Láthatjuk, hogy kezd megjelenni a forgatókönyv?

A nyugati demokráciák összeomlanak katonailag, gazdaságilag, szellemileg és az emberek egészségét, jólétét tekintve, beleértve az élelmiszerellátás megszűnését, miközben a rendkívül tekintélyelvű és korrupt "volt" kommunista és társadalmilag megosztott "volt" rezsimek legyőzik a nyugatot, és le- és kiszorítanak minket.

Az Egy Világkormányt erősen autoriter BRICS rezsimek fogják bevezetni, és a korábbi demokráciák, amelyek már elrohadtak a marxista és más ateista programoktól, összeomlanak és legyőzik őket.

A vezető oroszok kétségtelenül tisztában vannak a Nyugat közelgő pusztulásában és a tekintélyelvűség világméretű hatalomátvételében játszott szerepükkel.

Ők lesznek az új urak, de semmiképpen sem lesznek demokratikusak.... saját politikusaink kétségtelenül szintén tisztában vannak azzal, hogyan fognak minket összeomlasztani - beleértve Boris Johnsont is.

Úgy néznek ki, mint a színészek, akik szerepet játszanak. Ez azért van, mert tudják, hogy egy olyan szerepet játszanak, amelyet a háborút és a világot irányító felsőbb összeesküvés hagy jóvá.

 

 

sovereigntea mondja:

A PERESZTROJKA MEGTÉVESZTÉS

https://ia600305.us.archive.org/27/items/AnatoliyGolitsyn/Golitsyn-ThePerestroikaDeception-TheWorldsSlideTowardsTheSecondOctoberRevolution1995.pdf

Christopher Story - ThePerestroika Deception.flv

https://youtu.be/G2O3hfNkQVk

Olyan harcba bocsátkozni, amit reménytelen megnyerni.

RUSI - Az ipari hadviselés visszatérése

A nyugati ipari bázis kapacitása

Két közel egyenrangú hatalom közötti elhúzódó háború győztese még mindig azon múlik, hogy melyik fél rendelkezik a legerősebb ipari bázissal. Egy országnak vagy olyan gyártási kapacitással kell rendelkeznie, hogy hatalmas mennyiségű lőszert tudjon gyártani, vagy olyan egyéb feldolgozóiparral kell rendelkeznie, amelyet gyorsan át lehet alakítani lőszergyártásra. Sajnos úgy tűnik, hogy a Nyugatnak már egyik sem áll rendelkezésére.

Jelenleg az USA csökkenti tüzérségi lőszerkészleteit. 2020-ban a tüzérségi lőszerbeszerzések 36%-kal 425 millió dollárra csökkentek. A tervek szerint 2022-ben a 155 mm-es tüzérségi lövedékekre fordított kiadások 174 millió dollárra csökkennek. Ez 75 357 darab M795-ös alap "buta" lövedéknek felel meg a normál tüzérség számára, 1400 darab XM1113-as lövedéknek az M777-eshez, és 1046 darab XM1113-as lövedéknek a kiterjesztett lövegű tüzérségi ágyúkhoz. Végül 75 millió dollárt szánnak az Excalibur precíziós irányítású lőszerekre, amelyek lövedékenként 176 ezer dollárba kerülnek, így összesen 426 lövedékre. Röviden, az USA éves tüzérségi termelése a legjobb esetben is csak 10 naptól két hétig tartó ukrajnai harcra elegendő. Ha a kilőtt orosz lövedékek eredeti becslése 50%-kal több, akkor az csak három hétig tartana ki a tüzérségi ellátást.

 

 

Nem az USA az egyetlen ország, amelyiknek ezzel a kihívással kell szembenéznie.

Az amerikai, brit és francia erők részvételével nemrégiben lezajlott hadgyakorlat során a brit erők nyolc nap után kimerítették a kritikus lőszerek nemzeti készleteit.

Sajnos ez nem csak a tüzérség esetében áll fenn. A páncéltörő Javelinek és a légvédelmi Stingerek ugyanebben a helyzetben vannak. Az USA 7000 Javelin rakétát szállított Ukrajnának - a készlet nagyjából egyharmadát -, és további szállítmányok várhatók. A Lockheed Martin évente körülbelül 2100 rakétát gyárt, bár ez a szám néhány éven belül 4000-re emelkedhet. Ukrajna állítása szerint naponta 500 Javelin rakétát használ.

A cirkálórakéták és a hadszíntéri ballisztikus rakéták kiadásai ugyanilyen hatalmasak. Az oroszok 1100 és 2100 rakétát lőttek ki. Az USA jelenleg évente 110 PRISM, 500 JASSM és 60 Tomahawk cirkálórakétát vásárol, ami azt jelenti, hogy három hónapnyi harc alatt Oroszország az USA éves rakétatermelésének négyszeresét égette el. Az orosz gyártási ütemet csak becsülni lehet. Oroszország 2015-ben kezdte meg a rakétagyártást korlátozott kezdeti sorozatban, és még 2016-ban is 47 rakétára becsülték a gyártási sorozatot. Ez azt jelenti, hogy mindössze öt-hat évnyi teljes körű gyártás állt rendelkezésére.

https://rusi.org/explore-our-research/publications/commentary/return-industrial-warfare

TAP - Ez megmagyarázná azt is, hogy az oroszok hogyan támadhatták meg és robbanthatták fel a RAF és az USAF teljes fegyverkészletét a RAF Welfordban április 14-én, és mégsem került semmi a fő médiába, kivéve a tűzijáték felrobbantásáról szóló történetet, amelyet a tűzoltóság adott ki az Express, Mirror és Evening Standard című lapokban. A nyugati fegyverzet kimerítése és megsemmisítése egy titkos művelet, amely lehetővé teszi az oroszok átfésülését egész Európában, beleértve ezúttal a La Manche-csatornát is. Kivéve, ha a RAF időközben elegendő rakétával lesz felszerelve, és Mainwaring kapitány újra felbukkan Warmington On Sea-ben.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/olyan-harcba-bocsatkozunk-amit-nem-nyerhetunk-meg