2014. szeptember 18., csütörtök

2006 szeptember 18-án tüntetés kezdődött a budapesti Kossuth téren, amely a Televízió épületének ostromával zárult.


Valójában szeptember 17-én indult kormányellenes tüntetések sorozata, amelyek elsősorban Budapesten, valamint több magyarországi városban kezdődtek, néhány nappal azután, hogy nyilvánosságra került Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek az ún. őszödi beszéde, amely az MSZP zárt frakcióülésén hangzott el 2006. május 26-án.



A demonstrációk középpontja Budapesten, az Országház előtt, a Kossuth téren volt, ahol szeptember 18-án tízezres tömeg gyűlt össze. A tüntetők egy csoportja még aznap, az éjjeli órákban „megostromolta” a Magyar Televízió székházát, jelentős károkat okozva az épületben, illetve több, az épület előtt álló (főleg MTV-s) autóban. A következő két éjszaka során a város több pontján kemény összecsapások voltak a tüntetők és a rendőrök között.



A tesztelő "titkoszsolgálat" titokminiszterei, de hol vannak a megrendelők?

Azóta már nyilvánvalóvá vált, hogy maga a hatalom provokálta, s mintegy "tesztelte" a magyar társadalom tűrőképességét és ellenállási potenciálját.

A magyarokat lerohanó rendőrök, pontosabban a REBISZ emberei közül azóta összesen 45 személy ellen indult eljárás, közülük hármat nem jogerősen, míg hármat jogerősen ítéltek el, tizenhárommal szemben megszüntették az eljárást, további tizenegyet pedig jogerősen, kilencet nem jogerősen felmentettek. Egy esetben még tart a nyomozás, egy másik ügyben pedig még nem tűzték ki a tárgyalást. A többi négy rendőr ellen pótmagánvádas eljárás folyik.

Azt a mára már  bizonyított tényt, hogy az embereket ütlegelő rendőrök soraiban "import" izraeli "speciális egységek" is jelen voltak s részt vettek a magyarok gumibotozásában, összerúgdosásában... a hatalom a mai napig nem ismeri el hivatalosan.

Hírfigyelő Szolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése