2015. október 20., kedd

Mint ismeretes, Oroszország Szíriai légiakciói több esetben is a kétségbeesésbe hajszolták a térségben “akciózgatni szándékozó” amerikai repülőgépek pilótáit.

A riadalom minden esetben óriási volt, hiszen a latorgépek pilótái CSAK VIZUÁLISAN észlelték az orosz repülőgépeket, akkor azok elhúztak a közelükben. Csodaketyeréik-amelyeknek pedig az lenne a feladatuk hogy jelezzenek ilyen esetekben-vakok és némák maradtak!
Magyarán: a lator radartechnika csődöt mondott! A NATO NEM KÉPES ÉSZLELNI AZ OROSZ GÉPEKET, CSAK HA AZOK IS AKARJÁK!
Philip Breedlove latorszövetségi főparancsnok máris megkongatta a vészharangot. AZ OROSZOK MEGVAKÍTOTTÁK A NATO-T!
Az új orosz Richag-AV radar és hanglokátor zavarórendszert helikopterre, hajóra és más harcászati eszközökre is fel lehet szerelni, amelyek így több száz kilométeres távolságból is képesek megzavarni az ellenség hadászati rendszereit. Fejlesztői szerint az új rendszerhez még csak hasonló sem létezik máshol a világon.
Lehetséges, hogy a tavalyi (Fekete-tengeri Donald Cook-eset) incidensnél használt technológiáról van szó, ami azt jelenti, hogy Oroszország az USA és a NATO legmodernebb rombolóit, repülőgépeit, rakétáit is képes harcképtelenné tenni.
Ezek tükrében már nem is csoda, hogy az amerikaiak állandóan azt követelik Oroszországtól, hogy ELŐRE jelezzék az orosz légierő gépeinek Szíria légterében való mozgását. Rettegnek, hogy pilótáik rohamot kapnak a hirtelen a semmiből előbukkanó orosz gépek látványától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése