2015. október 26., hétfő

Égből-földről hétvégén is zajlott a latorirtás Szíriában-a megszokott fölállás szerint.

gyűr
A legintenzívebben Aleppo tartományban pusztították a szír kormányerők a dzsihadista fanatikus martalócokat, akik sok helyütt már csak kétségbeesésükben harcolnak. Szó szerint az életükért-de egyre kevesebb eséllyel.
gyűr
Most valami olyasmivel kénytelenek szembesülni a “kalifátus” zsiványai, mint egykoron a látókörükbe került fegyvertelen civilek. Nincs menekvés!
gyúr
Dzhdaydát ma reggelre megtisztították a “kalifátus” gyilkosaitól, és ma reggeltől Balats pokolfajzatai imádkozhatnak Allahhoz, hogy megérjék az estét.

Komoly gondba kerültek egyébként a hóhérbandák! A tisztogatóknál meghallgatásra talált a világ elsőszámú latorállamának-az USA-nak-a könyörgése. Oroszország, Szíria és Irán megállapodtak, hogy mérgüket mától “csak” az ISIS-en fogják kitölteni. Nem mintha eddig kímélték volna a díszes kompániát!-de a mai naptól “tényleg CSAK ŐK!-lesznek célkeresztben. Kivéve a “véletlen” eseteket! (Amik nagy fölfordulás esetén azért elő-elő fordulhatnak. Mert az olyasmi még a legjobb társaságokban is elő szokott fordulni!))
http://www.balrad.com/2015/10/26/sziria/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése