikötő biztonságáról. Bár azért adtak 3 millió fontot a biztonságtechnika fejlesztésére. Ezenkívül felajánlották azt a 20 kilométeres fémkerítést, amelyet a szeptember 4-én és 5-én használtak NATO-csúcs biztosítására Walesben. Gondolván: “kerítés mögé a négerekkel.”
Ez persze nem megoldás, hanem; – kerítés mögé, – aztán vissza a feladónak!
És csak jönnek a négerek, csak jönnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése