2014. július 28., hétfő

Nem nagyon várták ki a felek a hétvége kifutását Gyebalcsevonál Észak-Donbasszban.

A várost kettészelő vasútvonal lett a frontvonal. Attól nyugatra a valcmanista zsoldoshorda-keletre a népi miliciák.
A latortüzérség KÉT KILOMÉTER TÁVOLSÁGBÓL LÖVI A SZABAD SZEMMEL KIVÁLÓAN LÁTHATÓ KÓRHÁZAT.
Дебальцево – Донецкий Сталинград: огонь, руины и линия фронта по железной дороге | Русская весна
A kórházban nyilvánvalóan voltak sebesült milicisták is a civil betegeken kivül. A kórház épületét “megfelezték”! A két fölső szintet leborotválták. Csak a kórház bombázásában legalább száz ember vesztette életét.
Nagyon sok civil halt meg a városközpontot ért “GRAD” támadásban. Lakóépületek semmisültek meg, és egy kultúrális központot is a földig rombolt a latorhorda tüzérsége. A folyamatos tüzérségi bombázás miatt a mentés lehetetlen, az áldozatok száma felbecsülhetetlen.
Teljes analógia fedezhető fel a donbasszi és a palesztinai emberirtó műveletek között. Nem csak az egyidejűség tekintetében. Lehet, hogy a tervek egyugyanazon asztalon készültek?
Az alábbi foto egy VALÓDI ÖNKÉNTESE (volt) VALCMANNAK! A “Megtorló Karpljuk” büszke névvel magát felruházó ukrán vitéz saját bevallása szerint is gyilkolászni érkezett Donbasszba. Nagy népszerűségnek nem örvendhetett társai körében sem, hiszen hiányát nem is tették szóvá, vagy tán’ észre sem vették. Táborhelyüktől alig száz méterre találtak tegnap egy friss földhányást, rajta egy összeeszkábált fakereszttel. A keresztre pedig rá ákombákomozva a felirat: “Megtorló Karpljuk.”

Kiváncsiak voltak tényleg az-e. Kiföldelték. Az volt! Lemeztelenitve, átvágott torokkal hevert ott. Úgy lett elföldelve mint egy kóbor kutya. Állitólag helybéliek intézték el a vitéz urat. Társai se sokat bibelődtek a megtakaritásával. Visszahányták rá a földet, és szóltak a csoport parancsnokának. Az meg MAJD intézkedik a feljebbvalók felé. Valaki majd csak értesiti a hozzátartozókat.


http://balrad.wordpress.com/2014/07/28/gyebalcsavo-a-tuzvonalban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése