2014. július 9., szerda

Donbassz mai napja

Valerij Bolotov tájékoztatója szerint Észak-Donbasszban a latorhadnak ma sem volt jó napja.
Két BTR, és két lőszerszállitó teherautó valamint személyzetük került ma a kijevi kárlistára. Ezt a kárlistát enyhitheti, hogy ötven latornak viszont már nem kell zsoldot fizetni.
Valerij Bolotov bejelentette, hogy befejeződött a csapatok átcsoportositása, MINDENKI A HELYÉN-kezdődhet a bál. Mégpedig rövid időn belül. “Meg tudom erősiteni, hogy csapataink egy nagyobb méretű offenzivára vannak felkészülve, melynek keretében a határtérséget teljes egészében megtisztitjuk a megszállóktól.”-jelentette ki. Metaliszt és Izvarino-térségében, valamint Luhanszkban NAGYON KOMOLY MILICIAERŐK vonultak fel.
Elmondta továbbá, hogy Luhanszkban előkészületek közben egy orgyilkost “hatástalanitottak”.
A http://bne.su oldalán ma közzétett szlavjanszki beszámoló szerint a “felszabaditók” vad vérbosszúba kezdtek.
A képen látható Oleg Duba személyes résztvevője volt eddig a mészárlásoknak, ám most “borit”
Kivégzések-kivégzéseket érnek. A helyiek kétségbeesetten kérik a nemzetközi sajtót, hogy ismertessék meg a világgal a Szlavjanszkban tomboló gyilkosságsorozatot.
kép
Más beszámolók szerint a gyilkos had a “felszabaditott” települések férfilakosságából szervez “zászlóaljakat”-amelyek fegyvertelenül mennek majd a horda előtt!
bde2710ce3ccdfdecae16b7e88ea7945_XL
A DNR közleménye szerint Okszana Skoda újságirónőt Szlavjanszkban tegnap meggyilkolták.
Krasznodont ma ismét bombázta a zsoldoshorda.
Dél-Donbasszban ma “csendes volt a nap”! Igaz nagy volt a jövés-menés, Valcman sereglete erősitéseket próbál elhelyezni az általuk fontosnak tartott területeken. Úgy tűnik, hogy a hadsereg szinte utolsó technikai tartalékait is lassan Donbassz környékére küldik. A mai csendesség tehát amolyan vihar előtti csend!
Persze a kijevi latorhatalom nagyon is tisztában van saját szorult helyzetével. Ha CSAK elhúzódik “terrorellenes” hadjáratuk, már akkor nagy bajok elé néznek! De ha kudarcot vallanak-amire ugyancsak jó esélyük van-bizony az életük is rámehet! Nekik nagyobb a tét!


https://balrad.wordpress.com/2014/07/09/donbassz-mai-napja/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése