2015. október 20., kedd

Aggasztó a helyzet Szíriában az USA kedvencei számára

Megállás nélkül, és lendületesen zajlik Szíriában a VALÓDI terrorista-ellenes tisztogató hadművelet.
Alepponál kritikusra fordult a dzsihadisták helyzete. Pedig a világ elsőszámú latorhatalma-az USA-küldi nekik számolatlanul a modern páncéltörő fegyvereket-de hát jó ha nem magukat irtják az új ketyerékkel a terroristák. Hiszen halvány gőzük sincs a működtetésükről.
Damaszkusz, Hama, Ildib, Latakia, Quneitra: a szír kormányerők offenzívája-komoly légitámogatással-esélyt sem hagy a muszlim martalócoknak.
A latorfészkeket sebesültjeikkel telten hagyják hátra, és futnak félőrülten a rémülettől. Komoly keletje van a borotvának. A bozontos muszlimszakáll eléggé gyanút keltő viselet, és hát az ügy érdekében-túlélés-a “bátor muszlim harcosok” igyekeznek megszabadulni pofadíszeiktől.
A “Szabad Szíriai Hadsereg” nevű latorbandát is érzékeny veszteség érte tegnap kora este. Elfüstölt egy tüzérségi csapásban Abu Qasim hordavezér. Bandájának maradéka pedig amerre látott, széjjelfutott.
Kveyris repülőterének iszlamista pribékjei is jobbnak látták, ha nem várják be nagyon közelre a kormánycsapatokat. NEM CIVILEK AZOK!-így hát fölkötötték gyorsan a nyúlcipót.
Akadt állítólag olyan pribék is, akinek sikerült lelépnie.
http://www.balrad.com/2015/10/20/aggaszto-a-helyzet-sziriaban-az-usa-kedvencei-szamara/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése