2016. január 12., kedd

A menekülési irány Oroszország!

Bundesmutti szelet vetett a migránsinvitációjával-és vihart arat. Tegnap Németország szerte folytatódtak a migránshordák garázdálkodása miatti tüntetések.
Angela császárnő próbál keménykedni, de egyre több németnél (bár még mindig keveseknél) “esik le a tantusz”! Európa-ellenes erők magát a poklot szabaították Nyugat-Európára. Németország uralkodónője “kemény” intézkedéseket, hatékonyabb “szűrési tevékenységet”, kevesebb migránst ígérget immár, és kezdi Ausztriába visszatolatni a muszlimok egy részét. Ugyanakkor naponta ezrek zúdulnak továbbra is Európára Görögország felől.
plak
Bundesmutti enyhe bűnbánata már sajnos mit sem ér! A Nyugat-Európát és Németországot elárasztott muszlim migránshad túszul ejtette az öreg kontinens nyugati fertályát. A roppantul magas terrorfenyegetettség miatt mindenféle intézkedést csak nagyon “szőrmentén” kezelhetik az EU-és a tagországok hatósága.
Becslések több ezerre teszik a beszivárgott, és bármely pillanatban akciókész terroristák számát.
Egyre több hivatásos szakértő teszi immáron magáévá a felismerést: a szilveszteri akciók jól szervezett, szándékos provokációk voltak, a hatóságok gyenge pontjainak kifürkészésére. (Január másodikán itt a Bal-Rad-on állítottuk ezt a leghatározottabban, MINDENFÉLE SZAKÉRTELEM NÉLKÜL! Csupán a józan ész gondolatmenetére alapozva!)
A Németországban napok óta tartó-mondjuk ki-ZAVARGÁSOK!-egy közeli háború előszele!
Senki ne gondolja azt, hogy a most “megsértett” muszlim bűnbandák benyelik a sérelmeket! Meggyőződésünk, hogy a bosszújuk akár napokon belül le fog csapni!
Onnantól pedig a pokol fog rászabadulni Németországra! És persze Nyugat-Európára!
De akkor…! Lesz-e annyi bátorsága Németország Korlátlan Uralkodónőjének, hogy előáll, és VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET!? Aligha!
Legfrissebb értesüléseink szerint Németországból MENEKÜLTHULLÁM ELINDULÁSA VAN KIALAKULÓBAN!
OROSZORSZÁG FELÉ!


http://www.balrad.com/2016/01/12/a-menekulesi-irany-oroszorszag/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése