Aki másnak vermet ás...És kit, vagy kiket lök bele? A többesszám is indokolt, de kérdéses a látszólag "közmunkát" végző(k) nevesítése is. Amikor információhoz szeretnénk jutni sorsunk alakulása, várható újabb átverésünk megelőzése céljából, egy nagy rakás szeméten, figyelem elterelő híreken bosszankodhatunk és kell átrágni magunk, hogy kiszűrjük, milyen aljasságot akarnak lenyeletni velünk ismét, miközben a lényeges, sorsdöntő kérdésekről elterelik a figyelmet, úgymint: ki menti meg a nemzetet, mivel akarnak újabb társadalmi reakciót kiváltani, mit kell "társadalmi összefogással" megoldani, mivel próbálják nem létező jogainkat csorbítani. Ez utóbbiak nélkülözik a realitás legcsekélyebb esélymérlegeléseit is, tekintve, hogy egy ésszerű helyzetfelmérés azt diktálná, hogy fogadott és fogadatlan prókátorok helyett saját kezünkbe vegyük sírásóink sorsát. Az elemi logika a hatás-ellenhatás törvényére épül, viszont a sorozatosan megtervezett hatáskombinációk átlátása a sakk logikáját követi és követeli meg. A "kidolgozás nem a véletlen műve", férgek rágják Európát...



Az eddigi híradásaink és elemzéseink a "szoktatás" alcsoportjában a "borzalmas várható" és "nekrológ kategóriák" között mozogtak. Churchillt idézve "Nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket", vagyis "nagy nevű és bölcs(?) sírásónk" nem csak tájékoztatott a terveikről, de előre be is jelentette... mi irányítunk benneteket, és ti bele fogtok dögleni. Ettől sokkal humánusabb, sőt ehetőbb is a "honvédő háború szlogen". Még "kifizetődőbb", ha csalással, megtévesztéssel hatalombitroló terrorista terroristázza le a jogos jussukért küzdőket, a jogos. de háttérbe tolt "örökösöket".

Köztes "játékok", a hattyú halála...

2014. szeptember 21. nem csak azért lesz emlékezetes dátum, mert a napéjegyenlőség idejére hirdették meg a "NEMZETEGYESÍTŐ NEMZETGYŰLÉS" összehívását Magyarországon, de ugyanerre az időpontra kerültek az "Avaaz" világméretű megmozdulásainak meghirdetései is, a légkör felmelegedéséről és valós okairól. Az elsőként említett esemény főleg szűk hazánkat, a második az egész világgal együtt bennünket is érint. A nemzetegyesítés Orosházi Ferenc nevével fémjelzett hírhálós értesítésben elgondolkodtatott Orosházi Facebook-os bejegyzéséből a következő: "Kb. tíz évvel ezelőtt ismertem fel, hogy kirabolnak". Bennem kb. 12 évesen (41 éve) fogalmazódott meg a felismerés, hogy a kötelező orosz nyelv tanulás az eloroszosítási folyamat része. 17 évesen már arra is rájöttem, hogy nem mindenki magyar, aki annak mondja magát. 18 évesen problémáim akadtak a BM elhárítással, főleg a kommunizmussal és "képviselőivel", valamint a "származásukkal" is. 19 évesen már azt is tudtam, hogy miért, néhány tanárom jóvoltából, 34 éve. Ez miatt 1987-ig folyamatosan "jutalmaztak", de csak annyit értek el vele, hogy az egyre bővülő tudás mellett, egyre nagyobb betekintést szereztem a jelzettek és utódaik tevékenységébe. 1989-ben nagy várakozással fordultam a változónak látszó politika felé, de reményeimet gyorsan lehűtötte a privatizációs csalások első kézből ismerete, Antall és Boross gazolinlopásai, amelyeket "véletlenül" pont annál a cégnél lokalizáltak, ahol dolgoztam, a lefejezett hullák néhány kilóméterre az erdőben, és 1993-1994-re már azt is tudtam, hogy ki-kicsoda, ki mit lop és lopott, ki kiket gyilkoltatott meg. Ezek után még érdeklődnöm sem kellett, elmondták maguktól az érintettek (Sepsi, Flajsz Ferkó a "Kakas", stb. és 1997-ben már Torgyán is), de már 1991-ben tudtam, hogy szisztematikusan kirabolják az országot.


A másodikként említett esemény is elgondolkodtató. Egyes országok médiája még mindig ott tart, hogy hülyének nézi azokat, akik időjárás-módosításról, vegyi-permetezésekről beszélnek, mesterséges földrengéseket, szökőárakat, vulkánkitöréseket dokumentálnak és emlegetnek, miközben egy szűk, pénzemberekből és tudósokból álló réteg durván beavatkozik a bioszféra természetes működésébe. A tudósok hatalmas létszámban igazolják, hogy a "túlélésért folytatott harc" (pénzügyi és gazdasági) megközelíti a kritikus pontot a bioszféra módosítása szintjén is, és ezt az ENSZ is felismerte. Ban Ki Moon, az ENSZ főtitkára felszólít a történelem legnagyobb megmozdulására, társadalmi szervezetek, vallási csoportok, országok és kormányok (a kettő sokszor nem ugyanaz!) részvételével. Az időjárásháborúk sokkal hatékonyabbak, mint bármely más módszer. Világrészek közötti élelmezési problémákat, így politikai és katonai csatározásokat, éhinséget hoznak létre, ami akár milliárdos embertömegeket is érint.

A nyugati zsidó irányítás harcot hirdetett a keleti zsidó irányítás ellen, miközben megkísérlik felmorzsolni, majd szétosztani Európát. A Közel-Kelet, a tervek szerint finoman fogalmazva is "leépítésre" van ítélve, bár ehhez még nekik is lesz egy-két szavuk. Európát az USA minden eszközt bevetve arra kényszeríti, hogy az európai gazdaságok pénzügyi kifosztása, gazdaságaik IMF, Világbank, Goldman Sachs és ESM Megabank tevékenységekkel, a korrupt helytatartó kormányok közreműködésével, a tagországok szuverenitásának a leépítése mellett, katonai irányítás alá vonhassa az "orosz veszélyre" hivatkozva. A veszély valós. Az USA rakétarendszereket és haderőt telepít a keleti blokkba, de - több, mint érdekes módon Magyarország mindig kimarad a "listából" - a cél Európa megszállása. A "harc", mint mindig, több fronton zajlik. Ukrajna stratégiai fontossága abban rejlik, hogy egyrészt két orosz kijáratot is blokkolhat, Európa energiaellátásának jelentős részét, és fekete-tengeri kijáratot, pedig - ez utóbbiról, az 1954-ben Hruscsov által Ukrajnához csatolt, főleg orosz lakta Krím, Donyeck és Luganszk, soha nem volt korábban Ukrajna része - Új Oroszország pont az európai és amerikai majdani provokációk miatt jöhetett létre. A sors fintora, hogy, a helyzet újra átszerveződő érdekkepcsolati rendszereket hoz létre. Ebben a háborúban semmi sem biztos, A kialakult erőviszonyok azt mutatják, hogy az "üzletben nincs barátság". Nincs "zsidó testvériség", mert soha nem létezett, mindent úgy kell tekinteni, mintha olyanok harcolnak egymással, akik addig összetartanak, ameddig a közös rablás élteti a "szövetséget".

Az ukrajnai "konfliktus" 1954-óta előre tervezett elindításáról a nyugat által pénzelt Klicskó-féle puccs gondoskodott, elűzve a törvényesen megválasztott(?) kormányfőt. A kérdőjel azért szerepel, mert ha Ukrajna történelmét a 2004-es "Narancsos forradalomtól" vizsgáljuk, akár Julia Timosenko (gázos Julcsa, "a levitézlett kontyos ribanc", eredeti nevén Kapitelman), akár Janukovics neve merül fel, ugyanazt a peresztrojka utáni országkifosztást lehet látni, mint a volt "szocialista", kelet-európai "csatlós országokban", főleg "módszertanilag", Magyarországon és Oroszországban. Már megszokot, hogy a nyugati felbujtásra és általuk pénzzelt puccsal hatalomra juttatott Jacenyuk (gazdasági miniszter volt a Krími Autonóm Köztársaságban 2001-2003 között), "a harkovi zsidó közösség vezetőjének nevező Juríj Dubinszkíj a televízióban a "zsidó nép nevében" nyilatkozva közölte: ő ugyan nem tartozik egyetlen párthoz sem, mindamellett zsidó származása miatt Arszenyij Jacenyukot támogatja az elnökválasztáson".


Egyszer régen, nagyon találóan azt mondták, hogy minden nácizmus alapja a Talmud. Hitler is lopott anyagból dolgozott, mert saját fegyverüket fordította a zsidók ellen, a zsidó fajelméletet "adaptálva", bizonyítva, hogy a zsidó nem "kiválasztott" nép, hanem "szerintük" alacsonyabb rendű faj ,és bemutatták a warsói gettó életét. Akkor még nem tudták genetikailag megállapítani, hogy Ábrahám népének nincs köze az Európát elözönlő kazár-zsidókhoz. Ukrajnában a hihetetlen kegyetlenséget mutató háború az aranyrúbel bejelentése miatt tört ki, és azonnal megjelentek a kazár-zsidó felbújtók, Klicskóval és Jacenjukkal az élen. A Krím visszacsatolása, Donyeck és Luganszk Újoroszország megalakításával Gorbacsov szerint és az ENSZ 1960/1514 határozata szerint is törvényes, mint ahogy Hruscsovnak sem volt joga Ukrajnához csatolni ezeket a területeket 1954-ben. Az ukrajnai krízishelyzet kialakításának volt egy még fontosabb oka, Európa térdre kényszerítése.

Az orosz és kínai dollárembargó, a kölcsönös szankciók, elsősorban Európát érintik. Veszélyben az energiaellátás, mert egy Európa katonai irányítására törekedő USA irányítja a puccsista illegitim "ukrán kormányt". A dollár kiszorítása a nemzetközi kereskedelemből azzal jár, hogy az USA kénytelen lesz leértékelni a dollárt, illetve leértékelődik magától is, mert egyre kevésbé lesz eladható. A következmények beláthatók, de hatalmas horderejű problémákat fognak okozni a közeljövőben, ami az amerikai polgárháború kirobbanásához és az EU összeomlásához, szétszakadásához vezet. Az USA elveszti vezető szerepét a nemzetközi elszámoló valutában, az SDR-ben. Kína elveszíti a felvevőpiacainak kb. 70%-át, az USA-t és Európát, amit egy kommunistának nevezett félkapitalista diktatúra sem tudhat kezelni, mert ez 800-900 millió kínai munkájának elvesztését is jelenti.

A fentiek miatt utolsót vicsorít az EU gonosz manója az EU volt elnöke, teljes körű kereskedelmi embargóval fenyegetve az oroszokat, miközben orosz katonákról rikácsol, amiben nem hazudik, mert a milícia katonái valóban oroszok, mivel Krím, Donyeck, Luganszk is. A tét nem kicsi, vagy összeomlik az amerikai és európai pénzrendszer, a tolvajok, rablók paradicsoma, vagy megtámadják Oroszországot az USA-val karöltve, lángba borítva Európát. Az MH-17-es indokkreáció is csúfosan megbukott, ezért a Magyarországon is közkedvelt " bűncselekmény titkosítási módszert" alkalmazták, de elkéstek vele. Mindenki tudja, hogy az EU és az USA vezetőinek nevezett gátlástalan gazemberek akkor is hazudnak, ha kérdeznek.
A folyamatot már lehet látni. Nem csak abból, amiről írtam régebben, hogy az EKB kezdi felvásárolni az európai államkötvényeket, ezzel pénzügyi felügyelet alá vonva Európa országait, de abból is, hogy az EKB felügyeleti szerve Basel, annak meg a FED, a Federal Reserve, az amerikai jegybank, amelyik tokkal, vonóstul megvásárolta az amerikai államot 4 trillió dollárért. Az amerikai honatyák voltak olyan jók, hogy eladták népestől az egész országot a Rothschildoknak.
Nálunk ugyanezt megtették az illegitim ún. honatyáink. Kötélre valók, de nem a legjobb pillanatot választották barátaink(?) sem "alkotmányozásra", bár nem szívesen mondom, lehet, hogy ez az utolsó lehetőség, szándékosan hallgatni fog erről a "média".

Kásler Árpi is kormányt buktatna, de mi az ami nem pereg le a hatalombitrolókról. A TEMPO 500 politikus elleni, bizonyítékokkal alátámasztott feljelenései nyomozati szakaszban "pihennek", miközben egyre több az idegen haderő az ország területén. Anders Fogh Rasmussen és a "NATO csúcs" mellszélességgel támogatja saját magánháborúját, ellenünk. A végletekig lepusztult Európát bekerítették. Egyre nehezebb eldönteni, hogy a NATO és az USA kit tart sakkban és megszállás alatt. Az Oroszország elleni szankciók nevetségesek. A dollár lassú haldoklása a végső fázisba érkezett. Hónapok kérdése, hogy összeomoljon a dollár és euró alapú pénzrendszer. Délről az ISIS (ISIL, ÍÁ) fenyegeti Európát. Keletről, az orosz befolyás, amely oligarchái és korrupt rendszere ellenére támogatja illetve eltűri az államosítást és a népi kormányzást, és nyugatról a döglődő Egyesült Államok. Belülről Magyarországon örökösnek próbálja magát kikiáltani a DK,a liberális burzsoázia. Reménykednek abban, hogy a behozott haderő hatalomra segíti, pedig a támogatottsága még a Jobbikét sem éri el. Az is elenyésző. A Nemzeti Oldal több metódus és forrás-elképzelés szerint "alkotmányozik", minimális felhatalmazással, bár tudják, csak akkor lesz összefogás, ha megérkezik a "nagy pofon". A közmondás tartja magát: "okos ember más kárán tanul, magyar ember a sajátján..."

/Tulok/