A “Nemzetközi Köztársasági Intézet” fedőnevű – John McCain által finanszirozott – amerikai lázitószervezet a lengyel fővárosba szólitotta “szemináriumra” Oroszország legjelesebb “ellenzékijeit”! Mindazokat, akik Oroszország legelvetemültebb belső uszitói. Olyan “polgári” pártok és mozgalmak legjelesebbjei bukkantak fel a varsói eligazitáson és parancskihirdetésen, mint a “Jablako” a “Parnasszus” a “Progressziv Párt” a “Polgári Platform” a “Zöldek Szövetsége” és a “December 5. Párt”

39293_600

Ez a féltucatnyi “polgári erő” Oroszországszerte jószerével csak a politikában jártas vájtfülűek körében ismert – az állampolgárok talán a Jablakoról ha hallottak.

Nem is azért röffentette össze össze egy légtérbe a Gazda, hogy komoly befolyással lennének MOST az oroszországi politikai életre. A Gazda nagyon is jól tudja és érzékeli, hogy a Birodalom vezetése JELENLEG roppant magas társadalmi támogatást élvez. Tudják, hogy Putyin elnök népszerűsége olyan százalékarányt mutat, amihez foghatót Nyugaton – polgári politikusok – soha nem voltak képesek prezentálni.

Putyin elnök népszerűségét, Oroszország jó hirét – és általában is – Oroszországot hivatott destabilizálni a mccainista felforgató különitmény. Amely a “szeminárium hallgatóinak” ki is adta az ukázt: ERŐLTETNI KELL A KRIM OROSZ ANNEKTÁLÁSÁNAK hirdetését, és isteniteni a kijevi latorhatalmat, mint a demokrácia és a jólét ukrajnai – egyedüli letéteményesét.

Ehhez kell szélesiteni az oroszországi felforgató infrastruktúrát a “hallgatóknak”! RADIKALIZÁLNI KELL a bűvkörükbe vont bandákat, és társadalmi elégedetlenséget kell szitani szerte Oroszországban.

De LEGFŐKÉPPEN LIBERÁLIS felforgató bandákat kell létrehozniuk országszerte.

Ehhez pénzt, paripát, fegyvert bőven fog adni a “Nemzetközi Köztársaság Intézet”! Befektetés ez részükről a jövőbe! Valami olyasmi, mint amilyen befektetéseket eszközölt anno a Soros – ügynökség.

Navalnyiv, Fetyiszov, Nyemcov, Mitrohin és Prohorov – a “meghivott szemináriumi hallgatók” – feladatokkal bőven ellátva utazhattak vissza Oroszországba. Henyélésre nincs sok idejük – de eddig sem ez jellemezte őket. (Az más dolog, hogy az igyekezet dacára az eredmény “0”! Reméljük igy is marad! Sőt…!)

A világ elsőszámú latorhatalma nem nyugszik! Igazi kalmárszellemtől fűtve, állandó prédaéhségtől űzve, megállás nélkül igyekszik destabilizálni Oroszországot. Sajnos talál hozzá honos segéderőt is bőven.

Persze azért nem kell féltenünk az orosz állami és politikai vezetést. Végülis nekik köszönhető, hogy a cionatlantisták újfent nekirugaszkodnak a Medve lebirkózásához.

Vélhetőleg ez a birok lesz az utolsó! A mccainistáknak meg a hozzájuk hasonlóknak a figyelmébe: fájni fog!

jon

És hosszan tart!

http://balrad.wordpress.com/2014/09/19/szeminarium-varsoban/