band
Egy gigantikus, Makovecz-stílusú kazánházból fűtik majd a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia két új edzőpályájának talaját, a fűtőház és a pálya talajának alácsövezése 3,1 milliárd forintba kerül majd. A pályákat és a fűtőházat még az idei szezonban átadják, az akadémia azzal indokolja a beruházást, hogy 18 csapatuk van, és télen is edzeniük kell.
Az akadémia az MLSZ-hez nyújtotta be sportfejlesztési programját, amelyből kiderül, hogy a 3,11 milliárdos 2,25 milliárdnyi társaságiadó-támogatást (taotámogatást) kért, és ezt meg is ítélték nekik. Igaz, ebből a kazánház és a két pálya mellett még kijön egy traktor, egy busz is, valamint fejlesztik a korábban 3,6 milliárd forintból felépült Pancho Aréna biztonsági rendszerét.
(HVG)
Bal-Rad komm: ...Itt a tél, és MAGYAROK TÍZEZREI NEM TUDJÁK BEFŰTENI HAJLÉKJAIKAT! FÉLMILLIÓ MAGYAR GYEREK ÉHEZIK! HATSZÁZEZER MAGYAR VÁRJA A KILAKOLTATÁSÁT A BANKOK ÁLTAL ELREKVIRÁLT HÁZÁBÓL-LAKÁSÁBÓL!
6,3 milliárd forintért építenek az átlag nyolcszáz drukkerrel büszkélkedő MTK-nak stadiont. Százmilliárdokért csinálnak látványberuházásokat a pesti Városligetben!
MEDDIG TŰRSZ MÉG MAGYAR?!