Tovább tart a Krím-félsziget élelmiszerblokádja. Amihez, újabban, az odavezető vasútvonalak eltorlaszolása is párosul. (Az akció szervezői: két kivénhedt krími tatár kán, akik arany élete – korrupció, rablás – végetért a kijevi náci junta rövidéletű krími országlásának bukásával. (Azóta trónolnak a kijevi “parlamentben” – még azt is eltűrve, hogy némely ukrofasiszta irrendenták még őket is sértegetik, krími tatár nemzeti mivoltukban.)
Ja, és még egy. A Krím bejáratát eltorlaszoló “Jobb Szektor” (tetszenek tudni, azok, akik Munkácson is lövöldöztek) nappal nem engedik tovább a kamionokat, éjszakánként azonban sápot (tízezer dollárt) szedve a kamionosoktól, tovább engedik őket. Az is előfordul azonban, hogy a kamionsofőröket megkínozzák, az általuk szállított rakományt kipakolják, és a helyébe maguk férkőznek be – arra kényszerítve a megkínzott, megfélemlített kamionsofőröket, hogy őket csempésszék be a félszigetre.
Gondolom, mindez a legcsekélyebb mértékben sem zavarja a korrupció elleni harc világméretű bajnokát és világcsendőrét…
A félszigettel szomszédos ukrajnai Herszon megyében, mindeközben, sorozatban mennek tönkre azok a gazdák, akik eddigi egyetlen bevételi forrása az volt, hogy termékeiket eladták a krími piacokon. Tömegével rohad a nyakukon az áru. Egyesek pedig már csorgó nyállal lesik, hogy fillérekért fölvásárolhassák a tönkrement gazdák földjeit. ÖSSZENŐ, AMI ÖSSZETARTOZIK – A TŐKE ÉS A FASIZMUS (főként pedig a jenki irányítású liberál-fasizmus) CSAKUGYAN JEGYESEK.
vút vút1
Csatolok kétfényképet arról, milyen sorsot szánnak a Krím népének azok, akik jajveszékelnek a Krím “orosz megszállásán”. Tehát: Washington, Brüsszel, Berlin, Párizs – és budapesti udvari bohócaik, külön kiemelve az ukrajnai háborús bűntettek magyarországi legfőbb tudorát, Szelényi Zsuzsannát – FIGYELEM!
(Csikós Sándor)