A Rothschildoknak szokásuk az elnökök meggyilkolása.

"Polgári intézményeink átka a szabadkőművességben rejlik, amely már most is hatalmas, és napról napra erősebbé válik. Tartozom hazámnak azzal, hogy leleplezem veszélyeit." - William Morgan kapitány, meggyilkolták 1826. szeptember 11-én.

Egy különös, de nagyon hiteles internetes dokumentum, a "Mardi Gras Secrets" (A Mardi Gras titkai) azt állítja, hogy az illuminátusok ügynökei megmérgezték és megölték William Henry Harrison (1773-1841) és Zachary Taylor (1784-1850) elnököket. James Buchanant is megmérgezték 1857-ben, de ő túlélte. Mindhárman akadályozták az Illuminátusok és a Rothschild-ház terveit az amerikai polgárháborúra (1860-1865).

A dokumentum leírja az illuminátusok szerepét Abraham Lincoln (1865) és Huey Long szenátor (1935) meggyilkolásában is. Tudjuk, hogy ők ölték meg Garfield (1881), McKinley (1901) és Kennedy (1963) elnököt is, és valószínűleg Warren Harding (1923) és valószínűleg Roosevelt elnök (1944) is.

A Mardi Gras Secrets honlapot 2005 decemberében hozta létre Mimi L. Eustis, Samuel Todd Churchill lánya, aki a "The Mystick Crewe of Comus" nevű titkos New Orleans-i Mardi Gras Társaság magas rangú tagja volt.

Ez a Társaság, amely 1857-ben újjászervezte a Mardi Gras ünnepségeket, a Koponya és Csontok egyik tagozata volt. Albert Pike, Judah Benjamin és John Slidell szabadkőművesek tevékenységének fedőszerveként indult, akik a Konföderáció vezetői lettek.

Ez az információ Samuel Churchill halálos ágyán tett vallomásain alapul, amikor tüdőrákban haldoklott. Mrs. Eustis később úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza ezeket, miután ő is elkapta a halálos betegséget.

"A KIRÁLY MEGÖLÉSE"

Az illuminátusok főkolomposa Caleb Cushing (1800-1879) volt (balra), William Russell ópiumcsempész társa, aki 1832-ben megalapította a Yale-i Koponya és Csontok Társaságát. Ahhoz, hogy valaki felemelkedjen ebben a társaságban, részt kellett vennie egy "királygyilkossági" rítusban.

Eustis szerint a Koponya és Csontok (vagy a Halál Testvérisége) "nem más, mint egy politikai bérgyilkossági csoport azon amerikai politikusok ellen, akik nem illeszkednek a Rothschild-ház terveihez, amelyek a vérbeli elitista uralomra és a világgazdaság feletti ellenőrzésre irányulnak... Caleb Cushing például részt vett William Henry Harrison amerikai elnök 1841. április 4-én és Zachary Taylor 1850. július 9-én bekövetkezett arzénmérgezéses halálában. Ez a két elnök ellenezte Texas és Kalifornia rabszolgaállamként való felvételét"."

William Henry Harrison volt az első elnök, aki hivatalában halt meg, mindössze 31 napot szolgált. A Wikipedia szerint "tüdőgyulladásban" halt meg.

1850. július 3-án Zachary Taylor azzal fenyegetőzött, hogy felakasztja azokat, akiket "az Unió ellen lázadásba fogtak". Másnap az elnök megbetegedett, feketés anyagot hányt, és július 9-én meghalt. (A Kentucky-i hatóságok nemrég kiásták Taylor holttestét, arzénmérgezésre utaló nyomokat keresve.)

ABRAHAM LINCOLN MEGGYILKOLÁSA

Eustis asszonyt idézem: A polgárháború idején (1861-1865 között) Lincoln elnöknek pénzre volt szüksége a háború finanszírozásához. Az uzsorás bankárok 24-36%-os kamatot akartak. Ehelyett Lincoln elérte, hogy a Kongresszus engedélyezze 450 millió dollár értékű "Greenback" adósság- és kamatmentes pénz nyomtatását. Ez törvényes fizetőeszközként szolgált minden adósságra, állami és magánadósságra egyaránt.

John Wilkes Booth

A Rothschild-ház felismerte, hogy a szuverén kormányok kamat- és adósságmentes papírpénz nyomtatása megtörné a hatalmukat.
Lincoln merénylője, John Wilkes Booth tagja volt a Pike-féle Aranykör lovagjainak. New Orleansban tartózkodott 1863-64 telén, és összeesküdött Pike-kal, Benjaminnal, Slidell-lel és G. W. Baird admirálissal Lincoln meggyilkolására. Baird később James William Boyd kapitány holttestét Boothként azonosította. (Boyd valójában egy konföderációs kém volt, aki hasonlított Booth-ra, és akit bűnbaknak használtak. Holttestét az Arsenal börtön egyik víznyelőjébe dobták, amelyet döglött lovak lerakására használtak).

Eustis szerint apja hangsúlyozta, hogy a 3. fokozat alatti szabadkőművesek többsége jó, keményen dolgozó ember volt. Az Illuminati-Skull and Bones a szabadkőműveseket álcaként használta. Azok, akik a 33. fok fölé emelkedtek, a "Királygyilkosság" szertartáson való részvétellel tették ezt. Az alacsonyabb szintek azt tették, amit mondtak nekik, anélkül, hogy tudatában lettek volna a "Király megölésében" való szerepüknek.

Abraham Lincoln meggyilkolásáért Pike, Benjamin, Slidell és August Belmont (Rothschild északi ügynöke) a Mystick Krewe of Comus titkos királyai lettek. Andrew Johnson alelnök lett az elnök és kegyelmet adott Albert Pike-nak. Albert Pike Andrew Johnsonnak a harmincharmadfokú rítust adományozta.

" Az orvosok lényeges részét képezték az Illuminátusok tervének, hogy megöljék az amerikai politikai vezetőket, [akik] akadályozták az amerikai köztársaság átvételét a nemzetközi bankárelit által" - írja Eustis.

(James Garfield. A szabadkőműveseket is megölik, ha nem engedelmeskednek.)

"Az illuminátus orvosok végül William Henry Harrison és Zachary Taylor amerikai elnököt is megölték. Szintén halálos szerepet játszottak Abraham Lincoln amerikai elnök 1865. április 14-i (meghalt 1865. április 15-én), James Garfield 1881. július 2-i (meghalt 1881. szeptember 19-én) és William McKinley Jr. 1901. szeptember 6-i (meghalt 1901. szeptember 14-én) lelőtt merényleteiben.".

"Teddy Roosevelt William McKinley lelövése után lett elnök. Roosevelt megkapta az átjárást a 33. fokozatba, és a Mystick Krewe of Comus titkos királya lett. Elnöksége alatt a Koponya és Csontok szilárdan beágyazódtak és irányították az Amerikai Köztársaságot."

 

HUEY LONG

Huey Long ("Kingfish") egy populista volt, aki Louisiana kormányzójaként, majd később az Egyesült Államok kormányzójaként erőteljes kihívást intézett FDR ellen.
Szenátorként. FDR-rel ellentétben ő nem volt szabadkőműves és nem volt a bankárok kiszolgálója. "Osszuk meg a vagyonunkat" programja valódi fenyegetést jelentett az illuminátusokra nézve.

Az illuminátusok egyik tagja, Dr. Carl Austin Weiss (balra) 1935. szeptember 8-án lőtte le Longot, és Dr. Arthur Vidrine gondoskodott arról, hogy Long ne épüljön fel. Eustis szerint Weissnek Longot arcon kellett volna találnia, és Long testőrének, Murphy Rodennek kellett volna lelőnie Weisset és Longot is. Talán valóban ez történt.

Roden "J. Edgar Hoover kémje" volt. Roden 60 golyót pumpált Weiss testébe. Dr. Weissnek azt mondták, hogy a gyermekét megölik, ha lemondja a küldetést.

FDR és J. Edgar Hoover is elnyerte a 33. fokozatot a gyilkosságban való részvételért.

"Franklin Delano Roosevelt 1937-ben lett a Comus királya. Amikor J. Edgar Hoover lejött New Orleansba, hogy eljátssza a Comus Királyának uralkodását, részt vett a homoszexualitás és a keresztöltözködés szexuális mulatozásában a Mystick Krewe of Comus különböző elitista vérvonalbeli tagjaival."

 

LINDBERGH ÉS HARDING

"A Koponya és Csontok ügynökei J. Edgar Hoover FBI igazgató és 33. szintű hóhér-fedő specialista áldásával és részvételével a Rothschild-ház elitista vérvonala számára meggyilkolták Charles Lindbergh szabadkőműves fiát. A szabadkőműves Charles Lindbergh fiának megölése példát akart mutatni arra, hogy az elszigetelődés nem az illuminátusok akarata."

Eustis asszony nem tér ki Warren Harding elnök (1865-1923) mérgezéses halálára, de a Wikipedia így írja le:

"Július végén, miközben Alaszkából British Columbián keresztül délre utazott, [Harding] súlyosnak vélt ételmérgezést kapott. A San Franciscó-i Palace Hotelben tüdőgyulladást kapott. Harding 1923. augusztus 2-án este 7 óra 35 perckor, 57 éves korában vagy szívrohamban, vagy agyvérzésben halt meg. A hivatalos bejelentés,
a New York Times-ban aznap megjelent hivatalos közlemény szerint "agyvérzés" okozta a halálát. Pontosan egy hete volt beteg".

FDR-ről lásd: Emanuel Josephson: "Franklin D. Roosevelt különös halála". (1948)

KÖVETKEZTETÉS

A "Mardi Gras-titkok" azt sugallják, hogy a korrupció mélységét tekintve az USA politikai rendszere nem vehető komolyan demokráciaként. Az Egyesült Államok történelmében az Illuminátusok-Rothschildok irányításának mintája végigvonul. Azok az emberek, akik ezt tagadják, fantáziavilágban élnek.

Az Egyesült Államokat azért hozták létre, hogy az Illuminátusok Új Világrendjét előmozdítsák, amely a Rothschild monopóliumon alapul a kormányzati hitelek világméretű felhasználására. Az amerikai eszméket a tömegek megtévesztésére tervezték, nem pedig megvalósítására.

Az USA alapítói és hősei többnyire szabadkőművesek voltak, köztük Paul Revere, John Paul Jones és Benjamin Franklin. Francis Scott Key, aki a nemzeti himnuszt írta, szabadkőműves volt. John Hancock és a Függetlenségi Nyilatkozat legtöbb aláírója szintén szabadkőműves volt.

Az elnökök több mint fele szabadkőműves volt. Ezek közé tartozik Washington, Madison, Adams, Jefferson, Monroe, Jackson, Van Buren, Tyler, Polk, Taylor, Pierce, Buchanan, Johnson, Garfield, McKinley, TR, Taft, Harding, FDR, Truman, LBJ, Ford, Reagan, Clinton, Bush I és II, Obama és Trump.

Ezek közül néhányan tényleg azt hitték, hogy a szabadkőművesség a "jó emberek jobbá tételéről" szól, és ezért kellett meggyilkolni őket. Más elnököket, akik nem voltak szabadkőművesek, mint Eisenhower, Nixon és Carter, még mindig ugyanazok a sötét erők irányították.

Az Egyesült Államok egész történelme során egy sátáni szekta, a szabadkőművesség karmai között volt, amely a Rothschild központi bankkartellt szolgálja. Sok bátor elnök és más politikus próbálta megszabadítani honfitársait ettől a rabságtól, és elismerés nélkül haltak meg, gyilkosaik pedig büntetlenül és diadalmasan.

Az USA egy lefejezett nemzet, egy fej nélküli óriás, amelyet démonok vezetnek.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-rothschildok-legalabb-het-amerikai-elnokot-meggyilkoltak