"Nos, ugye tudod, hogy most már mit kezdhetsz ezzel a vágyálommal?"

The Iceman Cometh; Eugene O'Neill (1939)

A SARS-CoV-2 genetikai vakcina biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó adatok gyorsan és dühösen érkeznek. Itt az ideje egy hírösszefoglalónak.

A remény egy marketingszlogen, nem pedig a szövetségi közegészségügyi politika betartásának elrendelésének alapja.

Kezdve a tetején, sokakat már régóta zavar a "mi az ég szerelmére gondoltak?" kérdés a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjával kapcsolatban, körülbelül 2020-ban. Csak emlékeztetőül: a munkacsoport elnöke Mike Pence amerikai alelnök volt, és Dr. Deborah Birx (egy korábbi Fauci posztdoktori gyakornok) lett a válaszadás koordinátora. Dr. Birxet, aki több évtizedes köztisztviselői munkáját követően nyugdíjba vonult, 2022. június 23-án hozták tanúskodni a hegyre a koronavírus-válsággal foglalkozó, James Clyburn képviselő (D-S.C.) által vezetett képviselőházi szelektív albizottság elé. Úgy tűnik, a szándék az volt, hogy Dr. Birxnek lehetőséget biztosítsanak arra, hogy cáfolja Dr. Scott Atlas, MD állításait, amelyeket az új könyvében, az "A Plague Upon Our House: Harcom a Trump Fehér Házban, hogy megállítsam a COVID-ot Amerika elpusztításában" című könyvében.

Íme egy részlet a könyv szinopszisából, amelyet a kiadó bocsátott rendelkezésünkre:

"Amikor Donald Trump felkérte Dr. Scott W. Atlas-t, hogy csatlakozzon a COVID munkacsoportjához, azonnal belekerült a tudományos viták, politikai viták, dühöngő egók, politikai indíttatású hazugságok és cinikus médiamanipulációk örvényébe. Számos mítosz és torzítás övezi a Trump-kormányzat válságkezelését, és számos sürgető kérdés megválaszolatlan maradt. Vajon a Trump-csapat valóban elszúrta a világjárványra adott válaszlépéseket? Vajon helyes döntéseket hoztak-e az utazási korlátozások, a zárlatok és a maszkmandátumok tekintetében? Dr. Anthony Fauci és Deborah Birx kompetens orvosi szakértők vagy időhúzó bürokraták? Tényleg félmillió ember halt meg feleslegesen Trump hozzá nem értése miatt?

Ebben a szűretlen bennfentes beszámolóban Dr. Scott Atlas közvetlenül a Fehér Házba visz minket, leírja a válság kulcsszereplőit, és ott osztja ki a dicsőséget és a hibát, ahol megérdemlik.

A könyv megdöbbentő értékeléseket tartalmaz a munkacsoport tagjainak a COVID tudományának korlátozott ismereteiről és megértéséről, és részletesen bemutatja a munkacsoport tagjaival folytatott heves vitákat, beleértve az összes legvitatottabb epizódot, amelyek hetekig uralták a címlapokat. Dr. Atlas elmondja az igazságot a tudományról, és dokumentálja a média könyörtelen kampányát, amellyel megfojtotta azt, amely magában foglalta a lemondott interjúkat, az újságírók kamerán kívüli ellenségeskedését a Fehér Ház tájékoztatóin, és a tények szándékos elferdítését. Emellett belső beszámolót ad az oltóanyagokkal és más kezelésekkel kapcsolatos késedelmekről és határidőkről, értékeli a lezárások hatását az amerikai közegészségügyre, és vádolja a nagyvállalatok és a nagy technológiai cégek által az igazság ellen folytatott könyörtelen háborút."

 

 

Mielőtt Dr. Birx beszélhetett volna, Jim Jordan képviselő (R, OH) megkérdezte,

"Dr. Birx, miért kellene az amerikaiaknak elhinniük bármit, amit a kormány a COVID-ről mond? Úgy értem, tavaly nyáron Biden elnök ezt mondta, idézem: "Nem fogják megkapni a COVID-ot. Ha megkapják ezeket az oltásokat. Ha be van oltva, nem kerül kórházba, nem kerül az intenzív osztályra.

Dr. Birx, a beoltott emberek elkaphatják a COVID-ot? A beoltott emberek kerültek kórházba COVID-dal?"

Birx mindkét kérdésre igennel válaszolt. Az oltott emberek elkaphatják a COVID-ot, és oltott emberek kerültek már kórházba COVID-dal. Amint arról nemrégiben egy másik cikkben beszámoltam, az adatok megcáfolhatatlanok, ráadásul a legtöbb országban, ahol a jelentési rendszerek érintetlenek, a COVID miatt kórházba került és meghalt emberek többsége beoltott. A genetikai vakcinák nem állítják meg a fertőzést, a szaporodást vagy az Omicron variánsok terjedését. Nem töltik be a tervezett céljukat.

Jordan képviselő ezután folytatta:

"Az ön tanúvallomása szerint nem csak Biden elnök mondott olyan dolgokat, amelyek nem pontosak vagy nem igazak. Az Ön tanúvallomása, amelyet a bizottság rendelkezésére bocsátott, azt mondta, hogy 2021-től kezdve, a Biden-kormányzat kezdetétől, ismétlem, ezek az Ön szavai, "az ügynökségek zavaros és ellentmondó információkat vagy részinformációkat adtak, amelyek azt sugallták, hogy tudtunk valamit, amit nem tudtunk, amit később korrigálniuk kellett, ami felgyorsította a szövetségi kormány iránti tisztelet és bizalom elvesztését.

Tehát visszatérek az eredeti kérdésemre: miért kellene elhinnünk bármit, amit a kormányzat mond nekünk a COVID-ről?".

Igazán nem szeretem azt mondani, hogy "én megmondtam", de hát itt van. A valóság harap.

 

 

Íme Dr. Birx válasza erre a kulcskérdésre:

"Tudtam, hogy a természetes úton fertőzött emberek újra megfertőződnek. És ez Dél-Afrikában teljesen nyilvánvaló volt. És ezt be is írtam a diáimba. De azt hiszem, azért tudtam ezt, mert Dél-Afrika figyelemre méltóan jó munkát végzett az alapszintű antitestek mérésében az első tesztjükkel. Így tudták, hogy a lakosság egy részének 50, 60, 70%-a újrafertőződött."

Figyeljük meg az elferdítést? Nem is válaszolt a kérdésre.

Jordan képviselő válaszolt:

"Amikor a kormány azt mondta nekünk, hogy az oltás nem terjedhet, az hazugság volt? Vagy csak találgatás volt? Vagy ez ugyanaz a válasz?"

Mire Dr. Birx válaszolt:

"Azt hiszem, reménykedtek, de tudnia kell, hogy azokban az eredeti, harmadik fázisú vizsgálatokban, amelyeket ebben az országban végeztek, csak a tüneti betegséget mértük. Tehát azokban a vizsgálatokban nem teszteltünk proaktívan mindenkit, hogy lássuk, megfertőződtek-e enyhe vagy tünetmentes betegséggel. Így az embereknek a klinikai vizsgálaton belül kellett jelentkezniük. Soha nem volt adatunk arra, hogy ez a tünetmentes megbetegedések ellen is védelmet nyújtana."

Ismét egy újabb kifogásba csomagolt hárítás.

Oké, csak hogy villát húzzunk és kész, ez azt jelenti, hogy a Trump-kormányzat idején a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának válaszkoordinátora előtt ismert volt az a tény, hogy a vakcinák nem voltak hatékonyak a vírus fertőzésének, szaporodásának és terjedésének megakadályozásában, ráadásul Dr. Birx kifejezetten elismerte, hogy a klinikai kísérleteket nem arra tervezték, hogy felmérjék, a genetikai vakcinák képesek-e lehetővé tenni a csordaimmunitást (amelynek eléréséhez olyan termékre van szükség, amely képes a kórokozó átadhatóságát blokkolni vagy komolyan csökkenteni). Ezeket a tényeket tehát Dr. Birx jóval azelőtt tudta, hogy a Washington Post hazugsággal vádolt volna meg, amiért pontosan ezt az igazságot állítottam a Lincoln Memorial lépcsőjén. Természetesen a Youtube törölte a videókat arról a beszédről, de a Rumble-on még mindig megtalálható, és az előkészített szöveg még mindig elérhető itt.

Elég, ha annyit mondok, hogy a korábban nem tesztelt génmódosítási technológiát alkalmazó vakcina hatékonyságára vonatkozó remény nem elegendő indok arra, hogy szövetségi szinten megakadályozzák a korai kezelési lehetőségeket, engedélyezzék a nem engedélyezett, sürgősségi felhasználásra engedélyezett vakcina jelölt termék beadását az amerikai hadsereg minden tagjának, engedélyezzék az említett termék beadását a légitársaságok személyzetének, engedélyezzék a szövetségi alkalmazottak és vállalkozók beadását, engedélyezzék a kórházi alkalmazottak beadását, és megpróbálják engedélyezni a magánszektor alkalmazottainak beadását. A 21 U.S. Code § 360bbb-3 Sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedélyezési jogszabályban nincs a Reményre mint a hatékonyság vagy eredményesség mutatójára vonatkozó záradék.

 

 

Csak hogy megerősítsük a lényeget, az Egyesült Államok alkotmánya nem említi a közegészségügy vagy az orvosi gyakorlat szabályozását, mint a szövetségi kormány szerepét vagy felelősségét, és ezért a közegészségügy és az orvosi gyakorlat irányításának joga az államokat illeti meg, nem pedig az olyan nem megválasztott szövetségi bürokratákat, mint Dr. Birx és mentora, Dr. Fauci.

Felelősségre kell vonni és kártérítést kell fizetni azokért a károkért, amelyeket azok szenvedtek el, akiket az USA szövetségi kormánya arra kötelezett, hogy kapják meg az engedély nélküli, sürgősségi felhasználásra engedélyezett termékeket.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/amikor-elerkezik-az-igazsag-pillanata