"Polio Outbreak" - A WHO, Bill Gates, a sürgősségi vakcinák és még sok minden más

A gyermekbénulás évtizedek óta először ismét a brit újságok címlapjain szerepel. Micsoda idő, hogy éljünk.

Azoknak, akik lemaradtak róla, két nappal ezelőtt a brit kormány "nemzeti incidenst" hirdetett, miután Észak-London szennyvizében a gyermekbénulás vírusának nyomait mutatták ki.

Igen, "nemzeti incidens"... mert nyomokat találtak... a szennyvízben.

Ez még a világjárványhoz képest is hatalmas fokozódás.

A Covidnak és a Monkeypoxnak legalább volt annyi jó ízlése, hogy megvárta, amíg egyetlen ember valóban elkapja a betegséget (állítólag), mielőtt megnyomta volna a nagy piros pánikgombot.

Kissé megdöbbentő egybeesés, hogy két nappal a "londoni gyermekbénulás" híre előtt a Forbes megjelentetett egy cikket, melynek címe:...

Lehet, hogy egy új gyermekbénulás járvány van készülőben - ha igen, mit tehetünk?

A cikk teljesen független a témától, egy "gyermekbénuláshoz hasonló" enterovírusról ír, amelynek még nem hagyták jóvá az USA-ban a vakcináját, és egyszer sem említi Londont.

Ha ugyanaz (vagy hasonló) hír (állítólag) teljesen más okok miatt kerül a címlapokra világszerte, az megrázza a belső cinikusságomat.

Szóval, mi folyik itt?

 

 

Bár úgy tűnhet, hogy a gyermekbénulás hirtelen került vissza a hírekbe, valójában már régebb óta ott van a hírekben, mint gondolnánk, és egyre csak halmozódott.

Az igazság az, hogy az egész egy nagyon kiszámítható sémába illeszkedik.

2020 novemberében egy új, "genetikailag módosított" és "háromszorosan zárolt" gyermekbénulás elleni vakcina volt az első vakcina, amelyet az Egészségügyi Világszervezet "sürgősségi felhasználási listára" vett, annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedben csak mintegy ötezer gyermekbénulásos eset fordult elő a világon.

2021 októberében az ukrán kormány "biológiai vészhelyzetet" hirdetett a gyermekbénulás "újbóli megjelenése" miatt, amiért a vakcina alacsony elterjedtségét okolták.

Erről hónapokon keresztül folyamatosan beszámoltak a hírek hátsó oldalain. A "Polio visszatér Ukrajnában, mivel a háború leállította az oltási kampányt" szalagcímekbe torkollott, miután Oroszország megkezdte "különleges műveletét".

Később, ez év márciusában Izrael is arról számolt be, hogy náluk is "újra megjelent" a gyermekbénulás, miután állítólag "oltásból származó" poliót mutattak ki egy fiatal, bénulásban szenvedő lány székletében.

Ekkor a Globális Polio Felszámolási Kezdeményezés (Global Polio Eradication Initiative, GPEI) kezdett el felszólalni. A GPEI a WHO, az amerikai CDC, a GAVI oltóanyag-szövetség és a Bill és Melinda Gates Alapítvány által közösen finanszírozott projekt.

...más szóval, pontosan azok, akikre számítanánk.

 

 

Az Izraelben bejelentett esetet követően a GPEI közleményt adott ki, amelyben "fokozott felügyeletre" szólított fel...

A GPEI partnerség sürgeti az összes egészségügyi hatóságot, hogy fokozzák a poliovírus felügyeletét, és a további terjedés megakadályozása érdekében fokozottabb védőoltásokat hajtsanak végre, hogy egyetlen gyermek se legyen kitéve az élethosszig tartó bénulás veszélyének egy olyan betegség miatt, amely olyan könnyen megelőzhető. A GPEI elkötelezett amellett, hogy segítse az egészségügyi hatóságokat a cVDPV3 járvány kitörésének megállítására irányuló erőfeszítéseikben.

Egy hónappal később, idén áprilisban, az állítólagos "újbóli megjelenést" ugródeszkának használva a GPEI "megújított erőfeszítéseket" sürgetett a gyermekbénulás elleni küzdelem érdekében, új "stratégiát" indított el, és azt állította, hogy további 4,8 milliárd dollárnyi finanszírozásra van szüksége.

Május végén, a WHO 75. Egészségügyi Világközgyűlésén a "globális egészségügyi vezetők" "sürgős cselekvésre szólítottak fel a gyermekbénulás egyszer s mindenkorra történő felszámolása érdekében, mielőtt a lehetőség egyedülálló ablaka végleg bezárul".

Ugyanezen a héten Tömeggyilkos Népirtó Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója is felszólalt a közgyűlésen a gyermekbénulással kapcsolatban [kiemelés hozzáadva]:

"Az elmúlt hónapok aggasztó fejleményei rávilágítanak arra, hogy ez az előrelépés [a gyermekbénulás felszámolása] mennyire törékeny [...] Idén valódi lehetőségünk van arra, hogy megállítsuk a vadon élő poliovírus terjedését. Ugyanakkor gyorsabban és jobban kell reagálnunk a cVDPV kitörésekre, hogy 2023 végére minden átvitelt megszakítsunk."

...amivel elérkeztünk júniushoz, és az Atlanti-óceán mindkét partján az "alacsony oltási arányra" figyelmeztető rémhírekhez.

 

 

Megjegyzendő, hogy a WHO jelentése szerint a vírus olyan személyen keresztül jutott be az Egyesült Királyságba, aki a tengerentúlon "élő oltást" kapott, az állítólagos izraeli járvány pedig "oltásból származik".

Látod már, hogyan működik ez?

  • A WHO jóváhagyja a "sürgősségi vakcinát", megkerülve a kísérletek és a biztonsági adatok szükségességét.

  • Egy maroknyi gyermekbénulásos esetet jelentenek (mint minden évben).

  • A Tömeggyilkos Gates/WHO által finanszírozott thinktank "fokozott felügyeletre" szólít fel, ami több vizsgálatot jelent (PCR-tesztekkel).

  • A több vizsgálat elkerülhetetlenül több "esetet" talál.

  • Az eseteket a régi vakcinákra fogják.

  • Új "modern" és "biztonságosabb" vakcinákat vezetnek be.

  • Mindenki rengeteg pénzt keres.

Októberben, a németországi egészségügyi világtalálkozón a GPEI egy "ígéretes pillanatot" indít, hogy megpróbáljon 5 milliárd dollárt összegyűjteni "egy gyermekbénulás-mentes világ megvalósítására".

A szalagcímek alapján ezt a célt elég könnyen meg fogják haladni, nem gondolja?

Érdekes megjegyezni, hogy a piaci kutatók szerint a gyermekbénulás elleni vakcinák piaca a Covid19 "világjárvány" miatt 2020-ig és 2021-ig "stagnál".

Most már nincs többé stagnálás.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/polio-jarvany-a-who-bill-gates-a-surgossegi-vakcinak