2014. július 1., kedd

Az ISIS egy Krízis, vagy csak valamiféle vicc?

Néha az események a hírekben annyira szürreálisnak tűnnek, hogy az ember azt kezdi találgatni, hogy vajon valódiak, vagy legalábbis nem abban az értelemben látjuk. Pontosan ez a helyzet az Iszlám Kalifátus, vagy ISIS múlt heti nyilatkozatával.

Az első dolog, amire egy éber olvasó rámutatott, hogy van egy ISIS nevű katonai vállalkozó, mely olyan területeken kínál többek között szolgáltatásokat, mint a "szerepjáték", "gyakorlat és kiértékelések", "emberi intelligencia", "különleges műveletek", és "pilóta nélküli légi jármű rendszerek".

https://public.isishq.com/public/capabilities/default.aspx

A legtöbb irodájuk a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban van, és jó tipp lehet, hogy nekik van szerződésük az ISIS művelet elvégzésére a Közel-Keleten. Amikor cikkeket látunk az ISIS követeléseiről az "adjátok át lányaitokat szexre", vagy a Keresztények keresztrefeszítéséről, és a "Dzsihád fekete zászlója fog London felett repülni", akkor könnyű megtippelni, hogy egy nagy pszichológiai hadviselésről van szó.

Az egyik MI5 forrás a következőket mondta minderről:

"Ez egy PR gyakorlat, hogy a terrorizmust egy márkás, csomagolt jelenlétté tegyék, amely a vállalati marketing és a PR hatáskörébe tartozik. Tanúi vagyunk egy globális pszichológiai hadviselésnek, elmozdulva a "terror" csoportok tisztességtelen pszichopata megítélésétől sokkal inkább focicsapatok győzelemért folytatott játékához a megtisztított arénában."

Ahogy korábban említettük, volt egy megállapodás különböző titkos hatalmi csoportok között egy iszlám kalifátus létrehozására, a franciák és az angolok által az Első Világháború után létrehozott mesterséges határok helyett a Közel-Keleten. Ez az, ami most történik.

Ez kapcsolatban áll a hirtelen beáramló illegális bevándorlókkal, akik beözönlöttek az Egyesült Államokba. Volt egy titkos megállapodás, amiről biztosan nem történt egyeztetés az emberek többségével, hogy Észak- és Dél-Amerikát egyetlen blokkba egyesítik. Az amerikai kontinens lakossága 950 millió lenne, elég ahhoz, hogy szemben állhassanak Kínával és Indiával, valamint a hamarosan kialakuló kalifátussal. Ez része a tervnek, hogy felosszák a világot hét-kilenc blokkra, melyek mindegyikének lakossága mintegy 1 milliárd fő, amit évekkel ezelőtt említett meg a Nemzetközi Fizetések Bankja vagy BIS, a központi bankok központi bankja egyik magas rangú tagja. A többi tervezett csoportosulás Afrika, Európa plusz Oroszroszág és a nem kínai Kelet-Ázsia.

Miközben a BIS-ről beszélünk, elkészült az éves jelentésével:

http://www.bis.org/publ/arpdf/ar2014e.htm

A múlt héten figyelmeztettek annak a veszélyeire, hogy a központi bankok "tündérport" pumpálnak a tőzsdékre mondván, hogy rossz vége lesz. Még ennél is érdekesebbek, legalábbis számomra azok a jelentések, melyek felhívnak az "adósságtól, mint a növekedés fő hajtóerejétől való eltávolodásra". Más szóval a globális babiloni stílus adósrabszolgaság központjai hirtelen ráébrednek a valóságra, hogy szinte mindig bölcsebb megkeresni a pénzt, mielőtt azt elköltenék.

Vannak más jelei, hogy az elit nagy változásokat tervez, egy részük júliusban indul. Az egyik legnagyobb természetesen a 100 milliárd dolláros BRICS fejlesztési bank, amely állítólag július 15-én kezd működni. Ezen kívül Kínában külön fog megnyílni a saját 100 milliárd dolláros fejlesztési bank is, több forrás és híradás szerint.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/kina_sajat_vilagbankot_alapit.200532.html

Együtt több tűzerővel fognak rendelkezni, mint a Világbank és az IMF.

Ez a lépés azért készül, mert Amerika és a nyugat megtagadta e szervezetek reformját annak érdekében, hogy azok megfelelően tükrözzék a világ jelenlegi gazdasági és demográfiai realitásait.

Az IMF-ről szólva egy figyelmes olvasó küldött egy linket Christine Lagarde IMF vezető nagyon furcsa sajtótájékoztatójáról Washingtonban az év elejéről, mely az okkult számmisztikát is érinti. Ha az értelmezés helyes, akkor valami nagy devizához kapcsolódó eseményt terveztek július 20-ára.



Mint általában, az előre megjósolt változások időpontjai jöttek és mentek, úgyhogy ezt is hasonló módon érdemes kezelni.

Azonban egy újabb jele, hogy a világ alapvetően megváltozott, az a legnagyobb nemzetközi tengeri gyakorlat, mely a múlt héten kezdődött Hawaiin, ahol a japán, az indiai és a kínai mellett 22 másik haditengerészet vesz részt. Ez meghazudtolja a nácionista média kísérleteit, hogy konfliktust gerjesszenek Kína, az Egyesült Államok és Japán között.

http://www.cpf.navy.mil/rimpac/2014/

Itt az ideje rámutatni, hogy bár még mindig sok rossz dolog történik, és ezekről széles körben számolnak be, van egy csomó kevésbé publikus jó hír is.

Például a Pentagon végre bejelentette, hogy készen áll arra, hogy aláírja a 161 nemzetet felölelő Ottawai Egyezményt, mely az ember elleni taposóaknák betiltásáról szól.

http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=122562



A korábbi háborúkban telepített taposóaknák 15-20 ezer ember halálát okozzák minden évben, és ennél is többet sebesítenek meg.

Az ürügy, amiért az USA megtagadta a taposóaknák felszámolását az volt, hogy szükség van rájuk Észak- és Dél-Korea határánál. Ugyanakkor egy másik kisebb jó hír, hogy az észak-koreai kormány a múlt héten egyoldalúan felajánlotta, hogy "leállítja az összes katonai ellenségeskedést" 2014 június 27-étől, múlt péntektől kezdődően, egy nappal az Első Világháború kezdetének 100. évfodulója előtt. Ez az első alkalom, hogy Észak-Korea ilyen javslatot tett a tűzszünet óta, melyet 1953-ban deklaráltak Észak- és Dél-Korea között.

Vannak más jó hírek is. Az egyik az Amerikai Értékpapír és Tőzsdefelügyelet határozata, hogy bünteti azokat a vállalatokat, melyek "konfliktus ásványi anyagokat" használnak. Egy példa, amivel a múltban találkoztam, amikor vállalati zsoldosok leszálltak Kongóban, és elfoglaltak olyan bányákat Coltanban, melyek ásványi anyagai nélkülözhetetlenek a mobiltelefonok és egyéb elektronikai eszközök gyártásához. A helyi hadurat felbérelték, akinek 5000 dollárt fizettek Coltanért, ami 50 millió dollárt ért a nemzetközi piacon. Most kevesebb cég lesz képes vásárolni lopott forrásokat ezen a módon.

Végül ezen a héten a gnosztikus illuminátusok megkérdezték, hogy a Fehér Sárkány Társaság mit gondol a palesztinok helyzetéről. A válasz megtalálható a Balfour-nyilatkozat eredeti szövegében,

http://hu.wikipedia.org/wiki/Balfour-nyilatkozat_(1917)

amely egyértelműen kimondja, hogy egy Zsidó haza hozható létre Palesztinában azzal a feltétellel, hogy " világosan kell látnunk, hogy semmi sem csorbíthatja a Palesztinában fennálló nem zsidó közösségek polgári és vallási jogait, illetve a bármely más országban élő zsidók jogait és politikai státusát.”

Tekintettel a jól dokumentált bizonyítékokra a palesztinok elleni izraeli visszaélésekről, és a nácionisták tömeggyilkosságairól és az európai zsidók elleni terrorjáról annak érdekében, hogy belekényszerítsék őket a Rothschild Izrael nevű agymosó kolóniájába, akkor egyértelmű, hogy elvesztették a mandátumukat Palesztinában. Az új kalifátus ígéri, hogy biztosítja az izraeli zsidó autonóm régió polgárainak teljes körű polgári és vallási jogait.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/az-isis-egy-krizis-vagy-csak-valamifele.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése