2014. július 1., kedd

Elégedetlenkedik már néhány “majdanovci”!

Türelmetlenek lettek a kijevi majdanisták! Ukrajnába már mehet “bizniszelni” az EU, de a nagy és szép remények beteljesülései még váratnak magukra.
Sőt! Mintha rosszabbra fordultak volna a dolgok a fényes győzelem-de még inkább Valcman Nyalókakirály trónralépése óta. Elbocsájtások, áremelkedések, áruhiány, fizetéscsökkenések, szociális ellátások megnyirbálása, sőt megvonása!
Nem erről volt szó a Majdanon! A Majdan igéreteiből csak az oroszokkal való konfrontálódás valósult meg ezidáig! Ugyan át-át lődöznek orosz területekre, de hát ez még mindig nem az igazi! Ráadásul csak EZ az EGY IGÉRET látszik teljesülni! A sok közül! De a többi az várat magára! A majdanisták türelme meg egyre fogy! Már talán nagyobb iramban, mint a drágulás!
Ma néhány majdanistának-akik még mindig ott “forradalmárkodnak” a Grusevszka-utcában is-elegük lett! Ebédidőben kifigyeltek egy a Majdan hullámán felemelkedett honatyát. Aki éppen ebédelni indult.


A bizony korgó gyomrú majdanovcik meg körbekapták. És néhány kérdést akartak neki föltenni. Szergej Pasinszkij ma kihagyta az ebédet!


A nyomorult meg “szabadulása” után még a szemüvegét követelte vissza!
Hogyan is mondta Petr Szimonyjenko a Kommunista Párt vezetője?
“Őszre Ukrajnában szociális forradalom lesz!”
Meglehet nem is kell addig várni!

https://balrad.wordpress.com/2014/07/01/elegedetlenkedik-mar-nehany-majdanovci/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése